Jump to content
CazinNET Forum
delicve

Molba dobrovoljnim...

Recommended Posts

Postovani forumasi srdacan i lijep pozdrav od 100% invalida Vehida nepokretnog..

Ja Vehid Delic iz Kaknja-BiH ovim jedinim putem "Molim" sve ljude dobre volje na ovom Forumu za pomoc kako bih sebi obezbjedio potrebna srestva za moje dalje lijecenje.
Ja sam inace trenutno 100% invalid nepokretan od 11.10.1999.godine pa do danas, a u ovakvo nepokretno stanje sam dospio od posljedica saobracajne nesrece koju sem jedva prezivio pa sam kroz proteklo provedeno vrijeme izvrsio osam vrlo teskih operacija pa su mi potrebna srestva za dalje lijecenje koje je neophodno nastaviti a ja nemam potrenih srestava pa vas molim dami pomognete u svojim mogucnostima..
Ozenjen sam otac troje maloljetne djece ,zivim od vrlo niskih finasiskih primanja tacnije zivim od minimalne bosanske penzije koja iznosi 210 KM pa sve one koji mogu mi pomoci molim jos jednom a svi koji zele mi pomoci mogu pogledati na koji nacin to mogu uciniti na ovoj dole navedenoj web stranici a ujedno ukrako o meni sa mojim slikama na istoj stranici:
Stranica: www.pomocve.com

Na kraju ovog obracanja vas molim jos jednom a ujedno bih seunaprijed "Zahvalio" svim onim koji me razumiju i zele mi pomoci na bilo koji nacin a ujedno bih se istim zahvalila moja cjelokupna porodica...

Kontakt Telefon:00387/32/ 772 910

Hvala vam velika na razumjevanju!!!

Vehid Kakanj-BIH...

Molim vas procitajte moju molbu i pomozite...

Meni je potrebna "P O M O C"

NEKOLIKO SLIKA VEHID:

Evo postovani posjetioci mog bloga ako zelite pogledati vise mojih slika molim vas posjetite dole navedeni link:

www.pomocve.com

Nadam se dacete me razumjeti i pomoci mi u svojim mogucnostima...

Hvala Velika...

Moja Adresa:Delic Vehid
Mjesto: Pedici br.65
72243-B r nj i c
K A K A NJ
Bosna i Hercegovina
Kontakt Telefon: 00387/ 32/ 772-910

M O L I M V A S Z A "P O M O C"

Ja Vehid Delic ovim putem molim sve ljude dobre volje koji su u mogucnosti da mi pomognu u vidu novcane ili neke druge pomoi kako bi moga nastaviti sa lijeenjem....
Trenutno sam invalid 100% i mogu se koristiti samo lijevom ukom (40%), nepokretan sam od 11.10.1999 godine kada sam dozivio teku saobracajnu nesrecu i ostao trajni invalid i nepokretan. Od pomenutog dana do danas sam cjelo vrijeme u invaliskom krevetu i nisam u stanju da se krecem bez pomoci mojih najblizih tj. zene i djece koji se brinu za mene od dana nesrece pa do dan danas...
Oenjen sam i otac troje maloljetne djece koja sva troje vec pohadjaju osnovnu kolu koja je udaljena od mog mjesta nekoliko kilometara a koja nemaju bas sretno djetinstvo koje im ja nemogu pruziti pa Vas jos jednom molim za pomoc kako za njih tako za mene ...
Napominjem Vam da sam do danas izvrio osam vrlo teskih operacija nakon kojih se stanje nesto popravilo, a da bih se bolje popravilo, i da bih mogao izici iz invaliskog kreveta u invalidska kolica potrbno mi je uraditi jos jednu do dvije operacije za koje ja nemam potrebnih srestava pa Vas molim za pomoc. Internet mi je jedini nacin komuniciranja sa ljudima dobre volje koji zele pomoci, ako imate bilo kakvih pitanja u vezi mog stanja ili ako zelite pomoci a ne znate kako onda me mozete slobodno kontaktirati...

Napominjem da trenutno zivim na selu u seoskoj kuci mojih roditelja u dvije prostorije dimenzija 4 puta 4 metra a u istom prostoru zive i ostali clanovi moje porodice zena i troje maloljetne djece, sam prostor je vrlo neprilagodjen mom slucaju tako da bih trebao uraditi neke izmjene naprimjer: uraditi WC, banju, ulaz izlaz, sam pristup kuci je vrlo opasan i strmovit...
Kuca i mjesto u kome zivim je udaljeno od prvog grada tj. moje opcine Kakanj 20 kilometara tako da mi je prva medicinska ustanova prilicno udaljena za koju sam ja stalno vezan zbog svoje bolesti.

Ja Molim sve ljude dobre volje koji mi mogu pomoci neka se jave na jedan od nacina koji sam naveo kako bih svoje lijecenje nastavio i prilagodio svoj pomenuti prostor koliko toliko svojim potrebama.

Hvala svima!

Boravak u bolnici:

ja sam u bolnici proveo vrlo tesko i dugo lijecenje koje je trajalo bez prekida od 11.10.1999 godine do 25.09.2000 godine, tacnije 11 mjeseci i 14 dana gdje sam za taj boravak u bolnici izvrsio osam vrlo teskih operacija u Univerzitetskom kliničkom centru Sarajevo. Operacije kičme sam radio na odjelu Hirurgije, a pored operacija kičme radio sam operacije i na odjelu Plasticne hirurgije i urologije. Plasticne operacije sam radio iz razloga