NeRkO23 2 Report post Posted December 22, 2012 (edited) Jedan neobičan slučaj. Dokaz da je 4=5 . Nisam mogao ovdje napisati ali imam screenshot da vidite , zaita istinito. Sta kazete? Edited December 22, 2012 by NeRkO23 Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted December 22, 2012 nisam skinuo, ali dokaz da je 4 = 5... necu ni skidati. Share this post Link to post Share on other sites
NeRkO23 2 Report post Posted December 22, 2012 Skini pa ćeš vidjeti ;) Share this post Link to post Share on other sites
NeRkO23 2 Report post Posted December 22, 2012 nisam skinuo, ali dokaz da je 4 = 5... necu ni skidati. Ako si u osnovnoj imao barem 2 iz matematike skontat ćeš,a ako ne nikom ništa. Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted December 22, 2012 ako je 4=5 onda ja moram nazad u Cazin traziti pravdu....imo se 4 zakljuceno iz matematike i prosho tricom treci srednje....da je Djulaga znao da je 4=5 ja bi zavrsio sa cetvrticom :-) Share this post Link to post Share on other sites
NeRkO23 2 Report post Posted December 22, 2012 (edited) ako je 4=5 onda ja moram nazad u Cazin traziti pravdu....imo se 4 zakljuceno iz matematike i prosho tricom treci srednje....da je Djulaga znao da je 4=5 ja bi zavrsio sa cetvrticom :-) Pa poleti šta čekaš? Ali pogledajte to sve je dokazano. Edited December 22, 2012 by NeRkO23 Share this post Link to post Share on other sites
NeRkO23 2 Report post Posted December 27, 2012 Razgovarao sam sa više ljudi kažu da je ovo matematička varka. Ali još nisam došao do zaključka kako. Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted December 27, 2012 ovo... Ako si u osnovnoj imao barem 2 iz matematike skontat ćeš,a ako ne nikom ništa. pa onda ovo... Razgovarao sam sa više ljudi kažu da je ovo matematička varka. Ali još nisam došao do zaključka kako. Share this post Link to post Share on other sites
NeRkO23 2 Report post Posted December 27, 2012 Ah izvini stari tad sam bio zaprepašćen tom činjenicom,dok sad kad sam razgovarao sa 12314234523 osoba koje su vise uvucene u matematiku rekli su mi kako je to varka i niko mi nije rekao kakva.I sam profesor koji mi je to pokazao rekao je da je varka ali ne zna kako,to su oni na fakultetu dobili. I sad on meni rekao. Share this post Link to post Share on other sites