JeSmInDa 0 Report post Posted July 18, 2006 kakve papire? stace mi papir kad sam normalna :D Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 18, 2006 ma ti si meni draga i tako nenormalna :D Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 18, 2006 ma volim ija tebe tako normalnog i ote tvoje extra gacice :D Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 18, 2006 ona mene voli , a joj jes mi drago ehhehe i to zbog gaca :lol: Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 18, 2006 NEMOZES NI DA SAKRIJES KOLIKO TI JE DRAGO MA BUCONJA MOJ DRMAJ DRMAJ :D Share this post Link to post Share on other sites
+analiticarka 39 Report post Posted July 18, 2006 Otisla je moja tema daaavnoo u pm....!!! Ovo prerasta u nesto nedokucivo,,kHmmMm :icon_lol: Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 18, 2006 tema je da kazemo sto hocemo...sto zelimo reci... e sad kazi hodzi sto je otisla u pm ? nema smisla tvoj post i tema...jedno nikako onda nema smisla..... mi ovdje pricamo sto hocemo,tako ne brljamo po drugim temama...... ? wesselam,haj lubenice malo :D Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 28, 2006 krejzi bic ! Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted August 4, 2006 ko s kuzi svaka mu cast analticarko de popravi ove greske molim te i malo formulisi recenice,dr halilovic cvaj ehheheh mislim ono,sta j znam,men sve ovo nesto nejsno imajaul ovdje kakva upustva za to,men ado nesto spominjo al ja to opet nisam skuzio... on kaze da tamo moram ici nesto na accpet inda ka gore na free zone onos to ej meni ibro reko objansiti i nije i onda malena banuje edu i on meni kaze kako to niej red a borg dodje i psuje i svi mirni,enver mi se javio iz stutgarrta a rajder malo ono narasto ..... elo otiso u bosnu dole kaze da je s curam,ah ta breco svasta i cojka i ona njegova tema malo cudna,men treba neka pjesam a njega nema da ej stavi i kaze on meni da se ja zenim da nebi pregorio ehhehehehhehe peci pec otiso doel i reko mi neke brojeve posltati i niej posalo i aj sad ono sve ozvanjam na ovaj svicarski broj a ono nedostupna,reko i mene budale zenska sigurnos sad fura bosansku karticu i ono znas one dopune od 10 km al nemre to njoj biti dugo a u zekice i pisass skoro bio rodendjan i a oni se jos nisu javili an temu,zekica otisal na raspust a picasso negdje zaglavo s nekom biscnakom i men sv eovo malo cudno koda ce kijametski dan sta brete ova omaldina sve radi danas ta prava srtamota al haj oni su najpametniji i ova analticarka pocela fursati ona kaze kako edo nepravilno pise a sta je onda tek samnom buuabhaha ebga svakog muche tacke,zarezi i negacija l je bitnod a ona zna pravilno pisati ehheh eh ako ti ja dovedem svoga profu ima ces i ti gresaka i sve ovo s ovoim dnd-sda pristalicama mi pocelo ici na zivce ,jedni se strugima prepucavaju a niko nikakve argumente da iznesi i sve ono njesto kod a ej poludilo....jedino sto gago i taski rasturaju po politici,clark se malo trudi al se vise povodi za onom gotovim ode negdje na internet i kopira heheheh eh sad ce biti svetga kad cojk ovo pricota i ono mrzim kad se divojke taru s kim prije stignu i znamd a to nije ur edu al haj ti to njima objsnai i ono znas one kazu da sam ja puko i da nisam stav a ja se na to smijem samo i kazem okay okay nema veze,bitno je da si ti nekom dala a sto ces biti supplja citav zivot tvoj belaj ma haj nije to ni toliki belaj kad zensak to ucini u braki al ono kad se dere s muskarcima men to bude plaho krivo i ovo sad s voim ratom doeli libanon i izrael.,ne velim aj dzab da treba sve zodove...vidite sta nam uradise od islamskog svijeta mada to je ans krivica sto nisamo slozni i dodje ti neki dan kod emen sef na poso i kaez on meni budo ti si od dans sef i ja on njega prvo pogledam da en bazdi na alkohol posto ej pjan kad ono sve u redu s cojekom trizan ko