+x-men 586 Report post Posted July 14, 2010 ili hallal ti djuzlema,ili buranija..[img]http://forum.cazin.net/public/style_emoticons/default/icon_cheesygrin.gif[/img] Share this post Link to post Share on other sites
+_Gost 348 Report post Posted July 14, 2010 [quote name='udo' date='13 July 2010 - 01:10 ' timestamp='1278979824' post='383335'] ideja je odlična,svaka čast na izboru fraza kome se nesviđa nek tra Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted July 23, 2010 Biilo bi cool kad bi mogli dva minusa dati na dan Share this post Link to post Share on other sites
+BeLaY 231 Report post Posted July 23, 2010 [quote name='EcI PeCi PeC' date='23 July 2010 - 04:37 ' timestamp='1279852631' post='385057'] Biilo bi cool kad bi mogli dva minusa dati na dan [/quote] Slazem se s tobom i ja ujutro ispucam minus i onda cijeli dan mi krivo a naleti mi netko s provocirajucim postom..... 2-3 bi bilo sasvim OK Share this post Link to post Share on other sites
+_Gost 348 Report post Posted July 23, 2010 Neka jednog , meni nije jasno kako ljudi mogu davati minuse i za postove koji su realni i prilice temi nekome . Npr. Manuelu , samo zato sto se ne slazete s necijim misljenjem nije razlog da ga nabijate stalno u minus . Neko otvorio temu za onu MICRO karticu , i fino covjek kaze iskruzi makazama obicnu karticu i to ti je to , i dodju neki i daju dva minusa iako je to tacno . Treba minuse mozda i zabraniti da se neki ne bi igrali puno s tim glupostima , ostaviti samo plus , pa ko hoce neka da plus , ko nece vozdra .... Share this post Link to post Share on other sites
Loca 68 Report post Posted July 23, 2010 [quote name='Angel of Death' date='23 July 2010 - 11:47 ' timestamp='1279882050' post='385138'] Neka jednog , meni nije jasno kako ljudi mogu davati minuse i za postove koji su realni i prilice temi nekome . Npr. Manuelu , samo zato sto se ne slazete s necijim misljenjem nije razlog da ga nabijate stalno u minus . Neko otvorio temu za onu MICRO karticu , i fino covjek kaze iskruzi makazama obicnu karticu i to ti je to , i dodju neki i daju dva minusa iako je to tacno . Treba minuse mozda i zabraniti da se neki ne bi igrali puno s tim glupostima , ostaviti samo plus , pa ko hoce neka da plus , ko nece vozdra .... [/quote] Potpisujem. Meni je Manuel zakon, iskreni postovi i graniče sa humorom, uvijek me oraspolozi A jbg kad ljudi vise vole dobro spakovanu laz nego istinu Share this post Link to post Share on other sites
+Daisy 563 Report post Posted July 23, 2010 [quote name='Angel of Death' date='23 July 2010 - 12:47 ' timestamp='1279882050' post='385138'] Neka jednog , meni nije jasno kako ljudi mogu davati minuse i za postove koji su realni i prilice temi nekome . Npr. Manuelu , samo zato sto se ne slazete s necijim misljenjem nije razlog da ga nabijate stalno u minus . Neko otvorio temu za onu MICRO karticu , i fino covjek kaze iskruzi makazama obicnu karticu i to ti je to , i dodju neki i daju dva minusa iako je to tacno . Treba minuse mozda i zabraniti da se neki ne bi igrali puno s tim glupostima , ostaviti samo plus , pa ko hoce neka da plus , ko nece vozdra .... [/quote] VIZOS je sam rekao da hoce minuse, tj da hoce da bude rekorder u minusima... mozda mu ljudi zato i daju minuse, sta bi on... ja nekad ne mogu odoljeti pa mu dam plus.. jbg zasluzeno bude Share this post Link to post Share on other sites
+BeLaY 231 Report post Posted July 23, 2010 a i ja mu nekad dam plus i jbg onda se tek sjetim da on nevoli pluseve te da bi mu moglo biti krivo....a zao mu dati minus kad imam samo jedan Share this post Link to post Share on other sites
Loca 68 Report post Posted July 23, 2010 Ne mozete vi podijeliti minusa koliko ja mogu provokativnih postova napisati Share this post Link to post Share on other sites