+Ciklama 919 Report post Posted July 25, 2013 :O :o Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD hahahaha, nemoj se čuditi. Imamo staru liju i jednu mladu, koje su u našoj blizini. Ne čine nikakvu štetu, nikog ne napadaju, ako su gladne ili žedne došetaju do naših kuća, papaju, piju vodu i odoše. I zato ih mi nazivamo domaćim. Ranije sam pisala, da mojim putem znaju "guzati" divlji zečevi, ili sjedim na balkonu i uživam u njihovom igranju na njivi. Srndaći nam nisu strani. Još poneka sova, roda, jež ... čine nam život ljepšim. :D Gdje ja živim? :D Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted July 25, 2013 hahahaha, nemoj se čuditi. Imamo staru liju i jednu mladu, koje su u našoj blizini. Ne čine nikakvu štetu, nikog ne napadaju, ako su gladne ili žedne došetaju do naših kuća, papaju, piju vodu i odoše. I zato ih mi nazivamo domaćim. Ranije sam pisala, da mojim putem znaju "guzati" divlji zečevi, ili sjedim na balkonu i uživam u njihovom igranju na njivi. Srndaći nam nisu strani. Još poneka sova, roda, jež ... čine nam život ljepšim. :D Gdje ja živim? :D Eh, ja tamam mislio pitati, kad ti već. :D Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted July 26, 2013 hahahaha, nemoj se čuditi. Imamo staru liju i jednu mladu, koje su u našoj blizini. Ne čine nikakvu štetu, nikog ne napadaju, ako su gladne ili žedne došetaju do naših kuća, papaju, piju vodu i odoše. I zato ih mi nazivamo domaćim. Ranije sam pisala, da mojim putem znaju "guzati" divlji zečevi, ili sjedim na balkonu i uživam u njihovom igranju na njivi. Srndaći nam nisu strani. Još poneka sova, roda, jež ... čine nam život ljepšim. :D Gdje ja živim? :D U crtanom filmu? :-) 1 Share this post Link to post Share on other sites
+bull 130 Report post Posted July 27, 2013 Il' u crtanom il' u Kladusi :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted July 29, 2013 (edited) Evo me sad u Caffe Star,dole kod velikog parkplaca. Cekam SMS od porodice da odem po nju.Ona je sad kod frizera Prestige i farba sebi kosu. ...ali je vruco danas,Sunce vas ne ubilo.puh Edited July 29, 2013 by Remzudin Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted July 30, 2013 Malo prije sam primetio potres. Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted July 30, 2013 Malo prije sam primetio potres. Jel' se rodio miš? Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted July 30, 2013 Aha,jesu jesu,o to odma 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cain 76 Report post Posted July 31, 2013 Remdzo nisam znao da si i to metalika, haj bjezi Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted July 31, 2013 Bjezi onako kako normalan svijet bjezi od Caina :D Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted August 1, 2013 Juce sam bio do 00:15 h u Swiss kod Ljiljana i jeli smo sladoled. Jedna Grupa od Gostiju su iznenadili jednog od svog Druga sa Tortom jer je Imao Rodjendan. Imao sam jedan Deja'vu,pricinilo mi se da sam video jednog naseg Forumasa Pacifik Hurikana.??? Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted August 1, 2013 i men se ucinilo isto da sam ga vidio ... xd Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted August 5, 2013 Jedan neodgovor,je za mene isto jedan odgovor i potvrduje mi da sam bio u pravu. Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted August 7, 2013 .........i,ja znam da ce te svi veceras biti u Cazinu na bajramski vatromet. Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted August 7, 2013 E ja necu a ne idem ni kad sam kod kuce iako mi je ispred nosa. Samo da se hoce seljacine nauciti da se hoda trotoarom a ne cestom. Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted August 7, 2013 Ja sam u swissu bio pocetkom sedmog mjeseca.. Nijesam to ja sinko! Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted August 7, 2013 Ti ces isto doci,ja to znam. Nemozes biti miran u kuci u znanju da sam ja tu. Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted August 7, 2013 Ja sam u swissu bio pocetkom sedmog mjeseca.. Nijesam to ja sinko! 7. Mjesec,da to je istina Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted August 7, 2013 Ti ces isto doci,ja to znam. Nemozes biti miran u kuci u znanju da sam ja tu. Svakako Remzo :D Ja sam u zivotu bio na dva ta vatrometa i vidio dosta, tako da ja tradicionalni vatromet tradicionalno preskacem. Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted August 7, 2013 Istina je da je to istina sto kazes da je istina to sto sam rekao istinu! Ko ovdje kome od komsije muze navecer kravu i nosi u drugo selo na mljekaru jer mljekarova šćer je dobra sa Žakom Širakom!?? Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted August 7, 2013 Kako si se ozenio izgubio si smisao za humor Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted August 7, 2013 Ja sam to izgubio jos na vakcinisanju u osnovnoj! I ne pricam sa tobom nego sa Remzudinom, a svakako se ne trudim tebe nasmijati nego Remzudina! Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted August 7, 2013 Istina je da je to istina sto kazes da je istina to sto sam rekao istinu! Ko ovdje kome od komsije muze navecer kravu i nosi u drugo selo na mljekaru jer mljekarova šćer je dobra sa Žakom Širakom!?? ????? .....nekako si mi blendo Mozek,to mi moras detajlnije specificirati.!!! Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted August 7, 2013 Et', ne može ni Remzudina nasmijati. :P Share this post Link to post Share on other sites