triska hehehe i ono on meni bas naruci neke ljuede iz drugih furmi koje ja sad predvodim i ja se po citav dan na poslu s bagerom vozama,zna biti dosadno al dobro ej navikne se cojk kad ima cigara i tako njesto za zaliti i doso meni ejdan cojk i pita hos ici samnom rditi malo na crno i ja odem s njim i one meni jos nije platio al ce sutra d aplati ,jako dobar cojk i posten i ono ja sam sad bas umroan ode ja jos malo na spavanje Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted August 4, 2006 a jojjjjj, covjeceeeeee :D nisam se ovako nasmijao danima ti si lud Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted August 4, 2006 Fakat belaji brete. ako hoces broj od eci, mogu ti ja poslat. u nje je onaj 062 ma analiticarka se zaljubila, pa je in love ne zna sta cini., a nama dosli auslenderi pa radimo cojece nemres se pomaknut. ev kontam ici na pupana sa debelim i mirsom hodzinim a mrsko mi krep'o sam kaj krava. sto se tice rata u libanonu i gore dolje, vjeruj mi da me bas ne interesuje. bitno mi je da nema rata kod nas, to je sve uglavnom propaganda. ne bi se nikad is'o borit za necije ciljeve, jer ko sto marchello rece, jebes ratove jer svaki ima svog redatelja. ginuo bih samo kad bi neko nap'o na moju familiju, a ovo ostalo zayebi. i mene brete zivcira to dnz sdp sda, komunizam, muslimani prije 20 godina, i sve te stvari. volio bi da sam zivio prije 20 godina da sam mog'o skoknut malo do autrije, da vidim brijul u njih zene noge, da vidim kakav je moral kod njihovih zeena, imajul vece meme neg ove ovdje i tako. volio bih ici u komusace, al' toga ovdje vis nema. ovaj narod sa sela sav se slio u carsiju i sada se niko en sjeca ni vretena, ni heklanja ni komusaca, svi vole draganu, niko mata harija. pocinjem mrzit folk. ne mogu ni halida slusat. ode ja kroz kuruze. zivcira me sto nakon prekida sa djevojkom je proslo 5-6 mjeseci a jos uvijek ne vjerujem djevojkama, i jos uvijek nisam nas'oi nesto idealno uz sta bih se smirio u zimu. nervira me sto u cazinu nema starijih djevojaka, sve utekle studirat a ove sto su ostale vecinom sponzoruse a u mene golf dvojka, ili su neki skartovi kojih bi se roditelji jos malo odrekli. imam u planu 2 zive zene izvest na kahvu i popricat sa njima malo, jes da sam cudo stariji od njih, al' bitna je valjda ljubav. Adame i Budo, ispravite me ako grijesim nego, ev opet Slusam Mata Harija i Lejlu. Zao mi je sto bude brete onako malo naroda, a bilo je fakat dobro, en metno sam snimku lejle sa Incela, pa ko voli nek skine. et bio sam ljubomoran na budu sto ovako cudo ispisa pa sam se morao revansirat. jes da sam cudo pritiskao enter da izgleda vece, al' valjda ja imam vise teksta nego on. ljubomora je zayebana igracka :) Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted August 4, 2006 volio bih ici u komusace, al' toga ovdje vis nema. ovaj narod sa sela sav se slio u carsiju i sada se niko en sjeca ni vretena, ni heklanja ni komusaca, svi vole draganu, niko mata harija. pocinjem mrzit folk. _________________________________________________-- ima ima, samo trazi na pravim mjestima, nek te mirso vodi zivcira me sto nakon prekida sa djevojkom je proslo 5-6 mjeseci a jos uvijek ne vjerujem djevojkama, i jos uvijek nisam nas'oi nesto idealno uz sta bih se smirio u zimu. --------------------------------------------------------------------- iz iskustva, ne zanosi se previse, nesto idealno ne postoji, neko kome ces vjerovati, hmm, sumnjam, opet iz iskustva, sto to prije shvatite, to bolje nervira me sto u cazinu nema starijih djevojaka, sve utekle studirat a ove sto su ostale vecinom sponzoruse a u mene golf dvojka, ili su neki skartovi kojih bi se roditelji jos malo odrekli. ____________________________________________________ prave se ribe ne nalaze po kaficima, samo one koje zelis sprdati.. onu pravu upoznajes spontano, kad se