+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted February 15, 2013 (edited) post uredjen od strane administracije ... jedini ti me ostavljas bez rijeci... Edited February 16, 2013 by lucky Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted February 16, 2013 Jaooo,koji amateri !!!! ja bi to mogo bolje napravti. http://www.cazin.net/bih/43473-stravicno-svjedocenje-admir-je-umro-dok-su-mu-vehabije-istjerivale-dzine.html 2 Share this post Link to post Share on other sites
hanzonehatori 117 Report post Posted February 16, 2013 Remzo - jes ti ono juce baco komete po Rusiji :) Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted February 17, 2013 Remzo - jes ti ono juce baco komete po Rusiji :) Nema on dovoljnos spell poena za to :D Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted February 17, 2013 Remzo - jes ti ono juce baco komete po Rusiji :) zasto da kazem to tebi,hoce li imati neko koju positivnu prednost od toga ? 1 Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted February 17, 2013 Otvorene su 9 od 15 e-mails u saudi arabiji,operacija je krenula. Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted February 17, 2013 (edited) StO sankcionisanje?? Gdje je to pravilo isPisano??? I to na DU????!!!! Edited February 17, 2013 by EcI PeCi PeC Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted February 17, 2013 PRAVILA FORUMA kada osoba pise na forumu da ce napraviti radnje koje ce za posljedicu imati smrt preko stotine ljudi nije nizasta drugo nego za bana ... pozz Lucky Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted February 17, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=IbZ6iGjHUHw Edited February 17, 2013 by Remzudin Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted February 18, 2013 Tema je na DU! Samo to sve kaze! Bez veze brisanje... Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted February 21, 2013 U ovom Forumu vladaju oni,koji su vremenski zaostali i hoce da ostaje sve onako kako je prije 20 Godina bilo.Ako njima neko neodgovara onda prete sa sankcijama,ako je neko clanik iz Familije onda sa batinama po guzici. To su tipicni oni,koji nemaju 4 razreda osnovne skole i neki zanat,pa sa Silom kriju svoju nepamet. Ali sta cu ja tu da se svama poredim,necu da se zabavim sa mozicnim invalidima. Ja cu raditi sta meni pase,bez obzira da li to vama odgovara ili ne.Nema te meni nista da govorite ili da kazete.Ne badam vas ni za 2%,jer ste nedokazni i nosite vase familjarnu tradiciju u Internet. Mozete me sankcijonirati ovde u vasem Forumu,ali ja mogu manipulirati u realnost,i ja vas Forum netrebam. Namisto da ste ponosni da me ovde imate,ponasa te se prema meni,kao da sam jedno Kopile gdje se rodilo u djubretu. Ne svida mi se kooperacija sa Srbima,ali mogu reci da s njima se bolje sporazumen u vezi vanredni dogajajima i paranormalni aktivnosti,nego s vama. I oni meni nepostavljaju takvu jednu seljacku diktaturu kao vi. Ima u esotericnoj Sceni jedan zakon koji svakud u cjelom svijetu vazi i kaze se,: da nikad jedan Sehir,jednog drugog Sehira bez obzira nacijonalnost nesmi napadati. Srbi imaju isto svoji crnaca i vidovnjaka,i ubili su naseg Aliju;-a ja njihovog Arkana i Slobodana;ali mi nece mo nikad jednog drugog napadati,jer moze se desiti da ce neko od nas izgubiti Boziju ruku,koja preko nas zastitno stoji. Zbog toga kazem vam goni te se gdje hocete. PS: samo da znate,ako me banite onda je za mene taj Kapitel historije zavrsen. Nedolazim vise i necu vise doci,i onda s te me rijesili i vehabije mogu dalje vladati. A i gubite svu mogucnost jedne zadnje sanse,ako vam neko oboli. Hvala bogu da nikog od vas neznam,necu imati problem ako neko iz ovog svijeta nestane. cao Forum se more zatvorti,ja sam gotov i ne odgovaram vise. Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted February 21, 2013 eeeehh,vidi sta sam naso !!! vi ste prvi prekrsli pravila foruma Ovdje nema Pardona ;) Eh, sacemo se raspravljati bez cenzure. Ovdje se ništa ne briše!U ovom podforumu se ne broje komentari! Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted June 9, 2014 Krenula je sad carka,poceo je Babo da benavi.muahahahaha Sve Mafia,lopov diluje sad sa drogama da moze financirati svoj luxus,ali nema od nikoga da traziti nego od svoji autonomasa. http://forum.cazin.net/topic/25215-paranormalnost/ Gotov je za psihatriju,tumor u mozgu poceo djelovati muahahahaha http://www.cazin.net/vijesti/clanak/fikret-abdi-prijavljen-dravnim-organima-zbog-uznemiravanja-prijetnji-i-ucjena Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted June 16, 2014 Remzo, nešto si zabrljao sinoć ... dali smo dva gola, Argentina jedan, a oni pobjedili. