+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted June 28, 2012 Pri kupovini bicikla za rekreativnu vožnu, za korpulentnog mužjaka od 110 kg i 2m visine .. sta bi najvise odgovaralo ? Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted June 28, 2012 Ja bih tebi preporučila, onako za početak trocikl za odrasle. Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted June 28, 2012 [quote name='Ciklama' timestamp='1340867708' post='460424'] Ja bih tebi preporučila, onako za početak trocikl za odrasle. [/quote] a nije za mene, ja ni blizu 110 kg Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted June 28, 2012 Zeznuto, taj cojek mora imati zesci Mounainbike.. znaci da su gume ko u motora, po mogucnosti sa diskovima jer ako se dje ocine niz stranu da moze stati Salim se, nije bas toliko strasno moze pasati i normalno biciklo ali bi mu preporucio neki novi mountainbike gdje moze amortizere napiriti po svojoj kilazi i ti diskovi su stvarno cudo u raznim situacijama kocenja... Ja bih mozda svoj prodao u pola cijene, iako i to pola cijene nije malo Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted June 28, 2012 [quote name='PacificHurricane' timestamp='1340871081' post='460426'] Zeznuto, taj cojek mora imati zesci Mounainbike.. znaci da su gume ko u motora, po mogucnosti sa diskovima jer ako se dje ocine niz stranu da moze stati Salim se, nije bas toliko strasno moze pasati i normalno biciklo ali bi mu preporucio neki novi mountainbike gdje moze amortizere napiriti po svojoj kilazi i ti diskovi su stvarno cudo u raznim situacijama kocenja... Ja bih mozda svoj prodao u pola cijene, iako i to pola cijene nije malo [/quote] javi se na PP sa ponudom... Share this post Link to post Share on other sites
+pingvin 183 Report post Posted June 28, 2012 Neki hardtail sa XL ili 21" ili 52-54 cm ramom Share this post Link to post Share on other sites
+x-men 586 Report post Posted June 28, 2012 pa 10 ili 15 kila manje i bolje ce biciklo lezati,hehe,ili platiti dobro izdrzljivo biciklo malo vise para ali sa garancijom hehe.. Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted June 28, 2012 sasvim normlano biciklo moze kupiti samo sa odgovarajucim ramom i to aluminijsko ... nikako karbon kupovati jer karbon bicikla su do 90 KG tezine ... a sada tip i ostalo zavisi od para koliko zeli uloziti ... Share this post Link to post Share on other sites
mecolynna 208 Report post Posted June 28, 2012 Puchovo. Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted June 28, 2012 reci ti tom svom jaranu da za te pare uzme cevapa i lepinja i nek sjedi kod kuce Share this post Link to post Share on other sites
hojla 43 Report post Posted August 4, 2014 a mislim da bi ram od 52 bio premalo...i slazem se nikako karbonski okvir...inace nek proba sa KTM...srednje dobra firma i nije preskupa.... Share this post Link to post Share on other sites