draganpantic87 0 Report post Posted November 5, 2015 de volite da putujete Share this post Link to post Share on other sites
0 lucky 1269 Report post Posted November 6, 2015 ja iskreno volim ... Share this post Link to post Share on other sites
0 +Remzudin 77 Report post Posted November 6, 2015 (edited) i ja isto Edited November 6, 2015 by Remzudin Share this post Link to post Share on other sites
0 hojla 43 Report post Posted November 7, 2015 volim putovati ...uglavnom po drzavama bivse juge... i to planine.....a onda rijeke (rafting) ..... uvijek se nadje zanimljivih mjesta i ljudi..... http://www.mojalbum.com/hojla/klekovaca evomalo slika 2 Share this post Link to post Share on other sites
0 lucky 1269 Report post Posted November 8, 2015 @hojla je planinar ... svaka cast ... Share this post Link to post Share on other sites
0 Guest Report post Posted November 15, 2015 Prva na listi MUST VISIT drzava mi je Irska, pa onda Norveska. Valjda ce biti prilike. Sto se planina u BiH tice, Vranica mi se cini kao najljepsa, pogotovo uz spoj Prokoskog. Hojla, pretpostavljam da si i tu bio? Share this post Link to post Share on other sites
0 +viking 863 Report post Posted November 16, 2015 On 15.11.2015 11:20:42, Namik Šepić said: Prva na listi MUST VISIT drzava mi je Irska, pa onda Norveska. Valjda ce biti prilike. Sto se planina u BiH tice, Vranica mi se cini kao najljepsa, pogotovo uz spoj Prokoskog. Hojla, pretpostavljam da si i tu bio? Ponesi para.I Irska I norveska su jeftine pravo :-) Share this post Link to post Share on other sites
0 Guest Report post Posted November 17, 2015 Prodavati ajvar na ebayu da makar pokrije hranu. A ako ugradnja spojela na serpe bude losa, tu je uvijek sator :P Share this post Link to post Share on other sites
de volite da putujete