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted June 17, 2014 Remzo, nešto si zabrljao sinoć ... dali smo dva gola, Argentina jedan, a oni pobjedili. :D Nebi se smilo desiti,jer sam Messiju iskopao oci.Neznam lokalisirati gresku !!! al gotovo je sad. Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted June 17, 2014 Nebi se smilo desiti,jer sam Messiju iskopao oci.Neznam lokalisirati gresku !!! al gotovo je sad. greska je sto si mene naljutio ... pa ja nisam skinuo svoju carku koja sve tvoje carke okrece za 180 stepeni ... Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted June 20, 2014 greska je sto si mene naljutio ... pa ja nisam skinuo svoju carku koja sve tvoje carke okrece za 180 stepeni ... aaaj,nedaj boze da mi nisi tu pravio gresku ! Ja sam ubacio istu carku protiv Nigerija,kao i onu za Kamerun. Nasi Zmajevi bi trebali pobjediti 7:0 protiv Nigerije,ako izgube onda se zna ko je kriv. Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted June 21, 2014 Kriv je onaj ko je počeo sa magijama, umjesto da pusti ljude da igraju fudbal, pa ko koga pošteno nadigra. Kriv sam i ja što uopšte pišem ovdje, kao da su mi vrane mozak popile. Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted June 21, 2014 Ja hocu Trofeju,a sve ostalo me ne interesuje. Iskoristjavam sve sta mi je mogucno,sve ja izburljavam. Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted June 21, 2014 Jos malo pa ce nasi Bosanci,ja kazem za 7:0 za Bosnu. Ja sam Nigeriju kletio vec 6 Mjeseci unapred,sad ce efekt posteno udarti. Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted June 22, 2014 i koje kriv Remzudine ? Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted June 23, 2014 pa TI,ko ce drugi biti ? da nisi burljao u moje poslove,sad bi smo pisali Historiju u SP 2014 u Brazilu. Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted November 25, 2014 Definacija o tradicionalnom ritusa "salivanje Strave " Ova metoda duhovnog iscjeljivanja potječe iz Turske odakle su je u ove krajeve donijele Osmanlije. Osmanlije su osim svojih zakona donijeli i mnoštvo orijentalnih vjerovanja poput nošenja hamajlija, vjerovanja u fatalizam, uroke, magiju, salivanje olova itd.Iako ima i muškaraca koji se bave ovim poslom, salijevanje strave obično izvode žene, koje se u narodu nazivaju stravarkama. Ritual se sastoji od topljenja komadića olova (u kašiki). Potom se ono sipa u posudu sa hladnom vodu koja se drži iznad glave, grudi ili nogu bolesnika. Olovo se u dodiru sa vodom oblikuje u figure iz kojih stravarka, zatim, faleta. Iz njih, dakle, one tumače prošlost i budućnost osobe koja je došla na ‘izlijevanje’.Hamajlije, faletanja, zapisi i strava spadaju u nevjerstvo. Čin salijevanja strave je ništa do paganskog, magijskog običaja.Starica okreće figuricu po rukama i iz nje čita prošlost, sadašnjost i budućnost, strahove. Čini se kao da je u tom komadu đavolskog metala koje počiva u rukama socijalno afirmisane vještice zarobljeno vrijeme i sudbina čovjeka. Strah.Placebo radi svoj dio gotovo sa zadovoljstvom. To što će reći ta starica o tebi i tvojoj sudbini u narednih nekoliko minuta će vjerovatno do kraja života nositi udio u svijesti. Tu se ne radi o stvari da li i koliko se vjeruje u ovakve fenomene. Radi se o tome da je nasuprot tebe ritual star vjerovatno koliko i sam strah koji je generacijama usavršavan da te proguta u svoj sistem tragova i značenja. Svijest zadovoljena samo naučnim dokazima o trivijalnosti i apsurdnosti ovakvih rituala, ima male šanse da se odupre složenom sistemu polja i asocijacija koje ritual nudi.Za salijevanje strave se vjeruje kako ima destruktivan utjecaj na negativne energije unutar čovjeka, samim tim, služi za njihovo uništavanje. Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted February 9, 2015 Narode,ja sam njesto neobicno primjeti !!! Ja sa svojim snovima mogu ponekad vidjeti sta ce se desiti u buducnost. Evo jedan mali dokaz http://balkanportal.info/vb/showthread.php?3837-Parapsychologie-paranomale-Ph%E4nomene-Magie-Hexerei-Vracke-Carke/page29&p=210493#post210493 Share this post Link to post Share on other sites