+doktoraider 75 Report post Posted February 14, 2006 Stranicu sam preko-ju Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted February 14, 2006 Cini mi se da nekog ti ovdje zavlacis Share this post Link to post Share on other sites
DaKkoOTa 0 Report post Posted February 15, 2006 da mi je znati o cemu vi pricate: :) Share this post Link to post Share on other sites
MutnikOrg 0 Report post Posted February 16, 2006 Ma daj sve ste rubrike pokupili od Mutnik.org **bem ga ja, dizajn nije nista posebno inače ne svidja mi se, baner koda je pravijo neko ko nema pojma o ničemu i sav zamaglit ispo ... PS. Sanele nemoj se vise praviti budala jesili me čuo jer ces imati problema samnom Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted February 17, 2006 Slusaj sta cu ti reci.. ja znam da je ljubomora prirodna stvar kod covjeka, samo to treba znati kontrolirati! Nemoj i da na ovom forumu planem na tebe... molim te. Sad da obrazlozim malo site, da ljudi ne bi mislili da bas govoris istinu:: Na prezentacije neke MZ, grada, mjesta, sela, predgradja itd normalno da ce ici standardne sekcije tipa: Galerija, Novosti, Knjiga Gostiju, Linkovi, Reklame, IRC, itd.. e sada, mene je tolko pogodila tvoja glupost da nisam mogao vjerovati da je to napisao neki djecak od 16 godina .... a ovo za banner, ... pa sto ne uslikas mutnicko smetljiste pa stavis na site ... :: banner je uradjen vise nego profesionalno a to su mi potvrdili ljudi koji rade sa forumima i stranicama pa preko 7. godina , stoga,... sto se prosipas... a ja i ti cemo razgovarati kad budes u BiH i zbog tvojih komentara kako blatis cazin.net, nas team, .. pa da dalje ne govorim! p.s. : Forum je slobodno mjesto za diskusiju! De procitaj pravilnik.. cuvaj da ne bih frco. (ovo je na tvom jeziku, .. strucno, to znaci ban.) Share this post Link to post Share on other sites
MutnikOrg 0 Report post Posted February 17, 2006 Sanele ja koliko znam nema tamo nikovoga sme Share this post Link to post Share on other sites
huslmIRC 1 Report post Posted February 17, 2006 a jeste ko djeca neka, nek kopira sta kome volja, sem toga slazem se sa malim raiderom da theme kao knjiga gostiju, novosti, irc itd pripadaju takvim websitama Share this post Link to post Share on other sites
MutnikOrg 0 Report post Posted February 17, 2006 tO SE I JA SLAZEM ALI RADIO BRETE...JOJ Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted February 19, 2006 Onda i kapic.com moras tuziti da su te kopirali :) Share this post Link to post Share on other sites
Nermin_von_B 1 Report post Posted February 19, 2006 hah ibro jes vidio pocetni tekst.. mocan je :) Share this post Link to post Share on other sites
cold_fusion 0 Report post Posted March 20, 2006 Stranicu sam preko-ju Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted March 22, 2006 Nemam sada vremena moram se poseviti drugim stvarima. Ipak cazin.net je cazin.net. Ovo je samo ne Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted March 22, 2006 ...ovo je premalo od tebe, vjerujem da mozes vise, nemoj da se brukas ja te hvalim ovamo po sarajevu a ti tako, eheh... Share this post Link to post Share on other sites
Nermin_von_B 1 Report post Posted March 22, 2006 morel se onaj helkopter kod skole upaliti? Share this post Link to post Share on other sites
la_bella_mafia 2 Report post Posted March 23, 2006 morel se onaj helkopter kod skole upaliti?<{POST_SNAPBACK}> ja mislim da nemere, jer moj kolega kaze (stoje u bosni) da je ulazio u njega i to,al se nemere uplaiti steta Pozz. B) Share this post Link to post Share on other sites
DaKkoOTa 0 Report post Posted March 23, 2006 moze se upaliti dao mi je Fiko kljuc a to je 10l benzina, nemoze se upaliti nema motora unutra.hehe samo ima neki prekidaca mali milion. a sanele nedaj na coralici.net ipak si ti webmaster ja ja tehnicka pomoc .whahaha Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted March 23, 2006 lomi kosti, od njih nista dobro nije doslo ... Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted March 23, 2006 (edited) ...ovo je premalo od tebe, vjerujem da mozes vise, nemoj da se brukas ja te hvalim ovamo po sarajevu a ti tako, eheh...<{POST_SNAPBACK}> Boga mi nije mi se dalo vi Edited March 24, 2006 by [I-B-R-O] Share this post Link to post Share on other sites
la_bella_mafia 2 Report post Posted March 24, 2006 Raidder, Dobra je Str. samo ubaci da rade svi Linkovi, npr. knjiga gostiju itd.. jer neradi al je dobro ispalo P.S. zar ztt-impex ima svoju str...cool Pozz. B) Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted March 24, 2006 Haha, sine to se u nas Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted March 24, 2006 vi sad glumite frajere, dobro vam dodje fiko ridjin,hehe hajd bolan, sredi to, da ne brukas selo mogga dida, hehe Share this post Link to post Share on other sites
[Gallardo] 0 Report post Posted March 30, 2006 hehehe ma to je haman gotovo al mi odugovlacimo to malo da napravimo iscekivanje tog cuda....hej zamisli cojece coralici.net....hehehehe Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted April 1, 2006 Sanele ja koliko znam nema tamo nikovoga sme Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted April 3, 2006 Decki, coralici.net sam nahvalio novom predsjedniku MZ-a, sada fino napravite zajeban projekat i odnesite mu nek finansira :) Share this post Link to post Share on other sites
la_bella_mafia 2 Report post Posted April 5, 2006 Decki, coralici.net sam nahvalio novom predsjedniku MZ-a, sada fino napravite zajeban projekat i odnesite mu nek finansira <{POST_SNAPBACK}> haha bas tako Ibro Share this post Link to post Share on other sites