+Perviz 122 Report post Posted January 4, 2009 [quote name='TequilA' post='298285' date='04.01.2009, 16:45'][b]Vidis da nije zavrseno![/b][/quote] E ti da mi nerece da je gotovo ja nebi ni znao Share this post Link to post Share on other sites
+bull 130 Report post Posted January 4, 2009 Vidio sam to u tvom postu prije, pa sam zato ti i rekao. LIjepo reci bar hvala Dobar ti je sarkazam! Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted January 5, 2009 kako nema slika radova na zgradi Krajine ? Share this post Link to post Share on other sites
+[LoLLipop] 13 Report post Posted January 5, 2009 jel to znaci kad zgrada bude gotova da je nasa liga sampiona mene vise zanima gdje da parkiram auto posto je parking prodan ortackoj grupi Share this post Link to post Share on other sites
+jedancoek 48 Report post Posted January 5, 2009 [quote name='[LoLLipop]' post='298517' date='05.01.2009, 09:49'] jel to znaci kad zgrada bude gotova da je nasa liga sampiona mene vise zanima gdje da parkiram auto posto je parking prodan ortackoj grupi [/quote] Najbolje mjesto za parkiranje je ispred zgrade na Share this post Link to post Share on other sites
+[LoLLipop] 13 Report post Posted January 5, 2009 ogradjen. ovdje je haos. hvala, ogy Share this post Link to post Share on other sites
+jedancoek 48 Report post Posted January 5, 2009 [quote name='[LoLLipop]' post='298724' date='05.01.2009, 23:53'] ogradjen. ovdje je haos. hvala, ogy [/quote] Ja pretpostavljam da je ovaj drugi dio iznajmljen, na konkursu najpovoljnijem ponuđaču, i da je kompletna suma ostvarena na tenderu uplaćena Organizaciji Invalida domovinskog rata, koji su od toga parkirali Share this post Link to post Share on other sites
bih_ac 1 Report post Posted January 5, 2009 [quote name='[LoLLipop]' post='298517' date='05.01.2009, 09:49'] jel to znaci kad zgrada bude gotova da je nasa liga sampiona mene vise zanima gdje da parkiram auto posto je parking prodan ortackoj grupi [/quote] ima parking kod passata,cini mi se da si ranije govorila da ces parkirati kod passata Share this post Link to post Share on other sites
kisobran 1 Report post Posted January 5, 2009 U cazinu mi se sviđaju mnoge stvari, ali trebalo bi se rije Share this post Link to post Share on other sites
+[LoLLipop] 13 Report post Posted January 5, 2009 mah, necu da vama direktorima kvarim osjecaj superiornosti gustajte Share this post Link to post Share on other sites
+_women_ 43 Report post Posted January 5, 2009 [quote name='jedancoek' post='298697' date='05.01.2009, 22:45'][b]Najbolje mjesto za parkiranje je ispred zgrade na Share this post Link to post Share on other sites
+Virus 2 Report post Posted January 5, 2009 [quote name='[LoLLipop]' post='298517' date='05.01.2009, 09:49'] jel to znaci kad zgrada bude gotova da je nasa liga sampiona mene vise zanima gdje da parkiram auto posto je parking prodan ortackoj grupi [/quote] imas dobar parking iza suda Share this post Link to post Share on other sites
+[LoLLipop] 13 Report post Posted January 6, 2009 blize mi je u polje ili u puskare Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted January 6, 2009 tema je da se uslikaju trenutni radovi u Cazinu ... pa hajmo slike ... Share this post Link to post Share on other sites
+snake 474 Report post Posted January 6, 2009 de ljudi slikajte.. ako se ima sta uslikati.. Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted January 6, 2009 [quote name='jedancoek' post='298697' date='05.01.2009, 20:45']Najbolje mjesto za parkiranje je ispred zgrade na Share this post Link to post Share on other sites
