Jump to content
CazinNET Forum
doktoraider

Coralici.net

Recommended Posts

Ma daj sve ste rubrike pokupili od Mutnik.org **bem ga ja, dizajn nije nista posebno inače ne svidja mi se, baner koda je pravijo neko ko nema pojma o ničemu i sav zamaglit ispo ...

PS.
Sanele nemoj se vise praviti budala jesili me čuo jer ces imati problema samnom

Slusaj sta cu ti reci.. ja znam da je ljubomora prirodna stvar kod covjeka, samo to treba znati kontrolirati! Nemoj i da na ovom forumu planem na tebe... molim te. Sad da obrazlozim malo site, da ljudi ne bi mislili da bas govoris istinu::

Na prezentacije neke MZ, grada, mjesta, sela, predgradja itd normalno da ce ici standardne sekcije tipa: Galerija, Novosti, Knjiga Gostiju, Linkovi, Reklame, IRC, itd.. e sada, mene je tolko pogodila tvoja glupost da nisam mogao vjerovati da je to napisao neki djecak od 16 godina .... :huh:

a ovo za banner, ... pa sto ne uslikas mutnicko smetljiste pa stavis na site ... :: banner je uradjen vise nego profesionalno a to su mi potvrdili ljudi koji rade sa forumima i stranicama pa preko 7. godina , stoga,... sto se prosipas... a ja i ti cemo razgovarati kad budes u BiH i zbog tvojih komentara kako blatis cazin.net, nas team, .. pa da dalje ne govorim!

p.s. : Forum je slobodno mjesto za diskusiju! De procitaj pravilnik.. cuvaj da ne bih frco. (ovo je na tvom jeziku, .. strucno, to znaci ban.)

a jeste ko djeca neka, nek kopira sta kome volja, sem toga slazem se sa malim raiderom da theme kao knjiga gostiju, novosti, irc itd pripadaju takvim websitama

Nemam sada vremena moram se poseviti drugim stvarima. Ipak cazin.net je cazin.net. Ovo je samo ne

...ovo je premalo od tebe, vjerujem da mozes vise, nemoj da se brukas :) ja te hvalim ovamo po sarajevu a ti tako, eheh...

morel se onaj helkopter kod skole upaliti?

<{POST_SNAPBACK}>

ja mislim da nemere, jer moj kolega kaze (stoje u bosni) da je ulazio u njega i to,al se nemere uplaiti

:mellow: steta

Pozz.
B)

moze se upaliti dao mi je Fiko kljuc a to je 10l benzina,
nemoze se upaliti nema motora unutra.hehe samo ima neki prekidaca mali milion.

a sanele nedaj na coralici.net ipak si ti webmaster :) ja ja tehnicka pomoc .whahaha

...ovo je premalo od tebe, vjerujem da mozes vise, nemoj da se brukas :)  ja te hvalim ovamo po sarajevu  a ti tako, eheh...

<{POST_SNAPBACK}>

Boga mi nije mi se dalo vi Edited by [I-B-R-O]

Raidder,
Dobra je Str. samo ubaci da rade svi Linkovi, npr. knjiga gostiju itd..
jer neradi
al je dobro ispalo

P.S. zar ztt-impex ima svoju str...cool

Pozz.
B)

vi sad glumite frajere, dobro vam dodje fiko ridjin,hehe :) hajd bolan, sredi to, da ne brukas selo mogga dida, hehe

Decki, coralici.net sam nahvalio novom predsjedniku MZ-a, sada fino napravite zajeban projekat i odnesite mu nek finansira :)

Decki, coralici.net sam nahvalio novom predsjedniku MZ-a, sada fino napravite zajeban projekat i odnesite mu nek finansira :)

<{POST_SNAPBACK}>

haha
bas tako Ibro