lucky 1269 Report post Posted July 12, 2015 Liga jos nije pocela al se je zakuhalo na trzistu ... manchester united doveo tri igraca ... depaya , schweinstagera i darmiana ... Dzeko se priprema prema romi ... bar tako pisu ... Share this post Link to post Share on other sites
Amel Meca Družanović 10 Report post Posted July 12, 2015 Liverpool je jučer objavio popis od 30 igrača koji danas putuju na azijsku turneju, a među njima je bio i Raheem Sterling.Današnji dan je donio preokret i Sterling na kraju nije otputovao za Bangkok, već je ostao u Engleskoj.Razlog je taj da je dogovoren transfer ofanzivca u Manchester City. Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted July 13, 2015 O Džeki se uvijek piše a on nikud...United vjerovatno dovodi i Oblaka za golmana.. Zahuktali su se sa pojačanjima.. Share this post Link to post Share on other sites
Amel Meca Družanović 10 Report post Posted July 13, 2015 Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted July 13, 2015 Morgan Schneiderlin je novo pojacanje uniteda ... Begovic je igrac celzija ... Ovi moji (Manchester United) se dobro pojacavaju ... more biti da se dogodine plasiramo lako u ligu prvaka ... Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted July 13, 2015 Jiggy Sterling vas napusto i presao u City ... Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted July 14, 2015 (edited) Čitao sam jučer. Nema druge nego igrati sljedeću sezonu sa Sheffieldom i Leedsom. Edited July 14, 2015 by Jiggy Bau Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted July 14, 2015 Šteta za Begovića. Neće se baš naigrati pored onog nosonje. Viši je status, bolja je plata, ali...tvrda je klupa. Share this post Link to post Share on other sites
Amel Meca Družanović 10 Report post Posted July 14, 2015 Vidić vjerovatno u Evenrton Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted July 14, 2015 Šteta za Begovića. Neće se baš naigrati pored onog nosonje. Viši je status, bolja je plata, ali...tvrda je klupa. i meni je zao sto je potpiso za celzi jer nece se naigrati ... Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted July 14, 2015 (edited) i meni je zao sto je potpiso za celzi jer nece se naigrati ... Ko se je u Čelziju naigr'o? Edited July 14, 2015 by Jiggy Bau Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted July 14, 2015 Ko se je u Čelziju naigr'o?Zola,u svoje vrijeme :-) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted July 22, 2015 Igrace po zaslugama. Ipak je Courtois u najmanju ruku u njegovom rangu. Ako nista, preostaju mu kupovi i nesto Lige prvaka, kao sto je Mou radio sa Ikerom i Diegom. _Ne znam sta Van Gaal misli, United ni ove godine nece uraditi nista ako se nastave pojacavati samo u veznom redu. Odbrana malo reci katastrofa, a napad jos gori. Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted July 22, 2015 Pjanic je najpametniji.Osto tamo gdje se ne mora trcati.Totti pred krajem karijere,taman sve sjeda.Igra svaku utakmicu.Ako bude pametan I ako bude interesa da tu ostane ne treba nigdje ici.Moze kralj postati. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted August 31, 2015 De Gea Realov igrač zadnjeg dana transfer roka. Man Utd navodno dao Monacu 80 miliona za Martiala. Neko piše "samo" 50. Papy Djilobodjija prelazi u Chelsea. "Pojačanje" za katastrofalnu momčad. Da spomenem još da je i Hajrović prešao u Eibar, Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted September 8, 2015 De Gein transfer propade, a klubovi se nastavili medjusobno osudjivati. Ne znam cija je greska jer niko nije predocio validne dokaze. Real je prekasno predao dokumente i ugovor LFP-u tvrdeci da je United zakasnio a ovi tvrde da su sve odradili na vrijeme.Ipak MUTD je tek zadnji dan stupio u pregovore, i cekalo se sve do pola 12 za Keylorov ugovor, tako da tu nesto smrdi sa Otoka. Ipak tu je januar za par mjeseci... Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted September 12, 2015 De Gea produzio ugovor ... Manchester slavio u derbiju protiv Liverpola ... Celzi jos se trazi ... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted September 28, 2015 Ne vjerujem koliko je Chelsea zapeo na startu ove sezone. Mourinho je prvi put u tom klubu neslavno završio sa jednakim startom, odnosno katastrofalnom uvertirom u prvenstvo. Sreća im je što je City dvije zaredom kiksao i što nije iskoristio šansu da barem jednog konkurenta totalno izbaci iz igre.Iznenađuje me prije svega podatak da je United prvi na tabeli. Čini se da Nizozemac ipak ne radi tako loš posao koliko ga pojedinci napadaju... Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted October 1, 2015 Ove sezone sam se totalno ohladio od engleske lige. Jedino što oduševljavaju do sada totalni autsajderi,, koji će se na kraju, bojim se, ipak boriti za opstanak. Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted October 1, 2015 dobar je nogomet ... meni je lijepo gledati kako klubovi iz sredine nabijaju velike ... Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted October 1, 2015 Upravo to. U tom obimu to može samo u Engleskoj.Na drugoj strani , Englezima bi trebalo oduzeti dva mjesta u Ligi prvaka, jer je sramotno ono što se radi, Najčešće čuvaju na klupi najbolje igrače, pa gube utakmice koje ne bi smjeli. Dovode u pitanje renome cijelog takmičenja i potiču sumnje o namještanju utakmica. 95% su šanse da ovo što ja pišem nije tačno, ali kako objasniti inače rezulltate koje ostvaruju engleski klubovi, sezonu nakon sezone u evropskim takmičenjima? Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted October 1, 2015 Ja obavezno Leicester gledam ove godine,ne preskacem.Mahrez,Vardy,Albrighton,de Laet su ratnici koji nikad ne staju.Odavno nisam video ekipu sa vecom voljom. Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted October 3, 2015 "Mali" nastavljaju sa rasturanjem."Special One" nastavlja da dobija po ušima. Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted October 3, 2015 Celzi opet dobio po guzici ... Special One kaze ako dobije otkaz da ce klub ostati bez najboljeg trenera ... Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted October 4, 2015 Evropski mediji prenose vijest o dolasku novog trenera u Liverpool:http://metro.co.uk/2015/10/04/jurgen-klopp-agrees-three-year-deal-to-replace-brendan-rodgers-after-liverpool-v-everton-clash-report-5420421/ BTW, Unitedu ne ide kako treba protiv Arsenala, dobijaju veliki degenek, a tek 20. minuta...Nadao sam se suprotnom. Share this post Link to post Share on other sites