+Remzudin 77 Report post Posted March 28, 2014 Momci,njesto mi ovde nije u redu ? Ja neznam po cemu je problem,ali nema harmonije u sistemu.! Sve je dobro,dok ne dolazim do trenutka kad saljem nekome e-mail. Kada hocu da saljem,onda se system obisi i kolo se okrice i okrice i okrice - nikako da prestane,kamol da ode e-mai.Kad precinem ponovo da posaljem,onda skala krece i vrati me na naslovnicu. Sta ja do sad nisam znao,nesto se desi da onaj ko prima moj e-mail dobio 2 do 5 puta istu e-mail.???? Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted March 28, 2014 Ja bih pokusao pomoci kada bi mi objasnio gdje saljes mail ? Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted March 29, 2014 Ja bih pokusao pomoci kada bi mi objasnio gdje saljes mail ? Pa ovde forumasima Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted March 29, 2014 pošalji svima sms, brže ti je... :ap: 1 Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted March 29, 2014 Mislim da znam o čemu je riječ, on pokušava poslati privatnu poruku a ne mail, pa mu se sve zaglavi. Isto se dešava i meni po nekad. Do foruma je, ne znam zašto, ali se dešava. Izgleda (na žalost) da nije ništa neobično. Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted March 30, 2014 Mislim da znam o čemu je riječ, on pokušava poslati privatnu poruku a ne mail, pa mu se sve zaglavi. Isto se dešava i meni po nekad. Do foruma je, ne znam zašto, ali se dešava. Izgleda (na žalost) da nije ništa neobično. eh,to je ! Potrefio si ekser u glavu. To znaci sad,da se to nemoze rijesiti i da moram zivjeti sa ti problemom ? Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted March 30, 2014 eh,to je ! Potrefio si ekser u glavu. To znaci sad,da se to nemoze rijesiti i da moram zivjeti sa ti problemom ? Koje rekao da se ne moze rijesiti ? Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted March 30, 2014 Pa kad može, šta se čeka? :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted March 30, 2014 Ma samo se treba sačekati možda minutu i to je to, riješena stvar. Sporo je kad se šalje PP, i kad se vraća pass na mail. Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted March 31, 2014 Ozbiljno??? Share this post Link to post Share on other sites