Jump to content
CazinNET Forum
denoM

Windows Media Player 11

Recommended Posts

Jel ko instalirao ?
Kako vam se cini ?
Meni je super.
Izgled se dosta popravio a i jos neke sitnice.

ma napokon novi izgled,svi ostali bili slicni al sad ovaj je super..
jel ovaj isto namjenjen za Vistu?

koristi li jos neko taj wmp ? ja ga ni nemam instaliranog, ima puno boljih programa..

ja sam koristio brete previse grafika dobra sto ne valja u mene graficka 64 mb pa mu treba puno da se otvori i po meni je bezveze.

Ma odlicna je 11-ska ali ja je nemogu "normalnim" putem instalirati posto treba imati orginal verziju windowsa <_< . Onako bolja je od 10 ali ima boljih programa od WMP winamp je vrlo dobar player, moje preporuke. :rolleyes:

ja koristim KMplayer, podrzava dosta formata i nema zajebancija sa subtitle-ima, jedan od rijetkih sto mi se svidja..

wmp je sranje zesce..

[quote name='DeAtH`RaIdEr' post='151441' date='Mar 19 2007, 05:49 PM']iz mog iskustva..ne

Guest
Da ja nebi otvarala novu temu pa da upitam odmah ovdje :D

Eh ja imam Windows Media Player 10. Funkcijonisao je super ali ima par sedmica nemogu slusati vise radio preko njega. Ovako pjesme mogu, al na primjer BH radio 1 nemogu.
Ako neko od vas razumje njemacki neka procita sledece:

[b]"Windows Media Player kann die Datei nicht wiedergeben. M

[quote name='_Sany_' post='176660' date='Sep 5 2007, 09:22']Da ja nebi otvarala novu temu pa da upitam odmah ovdje :D

Eh ja imam Windows Media Player 10. Funkcijonisao je super ali ima par sedmica nemogu slusati vise radio preko njega. Ovako pjesme mogu, al na primjer BH radio 1 nemogu.
Ako neko od vas razumje njemacki neka procita sledece:

[b]"Windows Media Player kann die Datei nicht wiedergeben. M

Guest
[quote name='ki113r' post='176664' date='Sep 5 2007, 11:45']Kupi sebi radio hehe, ovaj evo pokusaj ovaj program koji ce ti napraiviti da je Windows "orginal" hehe [url="http://forum.cazin.org/index.php?showtopic=7610"]http://forum.cazin.org/index.php?showtopic=7610[/url].

Samo skines WMP 11 sa neta i instaliras je !
BTW.ta trenutna verzija kaze da ne moze da ne podrzava taj format ili nema codeca, valjda je nesto shebano kod nje !

Ako bude belaja javi se !

Pozz[/quote]

skinula sam taj program ali antivir javlja da je "virus" ili "unerw

[quote name='_Sany_' post='176667' date='Sep 5 2007, 10:17']skinula sam taj program ali antivir javlja da je "virus" ili "unerw

Guest
[quote name='ki113r' post='176669' date='Sep 5 2007, 12:28']Pa nije pozeljan program zasto sto ti daje free windowse hehe, otvori slobodno kakav virus, u mojim programima nema virusa :) ![/quote]

antivir me upita sta hocu da radim s tim ima npr ignorisi, izbrisi, itd..
ja kad pretisnem ignorisi uvjek dolazi to ponovo da je virus il nepozeljni program i opet nemogu otvoriti :(

to je kad otvaram to RockXP4.exe

evo uspjela sam i otvoriti i sta sad da radim? moramli ja davati kakav key? generiralo je nekav key...reko dobro je sada...ja da probam istalirat media player ono opet javlja da je kopija :(

a antivir mi razbi glavu uvjek javlja da je virus.

[quote name='_Sany_' post='176670' date='Sep 5 2007, 10:34']antivir me upita sta hocu da radim s tim ima npr ignorisi, izbrisi, itd..
ja kad pretisnem ignorisi uvjek dolazi to ponovo da je virus il nepozeljni program i opet nemogu otvoriti :(

to je kad otvaram to RockXP4.exe

evo uspjela sam i otvoriti i sta sad da radim? moramli ja davati kakav key? generiralo je nekav key...reko dobro je sada...ja da probam istalirat media player ono opet javlja da je kopija :(

a antivir mi razbi glavu uvjek javlja da je virus.[/quote]
Zanemari antivirus imas Readme datoteku, otvori i

Guest
[quote name='ki113r' post='176675' date='Sep 5 2007, 12:57']Zanemari antivirus imas Readme datoteku, otvori i sve ti pise sta ces da radis, ili

pokrenes [b]RockXP4[/b], kliknes na [b]Scan[/b], onda gdje pise [b]Software[/b] imas padajuci izbornik i odaberes [b]Windows XP[/b],
sada kopiras serijski [b]V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3[/b][b]J[/b] gdje pise [b]Change your key[/b] kliknes na [b]Modify[/b] i to je to.[/quote]

hvala druze...
ako se ikad vidimo imas pivo od mene :D

[quote name='_Sany_' post='176683' date='Sep 5 2007, 11:51']hvala druze...
ako se ikad vidimo imas pivo od mene :D[/quote]
Ma nista, samo preminger hehe !

