Guest Report post Posted January 4, 2013 Nadam se da će jednog dana biti titula KLAUN. Siguran sam da će je Jiggy i Angel ponijeti. Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted January 5, 2013 Nadam se da će jednog dana biti titula KLAUN. Siguran sam da će je Jiggy i Angel ponijeti. Ja se nadam da će isto tako biti titula plaćenik ili ta već ima, pa da ćeš je ti ponijeti. Pulenu :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted January 5, 2013 Ja se nadam da će isto tako biti titula plaćenik ili ta već ima, pa da ćeš je ti ponijeti. Pulenu :D Lijepo da si napokon priznao da si ti Angel. Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted January 5, 2013 Navrati cesce placenice, nisi otkrio Ameriku. Nemas ti vremena, treba braniti '' postene ljude '' po sportsport forumu, marke su to Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted January 6, 2013 Treba cojeku pustati novi pocetak. Svi grijese, treba halaliti cojeku :) Sent from my gugl mobač 1 Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted January 6, 2013 Ja ne žalim ni za čim osim što meni pametuje nešto jedan obični pulen i lik koji brani one koji se ne bi trebali braniti. On zna o čemu ja pričam, plaćenik. Kaže mi kolega sa Filizofskog u Sarajevu prvo pitaju znaš li ti Namika Šepića, on odgovori da zna i onda se ovi smiju uključujući i profesore :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted January 6, 2013 :hunter: Prvi put čujem za ovo. Nije valjda da sad svi portali imaju ljude koji će nadgledati te neke najave na Fejsu? Šta ti veliš Enđel, vidim da si upućen :D Velim da me čudi kako već ne pišeš protiv prosvjeda po narudžbi Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted January 6, 2013 Ja bih molio administratore da banuju Angela zbog klevetanja. Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted January 6, 2013 Wow, idem da se ubijem zbog bana s nekakvog nebitnog foruma :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted January 6, 2013 Ne moraš se ubijati. O bitnosti i nebitnosti ne treba trošiti riječi, s obzirom da dosta vremena potrošiš da na ovom kako kažeš nebitnom forumu dokažeš i podupreš neke sebi bliske ideale. Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted January 6, 2013 Da, zanima me šta pričaju mnogi debili, dođem i čudim se i smijem se nekima. Imam pravo na to, makar me ne mogu kupiti za marku i ne glumim wannabe Matiju Babića kojeg se tako trudiš iskopirati. Mislim da imaš njegovu sliku ne desktopu i bacaš na njega kad si sam. Svejedno mi je dobijem li ili ne dobijem ban na necemu sasvim bezvrijednom na sta dolazim kad nemam sta raditi. Kad se samo sjetim da sam te nekad postovao ... Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted January 6, 2013 Ja bih molio administratore da banuju Angela zbog klevetanja. Ovo je po pravilima, i ja sam zato da mi se da ban. Treba biti posten prema svima pa tako i Namiku i meni., Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted January 11, 2013 Gorilla tvoj nacin komunikacije se meni strasno dopada :D Najbolje bi ih bilo uklonuti ( zabraniti) neide to islamom... Edoo majka odavno o tome prica... Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted January 11, 2013 Ma nema tu komunikacije, ja nikome ne prijetim s foruma i neće ni on meni ni za šta i to je to. Ne može meni pričati savjestan i pošten građanin o moralu a prijetiti starijem punoljetniku da će mu doći kući a počeli napadati mene kako sam se vratio na forum. Ja se imam pravo braniti, nisam najbolji, najpošteniji ali nisam ni najgori. Neki su ocito previse ozbiljno shvatili moje provokacije Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted January 11, 2013 Ti jelde moras zapeti za islam pa da si jos tolika??? Mora ona, vazda provocira ko da joj je kriv Islam za šta u životu. Share this post Link to post Share on other sites
Gorilla Biscuit 105 Report post Posted January 11, 2013 Pa i treba pobrisati ove komentare, okrenuli su odmah temu napad na mene i povezali Islam. Daj briši te gluposti i da se priča normalno, dosta off topica. Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted January 11, 2013 Tema je striktno politicko gradjanske naravi i uleti Eci ko sa neba sa nekvom antiislamskom recenicom.. Dokaz koliko je ona zaglibila u neosnovanu mrznju prema islamu i muslimanima. I nemoj se pokusavati izjasniti kao "muslimanska" i da vjerujes u Boga. Mi smo tebe davno prokontali, ali odi bar na podforum religiju pa tu ostavljaj svoja negativna misljenja o islamu ok...! Ma ne sikiraj se skubine, to je brete k'o i ovi sto protiv zapada brljave uvijek... No sikiriki Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted January 11, 2013 Jos da sam ja osn'o kakav proamericki post... :D :D :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted January 12, 2013 Mora ona, vazda provocira ko da joj je kriv Islam za šta u životu. Moram namjerno ..... Nezna Niko sta je u tudjem srcu.... Samnom radi svacarac koji kaze da je musliman Chriscanin i budist... Meditira iz islama kaze da pokosuva biti velikodusan i da ga rijec el rahim vodi kroz zivot Vjera je individualna stvar!!! Nije ti sve na jedan kalup na Kraju nebitno i galami samo im ugoni!!! Neki se koprcaju posle tvoji postova... Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted January 12, 2013 Pa i treba pobrisati ove komentare, okrenuli su odmah temu napad na mene i povezali Islam. Daj briši te gluposti i da se priča normalno, dosta off topica. Ljubi te majka... Tvoji postovi djeluju tako... Nece ljudi da budu objektivni.,. To je probljem... Forum Pun emotivni pickica ( muski i zenski ) Share this post Link to post Share on other sites