+Zelka 268 Report post Posted December 17, 2010 hej jesi sam mjesao ovu lila boju ili se da sta mislis kupit ovakva ... ubila se za curica i sobe Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted December 17, 2010 [quote name='Zelka' timestamp='1292595145' post='411928'] hej jesi sam mjesao ovu lila boju ili se da sta mislis kupit ovakva ... ubila se za curica i sobe [/quote] imaju karte za farbe,izaberes,odneses broj farbe i izmjesaju ti kompjuterski.... Share this post Link to post Share on other sites
+Zelka 268 Report post Posted December 17, 2010 [quote name='breake-dancer' timestamp='1292603506' post='411935'] imaju karte za farbe,izaberes,odneses broj farbe i izmjesaju ti kompjuterski.... [/quote] tenkju Share this post Link to post Share on other sites
+_Gost 348 Report post Posted December 17, 2010 Ovo je prejako i stvarno mi se svidja . Samo kada bi to u BiH uradio vecina bi pametovala seljak ovo - ono . Ali nema sta u SVIJETU je in i lijepo . 1 Share this post Link to post Share on other sites
+Sebina 56 Report post Posted December 18, 2010 [quote name='Zelka' timestamp='1292595145' post='411928'] hej jesi sam mjesao ovu lila boju ili se da sta mislis kupit ovakva ... ubila se za curica i sobe [/quote] hej imam ja jos lile boje ostalo od nase spavace hahahha salji kartu dodjem ja farbati sobu )))))))))))) Share this post Link to post Share on other sites
+Zelka 268 Report post Posted December 19, 2010 [quote name='Sebina' timestamp='1292675332' post='412005'] hej imam ja jos lile boje ostalo od nase spavace hahahha salji kartu dodjem ja farbati sobu )))))))))))) [/quote] ja cu teb u jednom smjeru kartu i Endiju Share this post Link to post Share on other sites
Da Vinci 34 Report post Posted January 3, 2011 Kad je krečenje u pitanju nestajem u vidu magle.. Share this post Link to post Share on other sites
+_Gost1 18 Report post Posted January 5, 2011 [quote name='breake-dancer' timestamp='1219768779' post='257119'] ja sam krecim sebi po stanu i dolje kod kuce u bosni to mogu sam jer sam moler vise volim malo u bojama dodati nego samo bijelu farbu godisnje neradim bas uvijek nesto jer neisprlja se ako se cuva ev kakva je u mene dnevna soba ovdje u stanu plafon je u bijeloj boji,zidovi su u be Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted June 14, 2011 [quote name='Kemal_S' timestamp='1294267103' post='414029'] hej, ovo crvena linija, jel ovo stuko boja ili si zamjesao "boju za krecenje" u crvenu? Ko ti je tonirao u Cazinu? [/quote] Kupljena farba,gotova....Nije to u cazinu... Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted July 19, 2011 (edited) Mami sam obecao da cu ici u Bosnu da krecim pa sam to i ispunio [media]http://imageshack.us/photo/my-images/39/16072011528.jpg/[/media] Edited July 19, 2011 by breake-dancer Share this post Link to post Share on other sites
+Sebina 56 Report post Posted July 26, 2011 [quote name='breake-dancer' timestamp='1311093795' post='434112'] Mami sam obecao da cu ici u Bosnu da krecim pa sam to i ispunio [img]http://forum.cazin.net/public/style_emoticons/default/smile.gif[/img] [media]http://imageshack.us/photo/my-images/39/16072011528.jpg/[/media] [/quote] de ti svrati i do Lj imam ja opet za farbati, pa da brze sredim )) mene to satre. ne farbanje, nego kad si omislim neku drugu boju i zamislim kako bi izgledalo i sta bi stajalo jos uz to..ajjjjj....sad cekam odmor pa, da se ufatim posla Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted July 29, 2011 (edited) ev jos sebina najteze se je odluciti za farbe,ali ono sto mislis da ce ispasti ruzno na kraju ispane prelijepo tamnije farbe su u modi ali svak ima svoj ukus [sharedmedia=gallery:images:2644] [sharedmedia=gallery:images:2645] [sharedmedia=gallery:images:2646] [sharedmedia=gallery:images:2647] [sharedmedia=gallery:images:2648] [sharedmedia=gallery:images:2649] [sharedmedia=gallery:images:2650] Edited July 29, 2011 by breake-dancer Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted July 29, 2011 Sve je to ok, vidjela sam lijepih boja i kombinacija po zidovima, ali hvala, meni je bijelo zakon. Nikako ne mogu zamisliti neku drugu boju sem bijele. Svake godine sama sve fino ponovim i osvježim zidove, i milinaaa, miriše bijelo. 1 Share this post Link to post Share on other sites