najmanje nadas !!! imam u planu 2 zive zene izvest na kahvu i popricat sa njima malo, jes da sam cudo stariji od njih, al' bitna je valjda ljubav. Adame i Budo, ispravite me ako grijesim __________________________________________________________________ opet pedofilija u porastu, ahh, ne mogu ti zamjerit, one starije vec isfucane ili kako vec rece otisle daleko. ehh sad ljubav, ma to nebih komentarisao, znas onu, ko se jednom opece taj se i dima plasi, SVE VISE SUMNJAM DA NEKO I VOLI JOS , hajd, nadam se da grijesim, zbopg sviju nas, zbnpog poljuljanih moralnih i dusevnih standarda nas samih!!!<{POST_SNAPBACK}> Share this post Link to post Share on other sites
+analiticarka 39 Report post Posted August 4, 2006 tema je da kazemo sto hocemo...sto zelimo reci... e sad kazi hodzi sto je otisla u pm ? nema smisla tvoj post i tema...jedno nikako onda nema smisla..... mi ovdje pricamo sto hocemo,tako ne brljamo po drugim temama...... ? wesselam,haj lubenice malo <{POST_SNAPBACK}>hahahahah ko je tebi kriv sto nemas kuzilice pa da skuzis moje recenice i uzrecice..hehe jbg* ne kuzi mene svatko ko danas ganja smisao,.. ajojj .. ja crce od smijeha!! ne znam sto al' z! ............. :icon_biggrin: Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted August 4, 2006 i pozdrav domovini na vjernosti ti se kunem da cu te paziti ko sto ti pazis na men,a to ustvari znaci da cu zbrisati onda kad ti ko individua budem najpotrebniji ehheheh peace sta da kazem brate bolesno sve men isto voo malo krivo s nasim slejacima ,nemam ja nsita protiv njih vec protiv ove njihove djece,znas ono vozim ti aj jednu rodicu u grad ,mislim tacnije u skolu i ono zenska bas fino oubuchena,kad sam doso u cazin,kaze ona meni da odemo na kafu u stars,reko hajmo brete i mi dole ka dona ono ode u wc,gledam ja kad ce se zenska vratiti,kad ona meni iza ledja rece e budo de upoznaj ove dvi kolegice i stojim ja onako one dvije tuchu sigurno votku a ova rodica skroz u drogoj odjeci ,ovoo je sad ona tema jeste li ikad pukli na rodicu ehehehheh joj brete haman pa gola a ja hodza pa nesmim ,bojim se Onoga gore da me neb kaznio dunjalukom.... nisam aj neki extra msuliman vec onaj an paklic akkor ece rajdere al opet ne pdonosim ove likove sto nasu bracu provocirtaju i tako to,mislim ljude treba ostaviti na miru,ibro ti znas da je u tebi oko 30 % zarade od brace mislim ono,znas da se brace kod teb gore okupljaju zato sto ti je restoran halal ...izbaci jos onu sljivu sto ti did pije i bice super men je gore ono kod nejga super i oni cobanski cevapi su dobri ali su poskupi za bsoanski dzep a ja ono dole njih samo jednom jeo i reko sam da cu s krejzi bic ici na cobanske cevape kod ibre smao jos nisam nasao krejzi bic a nadjem je abd ovo sto se tice pjevaca je smalo sramota za nas same,da jedna kucka od dragane ima vise sluasaoca od naseg harija,mislim harije je cojk bas za dusu ja ga slusam samo kad me zenska nogira il ja nju zato sto nije nevina a to mi se sad u zadnje vrijeme nesto cesto desava neb da si pita naso one prave,sve iskrvarilo prije vrmena a ove sto nisu hoce odmah a men s eprvo ide kod hodze i maticara,u puf mi se nada, ode 50 E dok si reko kuruza analiticarka se sigurno zaljubila u mohunje jer vidim da joj je svaka druga rjec mohunja ,sve u svemu mozda je to adem il rajder vidimd a se likvo oko nje vrte a joj brete ta smiha......mislim ona je ono postena cura kako ja skuzi i jako ozbiljna mislim ako je to adem da s eodmah mani divojke i da je ostavi na miru a ako je rajder onda da ne vara vise fatimu,kepusu nasu,ti znas rajderu sta je bilo u hajnikenu ono kad smo sjedili i ono kad sis e zvaljio kepusom za jednu marku heheheh st se tice hare naseg mozda opet su vecinom na koncertu sigurno bile starije generacije jer kako rekos mo seljaci se slili u grad pa nam sad kvare i ovo malo gradjan sto ej