+safet susic 54 Report post Posted March 24, 2010 Da vidimo koji je to po vama najomra Share this post Link to post Share on other sites
111111 55 Report post Posted March 24, 2010 [quote name='VIZIOS' date='24 March 2010 - 21:23 ' timestamp='1269462209' post='366821'] Real [/quote] e jesi ga i ti odma ustroco .........ccccc Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted March 24, 2010 I meni Real Razlog sto gotovo pa svaki mladi igrac koji je otisao put Madrida propao je, primjer Brazilci Robinho i Cicinho.. Onda ovo nagomilavanje zvijezda a meda nemogu otjerali jednog Robena i Snaidera koji su trenutno po formi u TOP 10 Evropskih igraca.. I da ne nabrajam... Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted March 24, 2010 [quote name='safet susic' date='24 March 2010 - 21:54 ' timestamp='1269464083' post='366825'] I meni Real Razlog sto gotovo pa svaki mladi igrac koji je otisao put Madrida propao je, primjer Brazilci Robinho i Cicinho.. Onda ovo nagomilavanje zvijezda a meda nemogu otjerali jednog Robena i Snaidera koji su trenutno po formi u TOP 10 Evropskih igraca.. I da ne nabrajam... [/quote] Evo moj glas ide Juventusu. Njih nikad nisam volio, prvo zbog toga sto su talijani, drugo jer su izbacili Real i svaki put ih ubiju trece je to sto igraju bunker igru koju prakticiraju godinama. Gdje god idu igrati brane se. Zabiju gol brane se. Sto se tice Reala, Robinho nije propao zbog Reala nego zbog toga sto je htio vise Mozda nisi upoznat s tim. Drugo, Cicinho nikad nije bio velik talent tako da on nije ni propao a bogami nije nikad otisao ni na bolje. Robben i Sneijder nisu otjerani. Robben je trazio deportaciju a Real je to odmah prihvatio jer je mogao zaraditi dobre pare sto i jest, a za godinu dana sigurno ne bi mogao. Sneijder... ako nisi upoznat, a ocito je da nisi, je trazio da ga puste iz Madrida i oni su to odmah ispostovali, ali su zato morali nagovarati VDV-a da ostane. Nagomilavanje zvijezda? Pa doveli su tri zvijezde, nista vise. Ljudi idu ka dobrom. Prvi su u Primeri u kojoj igra najbolja ekipa svijeta - Barcelona, zatim ovo je sasvim nov tim sa 7 novih igraca u prvom sastavu. I ti pricas o tome kako meda ne mogu. Barem od tebe to nisam ocekivao, da na takav nacin razmisljas. Ti meni nabroji deset igraca koji su u ovom desetljecu otisli u Real i propali, dobar si! Opet ponavljam, Robben je trazio da ode, isto kao i Sneijder, Robinho je trazio puno vise novca, sto mu Real nije htio dati, a Cicinho nikad nije bio dobar igrac! Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted March 24, 2010 [quote name='omg-It's-BaroN' date='24 March 2010 - 22:26 ' timestamp='1269473213' post='366856'] Evo moj glas ide Juventusu. Njih nikad nisam volio, prvo zbog toga sto su talijani, drugo jer su izbacili Real i svaki put ih ubiju trece je to sto igraju bunker igru koju prakticiraju godinama. Gdje god idu igrati brane se. Zabiju gol brane se. Sto se tice Reala, Robinho nije propao zbog Reala nego zbog toga sto je htio vise Mozda nisi upoznat s tim. Drugo, Cicinho nikad nije bio velik talent tako da on nije ni propao a bogami nije nikad otisao ni na bolje. Robben i Sneijder nisu otjerani. Robben je trazio deportaciju a Real je to odmah prihvatio jer je mogao zaraditi dobre pare sto i jest, a za godinu dana sigurno ne bi mogao. Sneijder... ako nisi upoznat, a ocito je da nisi, je trazio da ga puste iz Madrida i oni su to odmah ispostovali, ali su zato morali nagovarati VDV-a da