+auslanderka zauvjek bosanka 83 Report post Posted October 30, 2007 [center][b][color="#483d8b"]Bas vrijeme ide hladnije pa smo i sami izlozeni raznim virusima koji ove najmladje pa i nas nesto starije svladaju. Razne promjene vremena uticu kao i neprilagodjeno odjevanje... Nego na koji vi nacin se rijesavate prehlada,gripica i raznih[/color][/b][b][color="#483d8b"] viruoznih[/color][/b][b][color="#483d8b"] ([/color][/b][b][color="#483d8b"]viruznih[/color][/b][b][color="#483d8b"]) oboljenja kad nastupe? Trcite do prve apoteke il pak nekim "maminim" lijekom?[/color][/b] [/center] Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted October 30, 2007 [quote name='auslanderka zauvjek bosanka' post='190251' date='Oct 30 2007, 01:24'][center][b][color="#483d8b"]Bas vrijeme ide hladnije pa smo i sami izlozeni raznim virusima koji ove najmladje pa i nas nesto starije svladaju. Razne promjene vremena uticu kao i neprilagodjeno odjevanje... Nego na koji vi nacin se rijesavate prehlada,gripica i raznih[/color][/b][b][color="#483d8b"] viruoznih[/color][/b][b][color="#483d8b"] ([/color][/b][b][color="#483d8b"]viruznih[/color][/b][b][color="#483d8b"]) oboljenja kad nastupe? Trcite do prve apoteke il pak nekim "maminim" lijekom?[/color][/b] [/center][/quote] Odes popijes par viskija i ko nov si ma kakve bolan apoteke,caja malo,tabletu il sta i to je to....u apotekama samo zaradjivaju pare a malo pomazu Share this post Link to post Share on other sites
+black tattoo 7 Report post Posted October 30, 2007 odvalio se lik s 5 trodana i pitam ga ja: "drug, pa sta je, jesi to bolsestan?" "nisam." kaze "pa sto si se onda popio 5 trodona?" "vidis" kaze "kad me nesta boli popijem jednu da me prodje, a kad me nista ne boli popijem 5 da me ne bi bolilo." Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted October 31, 2007 za prehlade vise volim domace metode ... litre caja i na kile limuna ... Share this post Link to post Share on other sites
+zilho 123 Report post Posted October 31, 2007 [quote name='lucky' post='190620' date='Oct 31 2007, 15:25']za prehlade vise volim domace metode ... litre caja i na kile limuna ...[/quote] i dobre rakije Share this post Link to post Share on other sites
+pa3um 4 Report post Posted October 31, 2007 [quote name='zilho' post='190673' date='Oct 31 2007, 20:11']i dobre rakije[/quote] na kojoj pise nije za obloge... Kako kad, nekad alternativa, ali ipak to sve zavrsi na kraju sa medikamentima... Zivjeli doktori... (oni dobri/humani), koji postuju Hipokrata.. Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted November 1, 2007 [quote name='zilho' post='190673' date='Oct 31 2007, 20:11']i dobre rakije[/quote] da i dobre rakije ... zaboravih je uvrstiti ... jer ovi lijekovi sto se koriste samo slabe imunitet organizma a virusi mutiraju i svake godine su jaci ... zato treba da se koriste sto vise moze ove domace "medicine" za prehlade i gripe jer kako se virusi jacaju tako i nas organizam jaca sa njima ... Share this post Link to post Share on other sites
Eve 2 Report post Posted November 5, 2007 Ja i jedno i drugo uzimam, caj s medom i limunom kao i ovi neki praskovi ili tablete protiv gripe iz apoteke itd. Mislim da bi se trebalo uvijek pomalo piti caj s limunom ili medom, jer bolje sprijeciti nego lijeciti! Kad smo vec kod toga zna li ko sta je dobro kad krajnik otece meni evo samo desni i uho me boli kad gutam??? Share this post Link to post Share on other sites
+_MORRISON_ 10 Report post Posted November 5, 2007 Ne sjecam se kad sam zadnji put bio bolestan tj. prehladjen ali uvijek imam zalihe cajeva, meda... Bolje nego bilo kakve tablete i sta ti ja znam... Share this post Link to post Share on other sites
-BOZZ- 0 Report post Posted November 10, 2007 ja nsiam cesto bolestan,nekad me zna malo grlo uhvatiti.Malo caja i kucnih preparata i gotovo.Ovi lijekovi iz apoteke su dobri za manje prehlade i brzo prode,ali nisu dovoljno ispitani imozda imaju neke posljedice. Share this post Link to post Share on other sites
+auslanderka zauvjek bosanka 83 Report post Posted November 10, 2007 [quote name='Eve' post='191168' date='Nov 5 2007, 13:19']Ja i jedno i drugo uzimam, caj s medom i limunom kao i ovi neki praskovi ili tablete protiv gripe iz apoteke itd. Mislim da bi se trebalo uvijek pomalo piti caj s limunom ili medom, jer bolje sprijeciti nego lijeciti! Kad smo vec kod toga zna li ko sta je dobro kad krajnik otece meni evo samo desni i uho me boli kad gutam??? [/quote] e kono i ja dok ovo procitam tebe garant proslo... ima par jako dobrih ono domacih .. uzmes pelenu il krpu cistu neku mekahnu i premotas je ko za traku za kosu malo siru, i nju ces vezat na grlo s tim da ces na mjesta na kojem se otprilike nalaze krajnici staviti kaskicu meda (malu) i bibera i tako zaviti grlo.. ima isto s narandzama..al ova metoda je bolja sam malo insan se lijepi od meda Share this post Link to post Share on other sites