+[I-B-R-O] 63 Report post Posted June 2, 2015 Dakle, naslov teme nije baš 100% ispravan Naime, pomoću ovog programa moguće je imati vlastitu videoteku u kuci, pratiti sport uzivo, odnosno gledati televiziju putem interneta, ali i filmove koji su postavljeni na internetu. Ovo mozete gledati na vasem racunaru, tabletu, smart tv-u, mobilnom telefonu i slicno.Budući da volim komplikovati, bacam se odmah na opisivanje onog sto zelim reciDakle, predstavljam vam program koji se zove Kodi. Mozete ga skinuti na www.kodi.tvNa ovom linku imate kako ga skinuti, instalirati i slicno, a ja cu vam pomoci da instalirate najbitnije dodatke kako biste mogli gledati "našu televiziju". Dakle, slijedeci video gledajte od 4. minute https://www.youtube.com/watch?v=XeZr_SibuUYPretpostavljam da ste instalirali Kodi kako vam je u ovom videu objasnjeno, i da imate slijedeća dva izvora: Super Repo i Shadows(Ovdje je uputa za SuperRepo https://superrepo.org/get-started/)(Ovdje je uputa za Shadows https://seo-michael.co.uk/how-to-install-robinhood-people-list-add-on-xbmc-kodi/)I nakon sto dodate ove izvore u svoj Kodi, imate masinu za gledanje televizije Odite jos na Systems - Settings - Addons - Search i upisite Macedonia on Demand i instalirajte. Dakle, ukoliko ste sve uradili kako treba, onda bi trebali otici na Video - AddOns - i tu bi trebali imati RobinHood Project ali i Macedonia On demand. Kada kliknete na Macedonia on Demand, vidjecete, sve su nasi programi....Kada odete na addons RobinHoodProject, kliknite na to i pronadjite Ex Yu by Polancec ... I uzivajte u domacim kanalima Ukoliko vas interesuje kako do novih / starih filmova ali i serija a da se ne zafrkavate po torentima, o tome cu vam "ukratko" drugi put Pređite 1 Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted June 2, 2015 Dok nisam počeo sa instaliranjem.. Koji naši kanali imaju ? jel išta što valja il su tipa rtvusk i slični Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted June 3, 2015 ima li MUTV ? i da li se moze na MAC instalirati ? Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted June 3, 2015 Ibro brete dragi.Ja ´volki tekst nisam procito od lektire u srednjoj :-) Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted June 4, 2015 Dok nisam počeo sa instaliranjem.. Koji naši kanali imaju ? jel išta što valja il su tipa rtvusk i slični Sta da ti velim :)))Od HRT-ova, Pinkova, muzicki djidji midjiPitaj koji te interesuje, a ja cu ti reci ima li ili nema., Ili da ti veceras skrin sot metnem? ima li MUTV ? i da li se moze na MAC instalirati ? Ovdje je lista za koje platforme imahttp://kodi.tv/download/Ibro brete dragi.Ja ´volki tekst nisam procito od lektire u srednjoj :-)Ja ga ovolikog nisam napisao jos od suneta Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted June 4, 2015 Imal sport klub srpski ? a i ovo što si napisao dovoljno da instaliram.. .Čim budem sa vremenom.. Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted June 4, 2015 ima li MUTV ? i da li se moze na MAC instalirati ? Za MAC postoji drugi sistem, potraži na internetu linkove koji završavaju sa .m3u8, ima tog dosta, samo treba malo strpljenja. Ima i jedan prilično jednostavan app u koji treba da upišeš te linkove, pa da iphone/ipad/ipod koristiš kao daljinski (ako imaš apple-tv). Sad nemam vremena, ali ako si zainteresiran, napisaću popodne opširnije.Inače za MAC i ne treba ništa drugo osim safarija, u njermu se mogu otvarati ovi .m3u8 linkovi, ovo sa appom je samo malo zgodniji i jednostavniji način za upotrebu. Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted June 4, 2015 Probao sam kodi na androidu, na dva različita (tablet i android tv minibox, koji je i stvoren za ovakve stvari).Prvi utisci:Radi, to je osnovnoKako radi, već je drugo pitanje, jer sam testirao na ekranu koji je 47", pa se odmah osjeti slabija rezolucija, dok je na tabletu od 10" sasvim OKInstalacija je prilično komplikovana prvi put, tj. sama instalacija nije ništa, ali podešavanje postavki prvi put je priča za sebe. Instalacija Macedonia on Demand na pravo mjesto mi je dala još 25% sijedih dlaka na glavi. Nakon toga nije neki problem. Da skratim priču treba se držati tutorijala koje je Ibro naveo u onim linkovima, ali za to je potrebno imati još jednu mašinu, jer kodi ne dozvoljava multitasking, kada se prebacite na nešto drugo (browser), morate kodi pokretati ispočetka. Kada smo već načeli ovu temu, ja ću pripremiti alternative koje koristim od ranije za android i IOS. Do tada testirajte ovo. Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted June 4, 2015 (edited) Evo primjer jednog linka koji se direktno otvara u IOS (safari) ili androidu (MX player i odgovarajući codec moraju biti instalirani), Windows = VLC player, kvalitet može zavisiti od brzine konekcije:http://android-hd.izletv.mobi/org16/mtvhits_me/chunks.m3u8 Edited June 4, 2015 by Banjaluka Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted June 4, 2015 Imal sport klub srpski ? a i ovo što si napisao dovoljno da instaliram.. .Čim budem sa vremenom..Imasport klub i arena sport. Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted June 4, 2015 Probao sam kodi na androidu, na dva različita (tablet i android tv minibox, koji je i stvoren za ovakve stvari).Prvi utisci:Radi, to je osnovnoKako radi, već je drugo pitanje, jer sam testirao na ekranu koji je 47", pa se odmah osjeti slabija rezolucija, dok je na tabletu od 10" sasvim OKInstalacija je prilično komplikovana prvi put, tj. sama instalacija nije ništa, ali podešavanje postavki prvi put je priča za sebe. Instalacija Macedonia on Demand na pravo mjesto mi je dala još 25% sijedih dlaka na glavi. Nakon toga nije neki problem. Da skratim priču treba se držati tutorijala koje je Ibro naveo u onim linkovima, ali za to je potrebno imati još jednu mašinu, jer kodi ne dozvoljava multitasking, kada se prebacite na nešto drugo (browser), morate kodi pokretati ispočetka. Kada smo već načeli ovu temu, ja ću pripremiti alternative koje koristim od ranije za android i IOS. Do tada testirajte ovo. Ja ga koristim i na ipadu, da budem iskren, ipad je jailbreak-ovan pa mogu, i ide bez belaja.takodje, koristim ga i na televizoru uz pomoc amazon tv sticka, ali i na racunaru. Ja nemam nikakvih belaja, niti sam ih imao prilikom podesavanja. Samo Alt + Enter i smanji ti ekran i udri Sto se tice Macedonia on Demand, definitivno mi ga je zamijenuo Ex - Yu koji se nalazi na RobinHood Project. 90% kanala je u funkciji, racunajuci i pinkove i ove sportske ArenaSport i SportKlub, beIN sport, SKY sport i ostalo ... Share this post Link to post Share on other sites
_Ne_VoLiM_jAnUaR_ 140 Report post Posted June 4, 2015 Ja ga koristim na tv-u preko windowsa perfektno..rezolucija isto dobra..iskreno ja i siva eminencija smo danas zasjedali i skontali da je do brzinee internetaaa...hahaex-yu preko robin hood project radi kod mene 97% danas upalio zeni DM cijeli dan nije ni poskocio kamo li zablokiro Share this post Link to post Share on other sites
_Ne_VoLiM_jAnUaR_ 140 Report post Posted June 4, 2015 Vijaj ja hudnjak obicni clan...to se desi kad si iz slatinee cccc...ni plusa nejmam vise..morat cu kakve veze povuci Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted June 5, 2015 Dakle, naslov teme nije baš 100% ispravan Naime, pomoću ovog programa moguće je imati vlastitu videoteku u kuci, pratiti sport uzivo, odnosno gledati televiziju putem interneta, ali i filmove koji su postavljeni na internetu. Ovo mozete gledati na vasem racunaru, tabletu, smart tv-u, mobilnom telefonu i slicno.Budući da volim komplikovati, bacam se odmah na opisivanje onog sto zelim reciDakle, predstavljam vam program koji se zove Kodi. Mozete ga skinuti na www.kodi.tvNa ovom linku imate kako ga skinuti, instalirati i slicno, a ja cu vam pomoci da instalirate najbitnije dodatke kako biste mogli gledati "našu televiziju". Dakle, slijedeci video gledajte od 4. minute Pretpostavljam da ste instalirali Kodi kako vam je u ovom videu objasnjeno, i da imate slijedeća dva izvora: Super Repo i Shadows(Ovdje je uputa za SuperRepo https://superrepo.org/get-started/)(Ovdje je uputa za Shadows https://seo-michael.co.uk/how-to-install-robinhood-people-list-add-on-xbmc-kodi/)I nakon sto dodate