marionetta 0 Report post Posted January 15, 2011 Trazi se pekinezer,star 6 mjeseci, duga,crna dlaka. Odaziva se na ime Woppy!Nestao 14.1.2011.,u blizini hotela ''Sedra''.. nezz vishe gdje da trazim,prijavila sam u sve moguce oglase ,molim vas da,ako ga vidite negdje,ili nadjete,da mi javite!! Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted January 16, 2011 pord une.. srce njega je voda odnijea sigurno jer ako ga vec duze imas, da je u blizini javio bi ti se kad ga zoves a ako nije voda... vrijedni su to psi.. zaraditi koju markicu za cas.. ja ti zelim od svega srca da ga nadjes Share this post Link to post Share on other sites
_Ne_VoLiM_jAnUaR_ 140 Report post Posted January 21, 2011 tesko je kad tako malo stene osstane u surovom svijetu u divljini,,tesko da ti njega nadje,,, a sto je najgore kod nas je puno rasireno kradja pasa ako vidi da je rasno nestalo ti je iz dvorista kamo li jos kad ga izgubis,,jos pogotovo ako je malo zato svima preporucujem ako zelite imati psa imajte onoga sto je velicine manjeg stola,,,tako da se ne moze ni izgubiti nit ga ko ukrasti,, 1 Share this post Link to post Share on other sites
Carevic 8 Report post Posted January 21, 2011 kad ti spomenu to za velicinu moja preporuka : Sivas Kangalı Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted January 21, 2011 [quote name='Carevic' timestamp='1295625397' post='415775'] kad ti spomenu to za velicinu moja preporuka : Sivas Kangalı [/quote] moja omiljena pasmina ....samo ovo ne moze svako u setnju voditi a i podobro dvoriste za njega treba...kad se pravilni dresira od malena fantastican za kucu i djecu...i sto mi se najvise svidja ,karabash uvijek lici na ponosnog vojnika...rep i glava uvijek dignute nisam ovo provjeravao al`jedan prijatelj koji je imao ovog psa mi je rekao da su ovi psi za vrijeme turskog carstva koristeni od janicara u borbi jes da ovo nije bilo vezano za temu al`eto ja napisah Share this post Link to post Share on other sites