Amel Meca Družanović 10 Report post Posted January 5, 2011 Mislite li o njoj. O tome kad će doći, razmisljate li o tome sta ste dobro uradili ili sta ce ostati iza vas kad ona nastupi. Ili pak u Share this post Link to post Share on other sites
E77HZ 15 Report post Posted January 5, 2011 Dnevno barem dva puta pomislim. Share this post Link to post Share on other sites
+_Gost 348 Report post Posted January 6, 2011 Sretan sam kad ne mislim na to i kada me neko ne spominje . Nadam se da cu samo umrijeti prije svog djeteta jer najgore je roditeljima gledati kako im umire dijete . Share this post Link to post Share on other sites
+Amren 660 Report post Posted January 6, 2011 Ne razmisljam o svojoj smrti, jer znam kad kucne moj cas, nema me...i to se desava jednom...ne brine me sta cu ostaviti iza sebe, nego sta cu ponijeti sa sobom....a to su moja (ne)dijela.... Share this post Link to post Share on other sites
Da Vinci 34 Report post Posted January 6, 2011 Smrt je relativna stvar, nema tu velikh komplikacija, jedan tren i to je to, i da, najbitnije je kako si Share this post Link to post Share on other sites
+Malina 449 Report post Posted January 24, 2011 Meni je smrt jedina stvar koja me ne brine.Ne bojim se toga,i sutra da umrem,ne bih imala za čime Share this post Link to post Share on other sites