rockstar 66 Report post Posted December 23, 2011 (edited) [quote name='makcode' timestamp='1324636263' post='446511'] kako znam SLCD Nexus S imaju bug sa 4.0.3 neki na recovery.. ja malo prije gledao na mom sa superamoledom i radi recovery mode.. nema buga... [/quote] zar ti nisi na Iphonu i iOS-u Edited December 23, 2011 by rockstar Share this post Link to post Share on other sites
makcode 76 Report post Posted December 24, 2011 jesam primerno. ali imam ja sve sisteme Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted January 31, 2012 app se zove atorrent, nadjete je na marketu. i lagahno vec probao, skidam na svoj mobac sve kao na kompu sa torrenata napokon znam sta cu sa ovih 16GB ispunjenje djecacki snova Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted January 31, 2012 Ako netko gleda ove dvdrip filmove, ima i app koja ce pustati sve decoding plus mozete titl ubaciti mx video player Tako mozete svoj telefon npr na putovanju pretvoriti u zabavni multimedijski uredjaj, osejrite koji film kad god imate vremena Share this post Link to post Share on other sites
rockstar 66 Report post Posted February 1, 2012 probao sa atorrent dobar je sluzi mi za sada Share this post Link to post Share on other sites
+3rror 70 Report post Posted February 6, 2012 [quote name='scooby-doo' timestamp='1328052725' post='448387'] Ako netko gleda ove dvdrip filmove, ima i app koja ce pustati [b]sve decoding plus mozete titl ubaciti [/b] mx video player Tako mozete svoj telefon npr na putovanju pretvoriti u zabavni multimedijski uredjaj, osejrite koji film kad god imate vremena [/quote] Ili default player na Nokiji Nego, probao sam MX video player i najbolji je, ali preporucujem da probate i BSPlayer koji vam automatski downloada prijevod ako ga nemate (ako imate net ) Share this post Link to post Share on other sites
pirgo 188 Report post Posted February 6, 2012 Možda je vrijedan spomena i program Viber, besplatno telefoniranje i i SMS-anje preko interneta, bazirano na broju telefona (nema neke extra registracije, samo SMS sa verifikacijom) 2 Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted February 6, 2012 [quote name='pirgo' timestamp='1328525738' post='448655'] Možda je vrijedan spomena i program Viber, besplatno telefoniranje i i SMS-anje preko interneta, bazirano na broju telefona (nema neke extra registracije, samo SMS sa verifikacijom) [/quote] Odlican, koristim ga maksimalno, valja jos spomenuti Line i Tango (korisnci Windows phonea ga koriste). 1 Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted February 10, 2012 Whatsapp je mislim najrasirenija app za sms i slanje podataka, slika.. A tu je skype. Kad se vratim 10 godina unazad i sjetim se nokije 33:10 i pogledam se danas, idem gradom i vidim onoga sto prica sa mnom plus gratis je to gledanje.. Ma kakav star trek kakvi bakraci Share this post Link to post Share on other sites
pirgo 188 Report post Posted February 10, 2012 Mislim da je KakakoTalk najraširenija aplikacija za komunkaciju, ali je ipak najviše popularna na dalekom istoku. Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted February 10, 2012 [quote name='pirgo' timestamp='1328871196' post='448928'] Mislim da je KakakoTalk najraširenija aplikacija za komunkaciju, ali je ipak najviše popularna na dalekom istoku. [/quote] Kakaotalk i whatsapp oba imaju 10mil+ downloada. meni kakao ima glup naziv zato ga nikad nisam instalirao Share this post Link to post Share on other sites
NeRi 14 Report post Posted February 10, 2012 A postoji li kakav program da ja mogu dok sam na net-u besplatno slati poruke na druge brojeve, a da oni nemaju konekciju u tome trenutku? Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted February 10, 2012 [quote name='NeRi' timestamp='1328883133' post='448936'] A postoji li kakav program da ja mogu dok sam na net-u besplatno slati poruke na druge brojeve, a da oni nemaju konekciju u tome trenutku? [/quote] mislim da nokije E serije i telefoni tipa galaxy s2 koji imaju gps mogu to. ali pazite razlika je u a-gps i gps.. znam da na nokiji ide to kad si u roamingu da preko gps npr pises po fejsu. tj svi androidi kojima radi radion a da ne koriste internet za te aplikacije Share this post Link to post Share on other sites
+profac 76 Report post Posted February 10, 2012 [quote name='scooby-doo' timestamp='1328890506' post='448943'] mislim da nokije E serije i telefoni tipa galaxy s2 koji imaju gps mogu to. ali pazite razlika je u a-gps i gps.. znam da na nokiji ide to kad si u roamingu da preko gps npr pises po fejsu. tj svi androidi kojima radi radion a da ne koriste internet za te aplikacije [/quote] Brkas loncice (A) GPS je (Assisted )Global Positioning System sto je sistem za navigaciju. Ti si vjerovatno mislio na GPRS. @Neri - Imas takvih aplikacija / stranica, potrazi malo na internetu. Nedavno je na info.ba predstavljena android aplikacija naseg autora, koja u biti samo nudi interfejs za slanje besplatnih SMS poruka koje bih.net nudi svojim korisnicima. Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted February 10, 2012 [quote name='profac' timestamp='1328891373' post='448944'] Brkas loncice (A) GPS je (Assisted )Global Positioning System sto je sistem za navigaciju. Ti si vjerovatno mislio na GPRS. [/quote] ja, to sam mislio u tvom nexus s ima a-gps, dok npr u s2 imas gprs i kao sto sam naveo mozes slusati radio stanice bez interneta sto na nexusu ne mozes. nama dvojici to nista ne steti jer imamo net na mobacima dok npr po Bosni je to super stvar gdje ustedis trosenje megabajta na bezveze... ali i telefoni kostaju skuplje sa gprs-om hej jel te zvao cika inpub??? drugo pitanje, bas sam na galileu gledao da po avstriji testiraju LTE, pa ako zna ko informacije koja ce mreza prva pustati u rad LTE da se odmah pripremim i cekam taj svecani dan Share this post Link to post Share on other sites
