+[I-B-R-O] 63 Report post Posted June 11, 2007 sa RTV Cazin Istinski je volio sevdalinku, ali i sve ono Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted June 11, 2007 Mislim da Hasko zasluzuje vise od ovog svega sto je ucinjeno za njega ali poznavajuci ovaj forum mislim da ova tema nije potrebna! Njegovoj familiji iskreno saucesce a Haski nek je vjecni dzennet...mislim da je broj ljudi na dzenazi pokazao kakav je bio ...nek mu je vjecni rahmet Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted June 13, 2007 [quote name='safet susic' post='165533' date='Jun 11 2007, 11:22']Mislim da Hasko zasluzuje vise od ovog svega sto je ucinjeno za njega ali poznavajuci ovaj forum mislim da ova tema nije potrebna! Njegovoj familiji iskreno saucesce a Haski nek je vjecni dzennet...mislim da je broj ljudi na dzenazi pokazao kakav je bio ...nek mu je vjecni rahmet[/quote] Zasto nije .... Fina temica, kao o Bajri Redzicu. za pocetak evo nesto iz Reprezenta, prilog sa dzenaze [img]http://img507.imageshack.us/img507/6755/haskodzaninvb6.jpg[/img] Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted June 14, 2007 [quote name='ober_snake' post='165931' date='Jun 14 2007, 17:44'] Share this post Link to post Share on other sites
+snake 474 Report post Posted June 15, 2007 jednom kad sam bio kod njega dao mi je da pogledam tu njegovu arhivu...mogu vam reci da se radi o neprocjenjivoj stvari, baram meni, jer stare slike cazina, naroda u to vrijeme, narodnih nosnji i obicaja, za mene imaju ogromnu vrijednost.... gledajuci te slike, pisma, njegove koncerte i uz Haskino vatreno i temperamentno - krajisko, obrazlaganje svake slike, uzivao sam.. steta sto taj projekat nije zavrsio... nek mu je vjecni rahmet.. Share this post Link to post Share on other sites
+ne_znam_ko_sam 33 Report post Posted June 17, 2007 Hasku znam otkad znam za sebe. Zivio je preko puta mog stana u svojoj kuci koju nazalost nisam nikad posjetio, ali po prici mojih roditelja, njen izgled iznutra je prelijep. Mogu za njega reci da je bio fin covjek, koji je uvijek brinuo za ljude oko sebe. I za one koji su mu zeljeli zlo, i za one koji su mu bili iskreni prijatelji. Jedna velika licnost, koja je nazalost napustila ovaj nas svijet, a nadam se da je nasla utociste na puno boljem mjestu. Nek mu je vjecan rahmet, i nek mu dusha pronadje svoje mjesto u Dzennetu. Share this post Link to post Share on other sites