Arsenik 14 Report post Posted March 3, 2011 De vi meni recite,jer sam se planirao prijaviti na ZMBT 4,da li ja i 3 Share this post Link to post Share on other sites
+sof1a 205 Report post Posted March 4, 2011 ja sam za... =) Share this post Link to post Share on other sites
+Malina 449 Report post Posted March 4, 2011 Lijepo zvučite skupa. Iako mi malo djelujete preglasni za ovu pjesmu,ali to nije mana,to se sredi. Prijavi se. Share this post Link to post Share on other sites
Arsenik 14 Report post Posted March 4, 2011 To smo nedavno uočili,preglasno pjevamo,inače Hvala Share this post Link to post Share on other sites
racing/7005/ 214 Report post Posted March 5, 2011 (edited) [quote name='Arsenik' timestamp='1299195147' post='420487'] De vi meni recite,jer sam se planirao prijaviti na ZMBT 4,da li ja išta valjam. Evo cover koji sam snimio sa kolegama.. Ne treba spominjati da ja pjevam ? haha ) Evo pa komentirajte,ne susdrzavajte se [media]http://www.youtube.com/watch?v=LDZnoz73L7w[/media] [/quote] [color="#0000FF"][size="4"][b]4+[/b][/size][/color] . [quote name='Malina' timestamp='1299275479' post='420621'] Lijepo zvučite skupa. [b]Iako mi malo djelujete preglasni za ovu pjesmu,ali to nije mana,to se sredi.[/b] Prijavi se. [/quote] [quote name='Arsenik' timestamp='1299279020' post='420654'] [b]To smo nedavno uočili,preglasno pjevamo,inače[/b] Hvala [/quote] a hebiga dostu, mutacija , ali i to se da riješiti, veoma brzo. zbog toga je ocjena 4+, inače bi bila 5- ali zbog nekog drugog razloga . i prijavi se obavezno :9 . Edited March 5, 2011 by racing/7005/ Share this post Link to post Share on other sites
rockstar 66 Report post Posted March 5, 2011 prijavi se zasto ne, jedan mali savjet od mene pjevaj uvijek stojeci jer dosta bolje mozes izvuci jer kao sto znas pjeva se iz stomaka, a to u sjedecem polozaju bas ne mozes postici... prijavi se Share this post Link to post Share on other sites
111111 55 Report post Posted March 5, 2011 Ma mores se prijaviti, nece te primiti, jbga oni uvijek biraju neke lijeve ... Share this post Link to post Share on other sites
Arsenik 14 Report post Posted March 5, 2011 Ma ne znam,prijavit cu se zato sto mi je merak Share this post Link to post Share on other sites
AzraiLL 89 Report post Posted March 5, 2011 [quote name='Arsenik' timestamp='1299195147' post='420487'] De vi meni recite,jer sam se planirao prijaviti na ZMBT 4,da li ja i Share this post Link to post Share on other sites
Arsenik 14 Report post Posted March 5, 2011 Tako smo skinuli pjesmu. Nismo onaj uobičajni tempo,vidi Share this post Link to post Share on other sites
Orion 246 Report post Posted March 8, 2011 Cool, samo se ti deri i treba, i ustani kad pjeva Share this post Link to post Share on other sites
Arsenik 14 Report post Posted March 8, 2011 Hvala,hvala ) Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted March 8, 2011 mores komotno, i nedaj vise tom sto stoji da lupa u tu gitaru pokvario je sve na pocetku nisam ja znao da si ti Arsenik, tj. ovaj sto pjeva da je ti ili da je on arsenik xD Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted March 8, 2011 Odlicno je a znas li i ti po zicama tandrkati??? super bi bilo kad bi i to znao, mozda te kad zovnem na probu ja imam dva gitarista, jednog klavijatura koji pise muziku, sam sam skladao par bezveze pjesmica i sve se nijetimo napraviti bend ali ostalo je na pustim zeljama ehh Share this post Link to post Share on other sites
Arsenik 14 Report post Posted March 9, 2011 Hvala Vam, eto BaroN-e,sad znas A ti scooby samo zovi ako ti treba vokal Share this post Link to post Share on other sites