POzz

Guest
[quote name='ki113r' post='176684' date='Sep 5 2007, 13:58']Ma nista, samo preminger hehe !

POzz[/quote]

hehe...de ti jedan feldschl

gasi se pc....hmmmm....

da nemas mozda virus kakav?Koji antivirus koristis?Ako nemas ga il imas kakav slab instaliraj sebi Nod 32.

p.s: ja sam jednom dobio od burazorove cure laptop da ga odradim,gasio se uvijek,kaze ja upalim pc krenema malo igrati igrice ono se ugasi...hmmmmm....prvo sto sam pogledato one opcije na einstellungen,systemsteuerung,ono dje mozes napraviti kad da ti se gasi pc,monitor..itd...pc joj bio nariktan na da se svakih nekoliko minuta gasi :D samo sam to iskljucio i sve bilo ok... :D

Guest
[quote name='unknown' post='176862' date='Sep 6 2007, 08:17']gasi se pc....hmmmm....

da nemas mozda virus kakav?Koji antivirus koristis?Ako nemas ga il imas kakav slab instaliraj sebi Nod 32.

p.s: ja sam jednom dobio od burazorove cure laptop da ga odradim,gasio se uvijek,kaze ja upalim pc krenema malo igrati igrice ono se ugasi...hmmmmm....prvo sto sam pogledato one opcije na einstellungen,systemsteuerung,ono dje mozes napraviti kad da ti se gasi pc,monitor..itd...pc joj bio nariktan na da se svakih nekoliko minuta gasi :D samo sam to iskljucio i sve bilo ok... :D[/quote]

Koristim AntiVir. Nemam ja Virusa koliko ja znam skoro sam scannovala cijeli pc i sa virusima nemam problema.
negasi se on uvjek nego samo ako upalis media player, real player, cak i nekad youtube. dok malo treba vise raditi on je izgleda preopterecen. inace ako ja koristim neke druge programe ili internet sve je u redu...samo dok hocu filmove gledat il muziku slusati on se restartuje...neko rece da je preopterecen pc...ili da je prepun...ali 1/3 od "festplatte" je prazna...nije valjda do toga....
a u einstellungen moracu pogledati ma dan nevjerujem da je to jer nije to do sad bilo sto bi od sad a ja nisam dirala u to...

et... :(

[quote name='_Sany_' post='176886' date='Sep 6 2007, 10:10']Koristim AntiVir. Nemam ja Virusa koliko ja znam skoro sam scannovala cijeli pc i sa virusima nemam problema.
negasi se on uvjek nego samo ako upalis media player, real player, cak i nekad youtube. dok malo treba vise raditi on je izgleda preopterecen. inace ako ja koristim neke druge programe ili internet sve je u redu...samo dok hocu filmove gledat il muziku slusati on se restartuje...neko rece da je preopterecen pc...ili da je prepun...ali 1/3 od "festplatte" je prazna...nije valjda do toga....
a u einstellungen moracu pogledati ma dan nevjerujem da je to jer nije to do sad bilo sto bi od sad a ja nisam dirala u to...

et... :([/quote]

Nema veze koliko podataka imas na racunalu, moze ti biti do codeca, al posto kazes da se ponekad mrzne i kada gledas video na youtube mora nesto drugo biti ! Trenutno mi nista ne nampada :D al ak se sjedim javim !
POzz

Guest
[quote name='ki113r' post='176887' date='Sep 6 2007, 12:13']Nema veze koliko podataka imas na racunalu, moze ti biti do codeca, al posto kazes da se ponekad mrzne i kada gledas video na youtube mora nesto drugo biti ! Trenutno mi nista ne nampada :D al ak se sjedim javim !
POzz[/quote]

pada...kad gledam video i slusam muziku nema veze sa kojim programom...plus youtube...

ostalo je u redu...

et... :(

zasto nisi proubala sa vlc player [url="http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_hs_getfile_v1_16094596.html?t=1189169479&v=3600"]Download vlc[/url]

ili sa winamp [url="http://www.mpex.net/software/download/winamp5.html"]Download winamp[/url]

mozda sa otim kojim bude islo,nemora uvijek biti wm player,prvo sebi instal vlc

Guest
[quote name='unknown' post='177189' date='Sep 7 2007, 16:55']zasto nisi proubala sa vlc player [url="http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_hs_getfile_v1_16094596.html?t=1189169479&v=3600"]Download vlc[/url]

ili sa winamp [url="http://www.mpex.net/software/download/winamp5.html"]Download winamp[/url]

mozda sa otim kojim bude islo,nemora uvijek biti wm player,prvo sebi instal vlc[/quote]

hvala...

al na primjer neki radioni se mogu samo slusati preko media playera jel tako?
i nece ni jedan player nema veze...ili real ili media ni jedan nece
odmah se ugasi pc dok upalim bilo koji...sta ja znam preopterecen pc neznam ni ja do cega je....

i sad pc kad upalim restartuje se jos 2 puta dok mogu nesto radit sa njim kasnije...