+Amren 660 Report post Posted July 19, 2011 Eh ovako, danas srela prijateljicu i primjetim da joj je lice nateklo, crveno...i pitam sta je bilo kaze cistila mitesere iglom bocala ne zna ni ona sama.... i tako definitvno je gore uradila... Ja svaka dva mjeseca odem kozmeticarki i ona me malo "islajfa" i da se to nekako....doduse lice me tri dana boli...ali za ljepotu nista nije tesko.... Da cujem kako se vi borite protiv ovih mali napasnika? Ima li neki kucni lijek za to i koliko cesto cistite temeljito lice... Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted July 19, 2011 Još uvijek ništa posebnone koristim. Srećom pa nemam tih problema, niti sam kad imala, neka ekstra redstva niti kupujem niti koristim, urijetko kamilicu pripremim malo operem i to je to. Planiram sinu termin napraviti za kozmetičarku, jer pubertet se počeo i na licu pokazivati, pa ću i sebi, čisto da me malo pomladi Share this post Link to post Share on other sites
+lucy in the skies 93 Report post Posted July 22, 2011 Imam ih ja po cijelom licu, muku mucim sa njima. Dobri su oni flasteri, probala sam, ali skupi su a i samo za nos i bradu, pa sam odustala od toga. Sad cu pokusati nekim prirodnim maskama i pilingom sto mi je prijateljica savjetovala, pa vidjecu koliko ce to pomoci. Narucila sam iz avona tonik sa nekom kiselinom protiv mitesera, sad cu naruciti i gel za umivanje pa cu vidjeti koliko to pomaze. Tonik vec malo djeluje. Share this post Link to post Share on other sites
selma90 346 Report post Posted August 26, 2011 Pronašla sam na netu masku iz kućne radinosti i doista mi je pomogla-ostala sam u čudu koliko je mitesera vladalo na mojem nosu i bradi. Uglavnom, pomiješa se 1 žlica želatine u prahu i 1 žlica mlijeka. To sve zagrijati u mikrovalnoj na cca 10ak sekundi te nanijeti na područje gdje su miteseri. Kad se osuši, nakon 10ak minuta skinuti kao trakicu sa lica. [url="http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE&feature=player_embedded[/url] ja nemam problema s tim ali evo da podijelim sto je jedna zena napisala na mom forumu, nadam se da ce pomoci i vama Share this post Link to post Share on other sites
+Malina 449 Report post Posted August 26, 2011 Joj,meni je nos sad u krizi,i ne znam kako da ih se riješim. Ovaj Selmin video se čini zanimljivim,ali ne znam gdje kod nas ima kupiti želatine u prahu,i ima li je ikako... Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted August 27, 2011 [quote name='Malina' timestamp='1314395729' post='438408'] Joj,meni je nos sad u krizi,i ne znam kako da ih se riješim. Ovaj Selmin video se čini zanimljivim,ali ne znam gdje kod nas ima kupiti želatine u prahu,i ima li je ikako... [/quote] poslacu ti ja postom 1 Share this post Link to post Share on other sites
selma90 346 Report post Posted August 27, 2011 [quote name='Malina' timestamp='1314395729' post='438408'] Joj,meni je nos sad u krizi,i ne znam kako da ih se riješim. Ovaj Selmin video se čini zanimljivim,ali ne znam gdje kod nas ima kupiti želatine u prahu,i ima li je ikako... [/quote] ima sigurno, vidi po vecim prodavnicama, ta zena sto je to napisala je iz Bihaca, mogu je pitati gdje je ona kupila pa ti javim 1 Share this post Link to post Share on other sites
+Amren 660 Report post Posted August 27, 2011 Zelatine kod nas ima u svakoj trgovini... zbilja nije ni skup... kad se insan konta u kolace, zna i gdje sta ima.... Vec mi je neko rekao za tu smjesu, ali nije mi se dalo pripremati...pa sam kupila neku vocnu masku koja se skida poput koze kad se guli....zanimljivo za poluditi... i imala je straha lijep miris... Share this post Link to post Share on other sites
selma90 346 Report post Posted August 27, 2011 Ev Malina dobila si odgovor, ja inace ne koristim zelatin pa tako da nisam bila upucena da li ga ima ili ne a i ne znam vise sta ima a sta nema po prodavnicama u Bosni kad ne idem Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted August 27, 2011 (edited) Mene zanima ima li toga i za muške ..... mislim, muške ,... koliko danas uopće ima pravog Muška .. ---------------- Amrenu, de provjeri da se i ja namazem, ja sam uzoran i savjestan metrosexualac koji brine o svom izgledu Edited August 27, 2011 by Dobar_Los_Zao Share this post Link to post Share on other sites
mell 137 Report post Posted August 28, 2011 Licno provjereno, predobra stvar, ima je kupiti u nasoj gradskoj ljekarni, zove se klindamicin, sadrzi 1 % alcohola, djelotvoran za vise tipova koze, checkirano Share this post Link to post Share on other sites
+Malina 449 Report post Posted August 28, 2011 Hvala,hvala. Ne pravim kolače,pa se ne razumijem u to. Baš ću pokušati napraviti ovo,jer me nosić nervira. A što se tiče klindamicina,moja sestra je koristila i nije se usrećila baš..Ali hvala na savjetu,možda i to probam ako ovo s želatinom ne uspije. Share this post Link to post Share on other sites