Amel Meca Družanović 10 Report post Posted June 19, 2015 Ivona Negovanović Cuca, Bora Drljača, Maca Diskrecija Lepa Lukić, Hasan Dudić, Mimi Oro, Toma Panters su samo neki od kandidata koji se bore za nagradu od 100.000 eura.Na televiziji “Hepi” emituje se dugoočekivani rijatili šou-program “Parovi”. Brojni kandidati se tokom bore za nagradu od 100.000 eura, koja može varirati u zavisnosti od toga da li oni budu kršili pravila. Ona koja se najviše spominje u parovima svakako je Senada Nurkić, Maca. Da li vam se svidja emisija, pratite li je i kako vam se čini Share this post Link to post Share on other sites
mama 0 Report post Posted June 20, 2015 ja veci skup budala na jednom mjestu nisam vidjela odavno..pogledam katkad usput Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted June 20, 2015 Ne mogu stici al`nana mi prati pa snimi I onda ja kad ovako dodjem kuci iz muzeja il opere pogledam da mi sta ne promakne. 1 Share this post Link to post Share on other sites