bih_ac 1 Report post Posted January 6, 2009 [quote name='[LoLLipop]' post='298739' date='06.01.2009, 00:58'] mah, necu da vama direktorima kvarim osjecaj superiornosti gustajte [/quote] parkinga ima za svakog,a sad sto upada u oci nekome passat to je nes drugo! Share this post Link to post Share on other sites
kisobran 1 Report post Posted January 7, 2009 Kupi lamborginija i parkiraj negdje da vidim oćel se neko po Share this post Link to post Share on other sites
+[LoLLipop] 13 Report post Posted January 7, 2009 [quote name='bih_ac' post='299047' date='07.01.2009, 01:38']parkinga ima za svakog,a sad sto upada u oci nekome passat to je nes drugo! [/quote] hvala ti, dado, odavno se na nasmijah bolje. ja sam vozila auto 2 puta skuplje od opcinskog passata i milju puta ljepse. passat je za mene goli prosjek kada su u pitanju limuzine. al, nekima je to plafon p.s. ne jede burek ko ima, vec ko je naucio Share this post Link to post Share on other sites
bih_ac 1 Report post Posted January 7, 2009 [quote name='[LoLLipop]' post='299099' date='07.01.2009, 10:11'] hvala ti, dado, odavno se na nasmijah bolje. ja sam vozila auto 2 puta skuplje od opcinskog passata i milju puta ljepse. passat je za mene goli prosjek kada su u pitanju limuzine. al, nekima je to plafon p.s. ne jede burek ko ima, vec ko je naucio [/quote] pogresno si razumjela , nije lično upućeno!! Sta ko vozi to je drugi par opanaka !! Share this post Link to post Share on other sites
+[LoLLipop] 13 Report post Posted January 12, 2009 na prvoj slici se vidi kako je neka gospoda parkirala na cvijetnjak. zanima me da li i kod kuce parkiraju tako. (na cvijetnjaku su bijeli i zuti automobil te ovaj karavan reg.oznaka LJ) [img]http://img81.imageshack.us/img81/6529/picture034ih6.jpg[/img] na druge dvije slike se vidi kako se ljudi vracaju sa placenog parkinga. naime, naplati im se parking, a onda pali rikverc [img]http://img55.imageshack.us/img55/2110/picture035uu6.jpg[/img] [img]http://img83.imageshack.us/img83/5281/picture036oa4.jpg[/img] Share this post Link to post Share on other sites
+Perviz 122 Report post Posted January 12, 2009 [quote name='[LoLLipop]' post='300967' date='12.01.2009, 11:39'] na prvoj slici se vidi kako je neka gospoda parkirala na cvijetnjak. zanima me da li i kod kuce parkiraju tako. (na cvijetnjaku su bijeli i zuti automobil te ovaj karavan reg.oznaka LJ) na druge dvije slike se vidi kako se ljudi vracaju sa placenog parkinga. naime, naplati im se parking, a onda pali rikverc [/quote] Ja bi to prije nazvao nerad u opštini nego rad Share this post Link to post Share on other sites
+[LoLLipop] 13 Report post Posted January 12, 2009 to je posljedica prodaje parkinga stanara. fakat ovakve bisere treba svijecom traziti. only in cazin Share this post Link to post Share on other sites
Dinko 0 Report post Posted January 25, 2009 Svi mi znamo kolika nam je opstina, i da skoro svako domacinstvo ima bar jedan automobil, vlasti u gradu su zatvorile parking iza kucica da bi se nesto gradilo, nista nemam protiv te buduce gradjevine jer ce ona vijerovatno donijeti malo ljepsu sliku grada, al je greska u tome sto se prvo nije rijesilo pitanje gradskog parkinga pa onda krenulo u realizaciju projekta izgradnje stambeno-poslovnog objekta koji ce biti tu... Parking koji se vidi na slikama gore po meni nebi trebao biti gradski parking jer je to izgradjeno s namjerom da stanari okolnih zgrada imaju gdje da parkiraju, a pored toga nas grad nama parkinga, moze se samo parkirati negdje na cesti ili na privatne povrsine... Share this post Link to post Share on other sites
+K®ãJî§kî-VîTêZ 64 Report post Posted January 25, 2009 Uspjeli su novac utrositi a da nista ne naprave. Asfalt koji su prije godinu dana postavili, mora se ponovo dizati. isto tako je s vodovodom. Share this post Link to post Share on other sites