+profac 76 Report post Posted February 10, 2012 [quote name='scooby-doo' timestamp='1328892383' post='448945'] ja, to sam mislio u tvom nexus s ima a-gps, dok npr u s2 imas gprs i kao sto sam naveo mozes slusati radio stanice bez interneta sto na nexusu ne mozes. nama dvojici to nista ne steti jer imamo net na mobacima dok npr po Bosni je to super stvar gdje ustedis trosenje megabajta na bezveze... ali i telefoni kostaju skuplje sa gprs-om hej jel te zvao cika inpub??? drugo pitanje, bas sam na galileu gledao da po avstriji testiraju LTE, pa ako zna ko informacije koja ce mreza prva pustati u rad LTE da se odmah pripremim i cekam taj svecani dan [/quote] Opet brkas GPRS ti je servis na kojem 2G i 3G tehnologije funkcionisu, tj nastao je da GSM-u omoguci nove funkcije. Znaci svaki telefon koristi GPRS. Radio mozes slusati isto sa bilo kojeg telefona, ako imas slusalice kao antenu, to je samo prijamnik, ne treba mu internet. a-gps sluzi samo za navigaciju, stim da je assisted, treba mu internet da ucitava mape, potrebne informacije za odredjivanje lokacije, itd. Nije me zvao inpub. Hocel zvati za vikend? Nisam citao za LTE u austriji. Ako naletis na clanak, stavi u novu temu da vidimo. Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted February 10, 2012 okej mozda brkam, ali de ti na nexusu sa slusalicama pusti radio bez interneta i cevapi kod albanca druge dzume su tvoji, ja castim mucis me da sad citam razlike izmedju nexusa i galaxy-a, ali znam sta sam mislio, iako se nekad dobro ne izrazim Share this post Link to post Share on other sites
+profac 76 Report post Posted February 10, 2012 [quote name='scooby-doo' timestamp='1328895346' post='448947'] okej mozda brkam, ali de ti na nexusu sa slusalicama pusti radio bez interneta i cevapi kod albanca druge dzume su tvoji, ja castim mucis me da sad citam razlike izmedju nexusa i galaxy-a, ali znam sta sam mislio, iako se nekad dobro ne izrazim [/quote] S2 ima u sebi radio prijemnik za kojeg mu treba antena u vidu slusalica i mozes slusati stanice koje su dostupne. Nexus nema prijemnika, pa je jedina opcija da slusas preko interneta. Share this post Link to post Share on other sites
pirgo 188 Report post Posted February 11, 2012 Ako hoćeš da beplatno šalješ SMS ove treba ti stranica na interentu koja nudi tu uslugu za zemlju u kojoj hoćeš da šalješ SMS ove. Kada je pronadjes, mozes slati SMS iz browsera, ili ako imas sreće, mozda na toj stranici ima neka aplikacija za android. Uglavnom, nije do programa, već do nekog providera koji nudi tu uslugu, u zamjenu naravno za tvoje gledanje nekih reklama u dnu ekrana Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted February 11, 2012 fm radio Share this post Link to post Share on other sites
_Ne_VoLiM_jAnUaR_ 140 Report post Posted February 19, 2012 ima nekakva aplikacija sad kad sam bio u bosni jedan momak mi pokazivo,,preko nekog americkog servera ide,,saljes poruke na normalne brojeve bez ikakvih troskova,,samo sto sam zaboravio kako se zove Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted March 14, 2012 Znaci dodje mi da raskinem srcani ugovor sa glupim guglom Sve tamo nekim livim markama i telefonima sredjuju najnovije update a njihovom guglfonu sipak.. majkicu im kapitalisticku Razocarali su i mene i hiljade drugih korisnika, od google mobile, xda foruma i raznih ostalih stranica pljuju po guglu pa cu i ja ovdje jer su me uvrijedili.. zasigurno sam se predomislio da kupim novi nexus.. Prelazim na sony ili htc (razmislicu jos) a takodjer preporucujem i ostalim... Share this post Link to post Share on other sites
pirgo 188 Report post Posted March 14, 2012 [quote name='_Ne_VoLiM_jAnUaR_' timestamp='1329683094' post='449559'] ima nekakva aplikacija sad kad sam bio u bosni jedan momak mi pokazivo,,preko nekog americkog servera ide,,saljes poruke na normalne brojeve bez ikakvih troskova,,samo sto sam zaboravio kako se zove [/quote] text-free Share this post Link to post Share on other sites
+profac 76 Report post Posted March 14, 2012 [quote name='scooby-doo' timestamp='1331684797' post='451263'] Znaci dodje mi da raskinem srcani ugovor sa glupim guglom Sve tamo nekim livim markama i telefonima sredjuju najnovije update a njihovom guglfonu sipak.. majkicu im kapitalisticku Razocarali su i mene i hiljade drugih korisnika, od google mobile, xda foruma i raznih ostalih stranica pljuju po guglu pa cu i ja ovdje jer su me uvrijedili.. zasigurno sam se predomislio da kupim novi nexus.. Prelazim na sony ili htc (razmislicu jos) a takodjer preporucujem i ostalim... [/quote] o kakvom je update-u rijec? Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted March 14, 2012 4.0.3 je ono u decembru pustan pa otkazan zbog bugova.. A sad ovaj 4.0.5 je vec u martu trebao biti tu ali seljacine su zapostavile najvece fanove androida Share this post Link to post Share on other sites