ostalo sto se tice gradske djec,plaho su ufurna i s nekim se neda niakko pricati,znas ono ,ja u centru ja zivim u cazinu i tako to,sta fali i j sam iz ljubijankica ja sam davno sletio u grad...ostacu vecit seljak,sve zbog njega sve zbog nejga,mislim ono zbog babe,sad sam napola gemist,seljak -gradjan ,cekam od naseg nerke kad ce mi dati na papiru da sam gradjan ehhehehhehehhe finije mi opet biti seljak sta se tice zena ibro brate samo trazi da su postene i da niko nije umako a ostalo nebitno sve se docera,mislim ono ti imas restoran i mensicu nebil taj izbor mogao na veci broj malo povecati,znam dje je problem ove ostale nisu postene hehehe,de meni ostavi jednu.... eb ga nasa ova omaldina sve bi se nesto deralo i po lozama islo,niko ni ide u skolu,mlin,rio,mercy,stars i samm su puni ono do cepa ,belaj je sto su puni ono u radnom vremenu,babo dodje na sajam i vidi kako mu s ekcerak dere tamo s enkim likom ...eh sto ej toga tako bilo,pa bom ona ne bude nikako bjen atu pa da ehheheh cak je ne ispis iz skole....al kasno se benom kajati..... bude ti i tamo finih curta,ja ih znam dosta i mnogo al eb ga kad nisu cestite,haj ti njoj vjeruj kakva je ona i sta je i s kim je i koliko puta ::....... sta se tice ovih pojmova kod nas koje pisemo po forumu :veza,sex,uzivanje s momkom spavala sam s njim i one me ostavio su za mene licno bolesne stvari i enmerem ti aj vjerovati da se ovako nesto nama desava pise jedna cura ja bila s njim i on spava samnom i ozenio se s drugom ,pa normalno da ce se ozeniti drugom onom koja ej postena jer zna da je preko nje projahalo po cazin i bisca ..izvinite na izrazima... kaze moj stricevic a joj budo sto sam ih ja povaljo,i vjerujem mu da jest i ono geldam ti ja enke sliek s njegovog hendija i ono sve nesto golo i zensak ta gola i reko sta je ovo ,kaze on meni budo to se zove ''baja''.sutra kad se ozenis ima d atuches baju,reko dobro koelga,fino od teb...i tako ja poco pricati kako on taraci te zenske a moze momak bom ibro,u njega nije dvojka vec ova nova trojka audi a i djecak et ima pofin novcanik a sponzorusa koliko hos,vidio si nas kad smo se vozali reketom nece niko ni da pogleda dok ja nestisnem gas pa ono kad pocne pucati iz auspuha rekate je otisla ,sad zadnji puta kda sam bio doel,iso sa ademom kod enke njegove rodice na zagled i ono nje nije bilo,ona radi negdje u kaldioniocu i ono kdo njih gore slucajno bio makdam i ja negdje zapnem i odvalim auspuh i dodjem ti ja kuci i stari ono bio ljut i odam je drugi vikend proda,men suze krenule heheheheh sjetio se onog finog spusta od medrese s njom i ono kad nisam mogo zakociti na onoj krivini i kad sam zamalo sletio brate...... sta se tice ovog doruma,moram reci da imamo jako dobrih ,obrazovanih i malo starihih ljudi,sto zanci da s njima mozes podjeliti svakakva misljenja i razmisljanja i ono nas mali ajnstajn incuubus,a ado se trudi da ga slijedi u stop al en mozes ti snjim ado,to stipe i jadrnaka riktaju ehheheh,zao mi sto nisam bio na partiju da ga upoznam .......i ove nove trebe su prave bombe sa svaom se da malo popricati a bom s nekim preko pvt i malo ono upucavati ehhehehhe ado kaze da je on frajer zato sto ima celau ,ustavri zato sto nema kose i ono kaze on meni kako ce mene ahmo istuci dole u bosni zato sto sam ja reko da je edo budalast i ono meni sve ovo malo smjesno reko pa ja onda neamm st a ici u bosnu,u at se niakd onda vise nceu vratiti,fakt sam puno belaja napravio ehhehehh zato me nije bilo osam mjeseci (sala mala) ove sam sedmice lipso skorz ,dalo se primjetiti da nisam cesto an forumu,radio sam ono full gas,svaki dan od 06-18 h na bausteli i onda poslij toga od19-02 h iso privatno radiit neku kucu i ono nisu u mene oci ko fildzani i nisam ja nikako tuko po 4 bula dnevno a l brate lapja pare dok su auslenderi dole ,naplacivaj duplo samo ne zaboravi da ja vajk imam