+sanel87 42 Report post Posted March 18, 2013 Jel igrao neko novu laru ? Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted March 18, 2013 A je l' ti još uvijek igraš igrice? :P p.s. Pita moj Ammar vrijedili je "skinti", sad ne znam je l' misli na igricu ili na Laru? 1 Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted March 18, 2013 To su igre, ne igrice :-P p.s. Paa nisam je ni ja jos probao tako da ne mogu nista konkretno ni reci ali mislim da isplati. Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted March 18, 2013 Sta's me prozivao gospodine cojek :) Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted March 18, 2013 Jel igrao neko novu laru ? ja vala nisam. ne znam.. kao da su prošla ona vremena sanele :) ? Sad kad odem kod Arnesa i pitam ga igraš li šta, u njega samo na ekranu stoji Linux Fedora i kaze: ne.. slabo.. zasto :( ? :) igras li ti sta u zadnje vrijeme.. Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted March 18, 2013 ma vas dvojica ste ozeniti, ozbiljni ljudi.. kakve igrice kakvi bakraci :P 2 Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted March 19, 2013 Sta's me prozivao gospodine cojek :) ma onako bezze :blind: bilo mi dosadno xD Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted March 19, 2013 ja vala nisam. ne znam.. kao da su prošla ona vremena sanele :) ? Sad kad odem kod Arnesa i pitam ga igraš li šta, u njega samo na ekranu stoji Linux Fedora i kaze: ne.. slabo.. zasto :( ? :) igras li ti sta u zadnje vrijeme.. Ma igram, uglavnom ko i prije, mozda malo manje zbog svih obaveza koje imam, ali igram vala, borderladns 2, Kingdoms of Amalur: Reckoning sa svim ekspanzijama, uglavnom sve naslove zadnje sam igrao osim tomb raidera i crysis3, ah i far cry 3 nisam igrao :clown: . Konzolu vise ne furam nego samo PC, ponekad upalim koji FF nastavak na emulatoru da se malo prisjetim starih vremena :imsohappy: Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted March 20, 2013 kazem ja Arnesu jednom.. reko, šta je ovo.. mi kad nismo imali na čemu igrati, bilo je tako dobri igrica za PC :) , sad kad smo uzeli mašine sve nešto..neukusno. Share this post Link to post Share on other sites