Gorilla Biscuit 105 Report post Posted November 11, 2013 Je li ovo jos neko iz BL došao kod nas ? :D Share this post Link to post Share on other sites
TeaDakic 0 Report post Posted November 11, 2013 Je li ovo jos neko iz BL došao kod nas ? :D Ja i na ćevape u Cazi dođem, štooo? Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted November 11, 2013 Po meni najbolji je ADSL kod m:tela. BH telecom nisam probala, bila sam na raznim provajderima iz Banjaluka, što nam je dostupno, razočarali su me ovi iz Blica, užas od ADSL-a ili koji već oni intenret koriste, ali m:tel-ov ADSL je odličan evo već 2 godine ga koristim skoro i nisam još nikako imala problema, s obzriom da radim od kuće preko interneta i treba mi stalna internet konekcija. Evo koga interesuje nek vidi šta se nudi www.mtel.ba/privatni-adsl/ jesi probala BH telekom ADSL ? i bilo bi dobro da otvoris novu temu u vezi m tela ... a ovdje da ostavis da mi se koljemo i zalimo na BH telekom ... Share this post Link to post Share on other sites
Cain 76 Report post Posted November 11, 2013 Whahaahhhaahhaahhahaa i legenda se napati da udje na forum i uploada sliku. Nek ostane takav do 2014 , al hidzretske Share this post Link to post Share on other sites
+barca 403 Report post Posted November 11, 2013 [URL=http://www.speedtest.net/my-result/3094134098][/URL] hahahaha garantuju 10 Mb/s downloada Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted November 11, 2013 (edited) Ja i na ćevape u Cazi dođem, štooo? Ništa dok se ne uvjerimo da si stvarno zenska a ne neciji alter ego djevojko sa BLC -a koja radi u djecijem pozoristu manjeg entiteta i REC produkciji a imaš Ajfon :D Edited November 11, 2013 by Gorilla Biscuit Share this post Link to post Share on other sites