Osman_7 1 Report post Posted August 2, 2011 gledao sam na youtube neki video sto je bio na tv-u kako su japanski znanstvenici otkrili da je centar potresa bila nuklearna elektrana...inace vjerujem da u teroiju zavjere tako da... Share this post Link to post Share on other sites
+x-men 586 Report post Posted October 1, 2011 evo sta sam ja slucajno dok sam bio na radnom mjestu vidio na nebu u sred dana a ove dugine boje iz skoro cistog nema nisam siguran da mogu pojaviti se.[attachment=5005:nebo1 - Kopie.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted April 4, 2013 Jeste li čitali za ove "teorije zavere" o potresu ? Navodno su Ameri o�ivjeli i sproveli u �ivot Teslina istra�ivanja s početka XX vijeka o kontroli vremenskih prilika... Sad je poznat pod imenom HAARP. Niz antena stacioniran u bazi na Aljasci �alje elektromagnetne talase visoke frekvencije u atmosferu, ti impulsi se vraćaju sa razornom snagom na povr�inu Zemlje i izazivaju ogromnee potrese. Sistem je bio aktivan 22. februara i 11. marta. U dane kad su potresi pogodili Novi Zeland i Japan... Mo�e li uop�te neko to da zamisli i koje spreman da se "igra" s tim ? --------------------------------------------sceneeeeeee Haaaaaaaaaaaaaaaa,Amerika kriva !! HARP !!! Vidim da nisi jos upoznao mene Share this post Link to post Share on other sites