dikitron sa sobom heheh i ono bilo mi je najgore kad asma radio vitav dan i onda citavu noc i onda ponovo citav dan bez spavanja i taj dan nisam ja popio sest redbuleva ,ma jok kaki nisam ni ruke izgorio ,ja ono sve ocu da poletim po gradilistu i bas mi ono pravo sad kad vise nemoram raditi nocnu smjenu a sutra ponovo 17 h dnevno.....ma hocu malo vise da zaradim ,neko izvalio dole u bosni da se zenim ap reko haj da se pripremim za to,treba malo vis moneya zato sto ce bitiredbula a i s voljenom idem negdje u hotel da se malo bolje sami u mraku upoznamo kazem ja vama da treba zidove mrziti,ibto i tebe,tis prvi na kaldu akd dodjem dole hehehhe...et vidite sta mala ancija moze szasrati kako ih onaj gore neb kazni sve i s ravnio zemljom,al mislim da onda svijet bez njih enbi bio niakko zanimljiv Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted August 4, 2006 hahahahah ko je tebi kriv sto nemas kuzilice pa da skuzis moje recenice i uzrecice..hehe jbg* ne kuzi mene svatko ko danas ganja smisao,.. ajojj .. ja crce od smijeha!! ne znam sto al' z! ............. <{POST_SNAPBACK}> ma ti si jos u fazi ono,zaljubljeno child,cek malo dok vidis kako je to pa ces se malo uozbiljiti hehehehehheheh ima da ti sad temu napravimo poluranom ehhehehheh...bas sam naso prva misto dje svasta mogu pisati a da ne kvarim druge teme,da budes nagradena od dragogo allaha za to,amin ja rabbi Share this post Link to post Share on other sites
+analiticarka 39 Report post Posted August 4, 2006 OTKUD TEBI BUDO I IBRI DA SAM JA ZALJUBLJENA?? ZAR IMAM U KOGA BITI?? MOLIM LIJEPO,OHLADITE MALO.. P.S. SAMO VI PRAVITE TEMU POPULARNOM,NECE BITI BELAJ.. :) Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted August 4, 2006 OTKUD TEBI BUDO I IBRI DA SAM JA ZALJUBLJENA?? ZAR IMAM U KOGA BITI?? MOLIM LIJEPO,OHLADITE MALO.. P.S. SAMO VI PRAVITE TEMU POPULARNOM,NECE BITI BELAJ.. <{POST_SNAPBACK}> de pisi malim slovim ovako nista ne mogu procitati :D Share this post Link to post Share on other sites
+analiticarka 39 Report post Posted August 4, 2006 de pisi malim slovim ovako nista ne mogu procitati <{POST_SNAPBACK}>TO ZNACI DA SAM LJUTA ..I FINO MI ODGOVIORI NA PITANJ'CA TA MOJA..heh Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted August 4, 2006 nabavi sebi toys ! pozdrav domovini Share this post Link to post Share on other sites
+auslanderka zauvjek bosanka 83 Report post Posted August 4, 2006 e znate sta sam cula na radio bihacu...bracni par trazi parove za intimna druzenja a mogu i slobodne osobe...na br......... ode i bosna u evropu...prije nego nas prime.... :nono: Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted August 4, 2006 haj sta fali,tako nesto i treba nama u bosni ,ovako smo previe zatuskani i zaostali ! Share this post Link to post Share on other sites
+analiticarka 39 Report post Posted August 4, 2006 hahahahahhahahahahah ccccc Share this post Link to post Share on other sites
+auslanderka zauvjek bosanka 83 Report post Posted August 4, 2006 ma haj sta je to da se spustimo na nivo zivotinja...jel da? jos malo pa ce domine da nas posjecuju po kucama s bicevima i lancima...haj valjda tako necemo bit zalupani ako se upustimo u takav zivot...cooolll Share this post Link to post Share on other sites
+analiticarka 39 Report post Posted August 4, 2006 fino si to rekla al bice to previse hot i sexy za ovaj nas narod.. mnogi ce podivljati i reci ovi nisu normalni.. u sustini to kod nas ni nije normalno Jbg* bosna je to.. Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted August 4, 2006 a joj pa kad nam se sve djevojke kurvaju sta fali onda da se i bracni parovi malo bolje jedni s drugima upoznaju, zene su vec na nivou zivotinja,imam dobra dva kera ako kojoj zatreba,valjani su hehehhe nadam se da ces skuziti sta velim....... Share this post Link to post Share on other sites