+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 13, 2006 Ma sta se ovdje desava!? Sta vi pricate da je grijeh da je grijeh da zena se uda van svoje vjere! Molim vas cutite nemoj te pisati dalje! Vi se drzite vase vjere a spavate sa muskarcem prije braka! Majko mila ovog naroda! U islamu stoji da se druga vjera ne mrzi! Vjeruj u sta hoces ali nediraj drugog! Na neki nacin je bolje da je zena sa muskarcem druge vjere nego da je sa lopovom! Ovo je stvarno sramota da drugi gosti koji prvi put navrate ovdje da citaju ovakva sranja! O sto se ovaj narod mjenja majko moja! <{POST_SNAPBACK}> grijeh jeste,men je samo zanimalo da li zenska koja se udala za tog austrijanaca muslimanka jer bi mi onda malo cudno bilo.....nije islamski da se zena muslimanka udaje u drugu vjeru,dok mi muskarci imamo malo popusta....tesnim je samo htjela ispuniti svoju duznost opominjuci da to nije ispravno......u islamu stoji da se niko ne mrzi ali islam zabranjuje brak zenama s ljudima druge vjere....Kazi ti meni dali islam zabranjuje zanama da imaju sex prije braka? A malo je koja nije nevina ali protiv toga nisam! Vazno je da covjek zivi onako kako mu pase! Kakva duznost je tebi da kazes curi to jer ona zna pricu iz islama, samo ona je tako odlucila i jebiga! Mozda je sretnija nego ti! Nemoj da se smijem!!! <{POST_SNAPBACK}> islam zabranjuje zenama divojkama sex prije braka ,pojam nevinost mi poceo ici na zivce,na njega sam obolio,zenske vecinom nisu nevine prije udaje ali to je njihova sramota a ne moja i nasa..... covjek ne bi trebao zivjeti po svom nahodjenu vec bi trebao da slijedi neke propise...ova gore sigurno nije znala ''pricu '' iz islama ako je uradila ono sto vec jes,uostalom ne zelim da pricam o zenskoj koja nije tu.... pojam ''sreca'' ima jako veliko znacenje,neki su sretni zbog materijalnih stvari i cinice ono sto ih sretnim cini bez obzira jel to islamski,ispravno i dobro za njih same....najbitnije je da je covjek sretan u dusi i da ima svoj mir,ostalo sve nebitnoBudo ti znas da ja imam pravo!Ljubijankic zasto ne priznas to!! <{POST_SNAPBACK}> rado bi potvrdio al nemerem to,bice bolji drugi putI jos nesto ja sam citala ilmihal i zavrsila sam hatmu! I dobro znam sta je dozvoljeno a sta ne! Onaj ko grijesi stavlja grijehe za svoja ledja! Zato onaj ko grijesi me nimalo ne brine jer jasno je sta se smje a sta ne!Ipak kao sto rekoh grijeha za svoja ledja! <{POST_SNAPBACK}> a da opominjemo jedni druge na griejhe koje cinimo ? Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 13, 2006 jeste dosadni vazda se brukate ko tom i jerry :D Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 13, 2006 to da ne kvarim teme tamo! Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 13, 2006 znam da jesi :cheekkiss: Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 13, 2006 :wub: Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 13, 2006 ZASTO SE CIVENIS :D Share this post Link to post Share on other sites
+analiticarka 39 Report post Posted July 13, 2006 Vas dvoje(hodza i jesminda) nes ste mi sumnjivi,, Khm kHmm :icon_lol: Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 18, 2006 ma to se tebi cini :D Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 18, 2006 sad si me jessi dovela u sumnjnu :D Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 18, 2006 kako ja pa ona kaze dasmo joj sumljivi ja joj samo rekla dase cini.... suti ti kad ja lazem :D Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 18, 2006 ja znam da cu zbog ovog imati problema s ovom drugom :D Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 18, 2006 ma mise salimo samo se salimo p.s pa nedaj joj da procita ;) Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 18, 2006 ma nema veze,ja sad skopco da se salimo bubuhaa..... nece biti belaja sweety..... zna ona da se mi salimo... p.s pokusavam je jos zbariti :D Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 18, 2006 eto super bas mi drago nadam se dace te se zbariti ps. samo samo bari necu ja njoj reci da nije jedina ;) Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 18, 2006 sta ja znam....vruce postalo sarap,necemo vise o divojkama,hajmo o nechem drugom :D Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 18, 2006 a bojis se znaci neka neka ma o cemu ti god zelis seceru moj ;) Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 18, 2006 kako baris ? Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 18, 2006 ja ne barim ja nikad ne barim wtf :unsure: Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 18, 2006 kako zavodis ? Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 18, 2006 ne zavodim zasto me taka pitanja pitas :blink: Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 18, 2006 kako trazis momka,il on tebe trazi ?! Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 18, 2006 ope isto pitanje a bre stamuje? netrazim nisam nikad ni trazla sami dodju :unsure: Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 18, 2006 kako reagujes kad ti musakrac dodje..kad ti se upucava,koje su ti rekacije ? :D Share this post Link to post Share on other sites
JeSmInDa 0 Report post Posted July 18, 2006 pa zavisi vecina nemogu ni da upratim svoju reakciju zavisi na koji mi nacin pridje i sta mi masla nevolim ono seljacki kad se prospa.....hej mal aovo ono mala ovo ono vako nako odvratno....ono nesmetami kad je neko malo picen jer ija sam...al kad je nesto tako u ppitanju kad vidis dase udvara pa nek bar bude na normale nacin kulturno a nen ko majmun :D Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted July 18, 2006 imas li papire da si normalna ? Share this post Link to post Share on other sites