Jump to content
CazinNET Forum
NeRkO23

Plakati

Recommended Posts

Da, to sam ja, znate trgam izborne plakate,kad za supak covjek treba papira, onda ne bira. Dobru probavu trebam,face im gledam. Cini se smjesno, ali evo,sposobni su bar za nesto. Daali sam jedini ?

[quote name='NeRkO23' timestamp='1348084329' post='464107']
Da, to sam ja, znate trgam izborne plakate,kad za supak covjek treba papira, onda ne bira. Dobru probavu trebam,face im gledam. Cini se smjesno, ali evo,sposobni su bar za nesto. Daali sam jedini ?
[/quote]

Pa dobro bar su ti dali posao koji obecaju.Jes da nije placen ali isplati se.Nego trebali bi oni da prave plakate od mekog materijala onda hahahahahaha.Najbolje bi bilo da im plakate imaju slogfan ""MI OBECAJEMO DA CEMO VAM OPET OBECATI""

U mom se slucaju desilo to da su oni lipo na moju alu garazu, od par hiljada markica, koja se nalazi pored ceste, dosli i izlipili (u ovom slucaju SDA) plakate..
Prvo privatno vlasnistvo, nema veze koja god da je stranka, drugo ta garaza stoji tu da komsije mogu vidjeti kako je lipa a ne da je neko izlipi plakatima :D
  • Upvote 1

Komentari iz birtije preko puta su bili, pa sto im ne vratis plakate???
Prvo lijepo sam i kulturno odlipio, kulturno presavio i kulturno bacio u smece..
To bi bilo isto ko kad bi ti nasilnik silovao zenu i ispala mu licna i ti ga sad trazis da mu vratis licnu :)
Dovoljno je to sto su prekrsili zakon o privatnom posjedu, pa zakon o reklamiranju.. i da sam ja lagahno to precutao...
  • Upvote 1

Ma ja ali PacificHurricane osim u ovom mom slucaju moze posluziti i kaop potpala za vatru. Isto nije za odbatici tu opciju.

Najmorbidnije je kad stoka lijepi plakate po podzidima i ogradama mezaristana!!!
Valjda računaju na glasove mrtvih.

U jednom selu vidjeh neku facu kako se smješka na plasteniku sa paprikama.

Što Krajišnik može biti krkan,,,,,to nema nadaleko. :codemafia:

[quote name='mir&dobro' timestamp='1348134003' post='464135']
Najmorbidnije je kad stoka lijepi plakate po podzidima i ogradama mezaristana!!!
Valjda računaju na glasove mrtvih.

U jednom selu vidjeh neku facu kako se smješka na plasteniku sa paprikama.

Što Krajišnik može biti krkan,,,,,to nema nadaleko. :codemafia:
[/quote]
Slazem se.

[quote name='GAGO2' timestamp='1348103094' post='464117']
.Nego trebali bi oni da prave plakate od mekog materijala onda hahahahahaha
[/quote]

Ma i ja sam nesto kontao.

Kolike pare treba dati za tolike plakate, jos sto je najgore oni i nedaju te pare na kraju. To je bio slucaj u bihacu sa SDPom ceh od 20 000 kermi za kampanju na opcim izborima Hamdo i co nisu platili stampariji COLOR PRINT.

Ja ne trgam plakate jer je iza toga opet neciji rad. Zalosno je da mladi ljudi vuku ta kola i na kraju jedva naplate taj rad ili rade za obecanja pa se jednog dana nakace na budzet.

To su sve manje vise teletabisi...

Da hoce vise i ti izbori proci.Moje misljenje je da su izbori u nasouj zemlji jedan mucni i neizdrzivi period za nase gradjane i to mi vise lici na ispiranje mozga ljudima odnosno SILOVANJE NARODNIH MASA.....Kakva farsa i budalestina.Zanima me samo da nakon 20.godina istog s..nja narod uopste ima interes za politiku.U zemlji kojoj postoji 190.politickih partija mora da postoji ona i preko 200.000 stalnih korisnika budzeta.Eto to je razlog zasto u zemlji nema napredka i nece ga nikad ni biti.Kada se uzme prosjek partija i broj stanovnika nase zemlje koji trenutno zive u njoj ipada da se skoro 20% a mozda i vese ljudi bavi politikom.To je nevjerovatno..

Jucer, na posjedu mog oca 10m od kuce ima jedna bandera koja sluzi za to da imamo stuju mi i stic,ali i dalje je na nasem posjedu. Udaljena je od ceste koja vodi kroz selo neki 50m. I dosli neki majmuni i stave gore plakat i sto je to bezobrazno samo za dvije kuce,ali nema veze jos nisu vise oni samo da ih naljepe vec su sad sa onim drvetom(SDA-Smail Toromanovic). I save oni to cojece kad izlazi star iz kuce, onako malo,malo vise ljut. Reko "Neko je najebo.". I hudi morali se penjati po taj plakat da ga skinu nazad.