+doktoraider 75 Report post Posted August 11, 2009 odakle je? Share this post Link to post Share on other sites
+_Gost 348 Report post Posted August 11, 2009 jel vi to bash vjerujete u sihire ? Share this post Link to post Share on other sites
kemo25 1 Report post Posted August 12, 2009 [quote name='doktoraider' date='11 August 2009 - 19:33 ' timestamp='1250015580' post='335701'] odakle je? [/quote] Tuzla. Inače radi u Bihaću. Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted August 12, 2009 mogu se raspitati, pa provjeriti kod je taj čovjek.. ne Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted August 12, 2009 kemo25 u privatnoj poruci sam ti sve opisao i objasnio. mislim da sam bio dovoljno jasan. no Allah, Jedan Jedini, zaista zna najbolje! Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted January 13, 2014 Prenosi http://www.rogyah.com da je Komisija "Amr Bil-maruf we nahy bil-munker" sprijecila sihr prije nego je dostavljen konacnom odredistu, kojeg su sihrbazi spravili za ukupno 700 000 saudiskih rijala, namjenjen da zavadi cijelokupno selo. Sihr je dug 1.5 metara a sirok je preko 2 metara --------------------------------------------------- jo� jedan uhvaćen sihir Kakve imate komentare na ovo ? Mene interesuju vise oti znakove na kosilji,a sta se tice mene ja bi je zapalio. Ja vise volim black za black magic. jel vi to bash vjerujete u sihire ? ja sam jedan el hamdu lillah Dali zna ko Munib Jusić. Jel on pravi hodza ili sihirbaz? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah,koji boziji slucaj. necu ti reci Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted January 13, 2014 Kako je dječaci, mećete li u šta ? :D Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted January 26, 2014 Mecemo da,mi se kladimo koliko ce dugo trajati dok me Vehabije uhapse i uzivo zapale na sjeno.!!? Share this post Link to post Share on other sites
Bosnjo Sarajlija 1 Report post Posted June 26, 2015 zna li iko hodzu zaru cuo sam da on pravi i meni je on napravio zavadio mi cijelu porodicu,da mu glavu razbijem Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted June 26, 2015 zna li iko hodzu zaru cuo sam da on pravi i meni je on napravio zavadio mi cijelu porodicu,da mu glavu razbijemje njega neznamodkud ti znas,da je on to bio ? Share this post Link to post Share on other sites
Bosnjo Sarajlija 1 Report post Posted June 27, 2015 znam drug sto posto,jer ovaj nevjernik koji mi je napravio zvao me da idem kod tog hodze,ja nisam htio i onda mi je postavio negdje u kuci i zasutao... Share this post Link to post Share on other sites