lucky 1269 Report post Posted April 24, 2012 Jel ko od vas pratio ovu tursku seriju ? A glupog kraja prve sezone boze dragi ... Share this post Link to post Share on other sites
mell 137 Report post Posted April 24, 2012 Joj lucky, sta ti gledas Ne gedam serijale takve prirode, sapunjarske , gubljenje dragocijenog vremena za mene Share this post Link to post Share on other sites
selma90 346 Report post Posted April 25, 2012 Dobra je serija, gledam je na turskom programu i skoro je vec kraj lucky zato ti kazes uvijek imam nekog posla za obaviti a ode gledati seriju Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted April 25, 2012 [quote name='lucky' timestamp='1335244547' post='454672'] Jel ko od vas pratio ovu tursku seriju ? A glupog kraja prve sezone boze dragi ... [/quote] a vamo nema se vremena za stadion i krajinu,ha gori si od mog starog Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted April 25, 2012 hej evo ode na kup utakmicu krajine ... nemoj me samo kritikovati ... al stvarno je glup kraj prve sezone ... skini sebi sa torenta pa vidjaj i vidjet ces da sam u pravu ... Share this post Link to post Share on other sites