+Malina 449 Report post Posted July 29, 2011 I ja sam jedne godine sama sebi krečila sobu,pa je završilo tako što je svaki bio zid drugačije nijanse. Inače mi je soba godinama bila boje dinje,a ove godine je lipo zelena i baš mi se sviđa iako većina kaže da izgleda kao bolnička soba. Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted July 29, 2011 [quote name='Ciklama' timestamp='1311939150' post='435207'] Sve je to ok, vidjela sam lijepih boja i kombinacija po zidovima, ali hvala, meni je bijelo zakon. Nikako ne mogu zamisliti neku drugu boju sem bijele. Svake godine sama sve fino ponovim i osvježim zidove, i milinaaa, miriše bijelo. [/quote] odlicno. odmara oci jos ako je krecom pa ne smrdi onaj jupol il kako se vec zove Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted July 29, 2011 [quote name='Ciklama' timestamp='1311939150' post='435207'] Sve je to ok, vidjela sam lijepih boja i kombinacija po zidovima, ali hvala, meni je bijelo zakon. Nikako ne mogu zamisliti neku drugu boju sem bijele. Svake godine sama sve fino ponovim i osvježim zidove, i milinaaa, miriše bijelo. [/quote] svak ima svoj ukus meni je ipak ljepse u farbama 2 Share this post Link to post Share on other sites
eclipsic 16 Report post Posted August 1, 2011 trebal' kome stavljat laminat samo neka se meni javi jeftin sam brete Share this post Link to post Share on other sites
_Ne_VoLiM_jAnUaR_ 140 Report post Posted August 1, 2011 [quote name='eclipsic' timestamp='1312188773' post='435479'] trebal' kome stavljat laminat samo neka se meni javi jeftin sam brete [/quote] hahahahahaha dobar si... ja sam neki dan krecio brete satro sam se,,,ja sam isto ljubitelj cisto bijele,, jer dok je insan sam uredu su i boje,,al brete kad zeni nampane da bi mijenjala pa valja to sve prekreciti,,,uff,,zato bijelo zakon,, a inace krecim s najjeftinijim sto nadjem u trgovini,, 2 Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted June 12, 2012 [url="http://www.facebook.com/meinarbeit"]http://www.facebook.com/meinarbeit[/url] Moji radovi 1 Share this post Link to post Share on other sites
selma90 346 Report post Posted June 22, 2012 [quote name='breake-dancer' timestamp='1339513672' post='458688'] [url="http://www.facebook.com/meinarbeit"]http://www.facebook.com/meinarbeit[/url] Moji radovi [/quote] super je sve Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted August 12, 2014 Aaaaaaaaa, august a još nisam nisam okrečila, privi put ovako nešto mi se desilo od kako svoje domaćinstvo imam. Psihički se priprema da uzmem četke i valjke i krenem sa poslom. :S Ostajem dosljedna sebi. Samo bijli zidovi mogu biti. :D Share this post Link to post Share on other sites
mir&dobro 202 Report post Posted August 14, 2014 Kako urediti okolinu od najezde ambrozije?? Sve više i više uzima maha a niko ništa ne poduzima! Za nekoliko godina ćemo osvanuti u ambroziji! Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted August 14, 2014 Kako urediti okolinu od najezde ambrozije?? Sve više i više uzima maha a niko ništa ne poduzima! Za nekoliko godina ćemo osvanuti u ambroziji! Čupati iz korijena (obavezno koristiti rukavice) i paliti. Nipošto ne bacati u rijeke ili potoke. Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted August 14, 2014 Kakve veze ambrozija ima sa krečenjem kuće? Kod nas je zakonom to regulisamo. Novčano se kažnjavaju građani na čijem zemljištu/imanju se nađe ambrozija. I ja se ubijem i uništim uništavajući je, al' kod komšije do mene šuma ambrozije, da ga prijavim ode mu mjesečna plata i onda ja jedem sebe i trpim al' ne prijavljiujem ... :) Share this post Link to post Share on other sites
mir&dobro 202 Report post Posted August 18, 2014 Kakve veze ambrozija ima sa krečenjem kuće? Ima veze, ako je kuća mikrokosmos u kosmosu praha ambrozije! Share this post Link to post Share on other sites