Jump to content
CazinNET Forum
Sign in to follow this  
auslanderka zauvjek bosanka

Strucno il domace?

Recommended Posts

[center][b][color="#483d8b"]Bas vrijeme ide hladnije pa smo i sami izlozeni raznim virusima koji ove najmladje pa i nas nesto starije svladaju.
Razne promjene vremena uticu kao i neprilagodjeno odjevanje...

Nego na koji vi nacin se rijesavate prehlada,gripica i raznih[/color][/b][b][color="#483d8b"] viruoznih[/color][/b][b][color="#483d8b"] ([/color][/b][b][color="#483d8b"]viruznih[/color][/b][b][color="#483d8b"]) oboljenja kad nastupe?

Trcite do prve apoteke il pak nekim "maminim" lijekom?[/color][/b]
[/center]

[quote name='auslanderka zauvjek bosanka' post='190251' date='Oct 30 2007, 01:24'][center][b][color="#483d8b"]Bas vrijeme ide hladnije pa smo i sami izlozeni raznim virusima koji ove najmladje pa i nas nesto starije svladaju.
Razne promjene vremena uticu kao i neprilagodjeno odjevanje...

Nego na koji vi nacin se rijesavate prehlada,gripica i raznih[/color][/b][b][color="#483d8b"] viruoznih[/color][/b][b][color="#483d8b"] ([/color][/b][b][color="#483d8b"]viruznih[/color][/b][b][color="#483d8b"]) oboljenja kad nastupe?

Trcite do prve apoteke il pak nekim "maminim" lijekom?[/color][/b]
[/center][/quote]

Odes popijes par viskija i ko nov si :D

ma kakve bolan apoteke,caja malo,tabletu il sta i to je to....u apotekama samo zaradjivaju pare a malo pomazu

odvalio se lik s 5 trodana i pitam ga ja: "drug, pa sta je, jesi to bolsestan?" "nisam." kaze "pa sto si se onda popio 5 trodona?" "vidis" kaze "kad me nesta boli popijem jednu da me prodje, a kad me nista ne boli popijem 5 da me ne bi bolilo."

:biglaugh:

za prehlade vise volim domace metode ... litre caja i na kile limuna ...

[quote name='lucky' post='190620' date='Oct 31 2007, 15:25']za prehlade vise volim domace metode ... litre caja i na kile limuna ...[/quote]
i dobre rakije

[quote name='zilho' post='190673' date='Oct 31 2007, 20:11']i dobre rakije[/quote]
na kojoj pise nije za obloge...

Kako kad, nekad alternativa, ali ipak to sve zavrsi na kraju sa medikamentima...
Zivjeli doktori... (oni dobri/humani), koji postuju Hipokrata..

[quote name='zilho' post='190673' date='Oct 31 2007, 20:11']i dobre rakije[/quote]

da i dobre rakije ... zaboravih je uvrstiti ... jer ovi lijekovi sto se koriste samo slabe imunitet organizma a virusi mutiraju i svake godine su jaci ... zato treba da se koriste sto vise moze ove domace "medicine" za prehlade i gripe jer kako se virusi jacaju tako i nas organizam jaca sa njima ...

Ja i jedno i drugo uzimam, caj s medom i limunom kao i ovi neki praskovi ili tablete protiv gripe iz apoteke itd.
Mislim da bi se trebalo uvijek pomalo piti caj s limunom ili medom, jer bolje sprijeciti nego lijeciti!

Kad smo vec kod toga zna li ko sta je dobro kad krajnik otece meni evo samo desni i uho me boli kad gutam??? :huh: :(

Ne sjecam se kad sam zadnji put bio bolestan tj. prehladjen ali uvijek imam zalihe cajeva, meda... Bolje nego bilo kakve tablete i sta ti ja znam...

ja nsiam cesto bolestan,nekad me zna malo grlo uhvatiti.Malo caja i kucnih preparata i gotovo.Ovi lijekovi iz apoteke su dobri za manje prehlade i brzo prode,ali nisu dovoljno ispitani imozda imaju neke posljedice.

[quote name='Eve' post='191168' date='Nov 5 2007, 13:19']Ja i jedno i drugo uzimam, caj s medom i limunom kao i ovi neki praskovi ili tablete protiv gripe iz apoteke itd.
Mislim da bi se trebalo uvijek pomalo piti caj s limunom ili medom, jer bolje sprijeciti nego lijeciti!

Kad smo vec kod toga zna li ko sta je dobro kad krajnik otece meni evo samo desni i uho me boli kad gutam??? :huh: :([/quote]

e kono i ja dok ovo procitam tebe garant proslo...

ima par jako dobrih ono domacih .. uzmes pelenu il krpu cistu neku mekahnu i premotas je ko za traku za kosu malo siru, i nju ces vezat na grlo s tim da ces na mjesta na kojem se otprilike nalaze krajnici staviti kaskicu meda (malu) i bibera i tako zaviti grlo..

ima isto s narandzama..al ova metoda je bolja sam malo insan se lijepi od meda :)