Jump to content
CazinNET Forum
M!!nd

Kako Prici Curi

Recommended Posts

KAKO PRICI CURI????

Ovaj problem muci mnoge i ponekada stvarno nije lagano prici nepoznatoj curi. Prva stvar je da se trebate opustiti. Nemojte se bojati neuspjeha, nego se zabavite. Recimo da ste sad premostili taj prvi problem sigurno se pitate
  • Upvote 1

Ovo me podsjeca na Barneya iz "kako sam upoznao vasu majku" :D

eto ti plus od mene zato sto mi je otislo 5 minuta na citanje :D

a gdje je facebook ovdje u uletima :P :P ::P :P

[quote name='EcI PeCi PeC' date='12 August 2010 - 12:38 ' timestamp='1281609514' post='389110']
brojil se i ono kako prici muskarcu??
[/quote]
naravno da broji

hahaha, ja imam jedan dobar za kako prici kretenu :D

jedne prilike sam se sicala sa jednim momkom i kad sam skontala da se on sica sa svakom curom koja prodje kraj njega uzela sam papiric, smotala ga, prosla kraj tok momka (koji je bio btw bio sa drustvom koje je posmatralo sta se desava), decku dala papiric okrenula se i nasmijala i rekla nazovi me :D papir je bio prazan :D

[quote name='Daisy' date='12 August 2010 - 12:47 ' timestamp='1281610036' post='389114']
hahaha, ja imam jedan dobar za kako prici kretenu :D
nazovi me :D papir je bio prazan :D
[/quote]
pa kako ce te nazvati ako je prazan ??????

zezam se :D

Malo je dugacko bilo ali se isplatilo :D

[quote name='BeLaY' date='12 August 2010 - 11:41 ' timestamp='1281609694' post='389111']
naravno da broji
[/quote]

Ja i jedna moja Bosanka na bazenu. svicarski carinik se sunca.. izvrnuo se tjelo potamnilo.. uh uh a poznamo ga vez duze obje onako iz vidjenja..

Kazem ja njoj ovom cu prici, kaze ona ti si luda... I napisem na salavetu svoj broj, pridjem mu mahnem mu salavetom, reko javi se ja i ti idemo na kafu!

i on se meni ono smjesi. i kaze jesi ti sigurna da ce mo ja i ti kafu popiti.. Reko ne sigurna nego ubjedjena... Javi se okrenem se i na svoj peskir.. :D

Kako prići ?

Pa zavisi kakvu namjeru ima

to se pridje i kaze: djevojko sta pijes, ona kaze: kolu, potom ti: a dje ti je?... i onda zovnes konobara...ccc

[quote name='PC_DoctorE ' date='12 August 2010 - 22:35 ' timestamp='1281645349' post='389250']
to se pridje i kaze: djevojko sta pijes, ona kaze: kolu, potom ti: a dje ti je?... i onda zovnes konobara...ccc
[/quote]
E kad bi mi tako pri

[quote name='PC_DoctorE ' date='12 August 2010 - 22:35 ' timestamp='1281645349' post='389250']
[/quote]

ija sam jednom tako pito i ona rekla ,,fantu,, ....i ja se zbunio...nisam znao vazil isto pravilo ko za kolu :icon_cheesygrin:

[quote name='Malina' date='12 August 2010 - 21:38 ' timestamp='1281645503' post='389251']
E kad bi mi tako pri

[quote name='PC_DoctorE ' date='12 August 2010 - 22:40 ' timestamp='1281645629' post='389253']
et imas takav ulet od mene bom ako se budemo imali prilike upoznati, mozes ti reci i red bull nisam ja cicija, hehe
[/quote]
Ajd mo

[quote name='viking' date='12 August 2010 - 22:39 ' timestamp='1281645566' post='389252']
ija sam jednom tako pito i ona rekla ,,fantu,, ....i ja se zbunio...nisam znao vazil isto pravilo ko za kolu :icon_cheesygrin:
[/quote]

aj krushe, kako me fino nasmija :D jadan zbunio se :D

[quote name='viking' date='12 August 2010 - 21:39 ' timestamp='1281645566' post='389252']
[/quote]

meni je jednom rekla

ja sam vidio moćan ulet od jednog svog rođaka mali je tako reći balo al hrabar nema

Sto se sad ne javljaju ove zagondzije sto se hvale po forumu kako su vise u zenskim gacama nego kod kuce ? :D

Meni su uleti oduvijek bili glupost, neznam za

[quote name='VIZIOS' date='13 August 2010 - 00:22 ' timestamp='1281651749' post='389278']
Meni su uleti oduvijek bili glupost, neznam za

[quote name='Malina' date='13 August 2010 - 00:29 ' timestamp='1281652153' post='389283']
Tačno sam znala da je ovako.
Tako i kod mene ide,,prvo mr