+auslanderka zauvjek bosanka 83 Report post Posted October 23, 2007 Vako ja nesto razmisljam o tome....dodje neki cojk tamo prica de se opusti de broj de ovo ono i kaze sad ces se probuditi i biti majmun i bas on klepne ova osoba ustane i hoce bananu ne stvarno kako bas tih par rijeci mogu tako da djeluju na covjeka da se probrazi u nesto sto nije? Jeli ima ipak nesto vise sto mozda ta osoba u sebi sapuce? Share this post Link to post Share on other sites
+black tattoo 7 Report post Posted October 24, 2007 ma garant nesta sapuce to ti je isto kad musakarac pridje trebi i kaze joj: "ti si veceras moja, hajmo odavde." i bom ona ko hipnotizirana krene za njim Share this post Link to post Share on other sites
+zilho 123 Report post Posted October 24, 2007 mene dobar komad lako hipnozira neznam zasto Share this post Link to post Share on other sites
+black tattoo 7 Report post Posted October 24, 2007 [quote name='zilho' post='188965' date='Oct 24 2007, 11:41']mene dobar komad lako hipnozira neznam zasto[/quote] sato sto si u dvbojbi, ne znas kojom glavom da mislis Share this post Link to post Share on other sites
massrer 1 Report post Posted January 14, 2008 bismillah, dokazano je i sam sam tome svjedok da hipnoza nije nista drugo do dopiranja do dzinna koji kasnije ovladaju osobom. koga interesuje vise nek se javim. Share this post Link to post Share on other sites
Hipnoterapeut 0 Report post Posted February 9, 2009 Prije svega da naglasim da Hipnoza nema nikakve veze ni sa jednom religijom. Uz du Share this post Link to post Share on other sites
Hipnoterapeut 0 Report post Posted February 9, 2009 NAJČE Share this post Link to post Share on other sites
santakuruz 2 Report post Posted February 9, 2009 Haj mi samo reci kako se hipnozom mo Share this post Link to post Share on other sites
Hipnoterapeut 0 Report post Posted February 9, 2009 Za sva dodatna pitanja me kontaktirajte na 062 / 142-574 Ali u kratkim crtama u Hipnozi preskačemo kritički faktor, granicu između svijesti i podsvijesti, ulazimo u podsvijest i u nju ubacimo sugestije koje će promijeniti va Share this post Link to post Share on other sites
santakuruz 2 Report post Posted February 9, 2009 A da ja kako dobacim do podsvijesti sugestiju da igram fudbal ko Ibrahimović recimo, pa da zgrnem pare za transfer? Jel to kako moguće Share this post Link to post Share on other sites
+x-men 586 Report post Posted February 9, 2009 za celavost pomaze samo brijanje i ono malo sto ima na glavi strucno je to sve opisano ali na moju rijetkost kose nisam ja sugerisao sam sebe u svojoj podsvjesti da zelim biti celav Share this post Link to post Share on other sites
Boombastik 0 Report post Posted February 20, 2009 Vi nasli zajebavati covjeka. De mi reci, koje kvalifikacije imas kad si hipnoterapeut? Zavrsena psihologija? Share this post Link to post Share on other sites