ove izvore u svoj Kodi, imate masinu za gledanje televizije Odite jos na Systems - Settings - Addons - Search i upisite Macedonia on Demand i instalirajte. Dakle, ukoliko ste sve uradili kako treba, onda bi trebali otici na Video - AddOns - i tu bi trebali imati RobinHood Project ali i Macedonia On demand. Kada kliknete na Macedonia on Demand, vidjecete, sve su nasi programi....Kada odete na addons RobinHoodProject, kliknite na to i pronadjite Ex Yu by Polancec ... I uzivajte u domacim kanalima Ukoliko vas interesuje kako do novih / starih filmova ali i serija a da se ne zafrkavate po torentima, o tome cu vam "ukratko" drugi put Pređite Uradio sve.. ali nigdje kanala... ili nisam možda dobro... .Pod macedonian on demand imam ovo na slici... Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted June 6, 2015 (edited) Klikni na ovo zadnje Gledaj vo živo, onda ti se otvori nova lista sa alternativama. Pregledaj sve dok ne nađeš onu koja ti najviše odgovara. Meni lično je najbolja tvboxuživo, nekom se svidi nešto drugo.Samo požuri, utakmica počinje za sat vremena Edited June 6, 2015 by Banjaluka Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted June 6, 2015 Ma imam ja za utakmice.. nije mi to problem.. Ja bih najviše sky sport f1 ili sport klub jer oni prenose formulu.... Imam na tv njemački rtl al oni imaju previše reklama a i ne razumijem ih.Našao sam na onom ex yu by polanec ima tih domaćih hrt i pink rade, ali sport klub ne radi.. Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted June 7, 2015 Posto vidim da imas ExYu by Polancec, onda vjerovatno imas i MoneySportsNalazi se u istom izborniku kao i EXYu. Kada kliknes na moneysports, odmah na pocetku ces vidjeti Sky i beIN sports. TO bi trebalo biti to Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted June 7, 2015 Našao.. Upravo repriza kvalifikacija... Moram gledati Taman da isprobam da li štopa Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted June 8, 2015 Kod mene ne radi danas jedini kanal koji me ovdje interesuje BHT1. Sve ostalo imam preko satelita, pa mi i nije važno, ali utakmica u petak ide samo ovdje. Radi li kod nekog? Share this post Link to post Share on other sites
_Ne_VoLiM_jAnUaR_ 140 Report post Posted June 8, 2015 kod mene radi na macedonia,,,net.raja tv.....ii bas bht je jedini na net.raja koji uvijek radio,,haha Share this post Link to post Share on other sites
krizatuce 0 Report post Posted October 1, 2015 moze li se xbmc instalirati na smart tv Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted October 1, 2015 kod mene radi na macedonia,,,net.raja tv.....ii bas bht je jedini na net.raja koji uvijek radio,,haha Kod mene ne radi nikad kad je utakmica. moze li se xbmc instalirati na smart tv Na "obični" smart tv obično ne može,jer se mogu instalirati samo aplikacije koje je odobrio proizvođač (a to je vrlo malo) ali ako imaš android tv (najnoviji noviji sony ili philips, piše na njima da su android, isključivo oni), nema problema, instalacija ide kao na tabletu ili smart hdmi stiku. Share this post Link to post Share on other sites
Franco 0 Report post Posted November 5, 2015 Za one kojima je Kodi prekomplikovan, mogu da gledaju TV preko internet bwowsra, u mom slučaju mozilla i laptop sa Windowsima Evo link za http://www.moja-televizija.com/ Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted November 15, 2015 Problem sa browserima je uvijek isti. Svi hoce pare Zatro reklama bude i previse. Dok prebacis kanal mortas zatvoriti 3 reklame. Zato je kodi revolucija. No, ima jos nesto. Postoje ljudi koji za male pare daju ti link sa preko 200 kanala. Svi domaci kanali+ sportski+discovery history i tako to. Uglavnom za par eura mjesecno uzivate. Ja uzivam Imam kodi i na telefonu, tabletu, racunaru i televizoru. a sve sa jednim akauntom Share this post Link to post Share on other sites
Franco 0 Report post Posted November 29, 2015 Evo još jedan odličan portal za gledanje uživo TV preko interneta IBRO, kod koga uzimaš za par eura akaunt na kojem može da se gleda na više uređaja istovremeno ?!?! Share this post Link to post Share on other sites