ostane. Nagomilavanje zvijezda? Pa doveli su tri zvijezde, nista vise. Ljudi idu ka dobrom. Prvi su u Primeri u kojoj igra najbolja ekipa svijeta - Barcelona, zatim ovo je sasvim nov tim sa 7 novih igraca u prvom sastavu. I ti pricas o tome kako meda ne mogu. Barem od tebe to nisam ocekivao, da na takav nacin razmisljas. Ti meni nabroji deset igraca koji su u ovom desetljecu otisli u Real i propali, dobar si! Opet ponavljam, Robben je trazio da ode, isto kao i Sneijder, Robinho je trazio puno vise novca, sto mu Real nije htio dati, a Cicinho nikad nije bio dobar igrac! [/quote] Nemislim bukvalmo propali gotovo pa nista nisu osvojili..Da mogu meda nebi ih izbacila ekipa koja se nalazi na 3-4 mjestu Francuske lige Sve te zvijezde sanjaju o osvajanju LP a malo ce ih koja s Realom osvojiti, kao sto vidis Primera nije mjerilo gdje je Realu jedini pravi protivnik Barca.. Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted March 24, 2010 [quote name='safet susic' date='25 March 2010 - 00:33 ' timestamp='1269473591' post='366863'] Nemislim bukvalmo propali gotovo pa nista nisu osvojili..Da mogu meda nebi ih izbacila ekipa koja se nalazi na 3-4 mjestu Francuske lige Sve te zvijezde sanjaju o osvajanju LP a malo ce ih koja s Realom osvojiti, kao sto vidis Primera nije mjerilo gdje je Realu jedini pravi protivnik Barca.. [/quote] Nabroj mi jednu ligu petice u kojoj ima vise od tri konkurenta za osvajanje naslova...U Italiji ih nema, Inter je uvijek prvi, u Francuskoj tri, Engleskoj tri, Njemackoj tri i u Spanjolskoj dvije. Opet nema to nikakve veze. Rijec mentalitet znaci sve u ovoj nasoj diskusiji. A Real mentaliteta za igranje Lige Prvaka jos uvijek nema Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted March 24, 2010 [quote name='omg-It's-BaroN' date='24 March 2010 - 22:40 ' timestamp='1269474040' post='366868'] Nabroj mi jednu ligu petice u kojoj ima vise od tri konkurenta za osvajanje naslova...U Italiji ih nema, Inter je uvijek prvi, u Francuskoj tri, Engleskoj tri, Njemackoj tri i u Spanjolskoj dvije. Opet nema to nikakve veze. Rijec mentalitet znaci sve u ovoj nasoj diskusiji. A Real mentaliteta za igranje Lige Prvaka jos uvijek nema [/quote] A Liga Prvaka je nesto najcjenjenije Share this post Link to post Share on other sites
racing/7005/ 214 Report post Posted March 24, 2010 svi!. Share this post Link to post Share on other sites
mell 137 Report post Posted March 25, 2010 Manchester United definitivno osvaja prvo mjesto Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted March 25, 2010 Pa dobro ljudi dajte glas na anketi @meli - zasto Manchester? Pa njih mrze jedino scouseri, i oni ih odnedavno vole Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1269 Report post Posted March 25, 2010 men nijedan od ovih klubova nije mrzak ... moze mi biti krivo kada Celzi pobjedi u engleskom prvenstvu ...al to nije razlog da mi bude mrzak ... kao niti jedan klub sa ove ankete ... mrzak klub mi je dinamo zagreb ... al oni zbog toga sto pokupovase sve igrace u hrvatskoj koji iole je dobar i na taj nacin slabe HNL ... a kada odu u evropu cude se kako gube utakmice ... Share this post Link to post Share on other sites
+_Gost 348 Report post Posted March 25, 2010 Naravno Chelsa Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted March 25, 2010 Real sucks xD, ne volim ih, nikad ih nisam volio, a jes mi drago sto su ispali ahahah [img]http://forum.cazin.net/public/style_emoticons/default/icon_cheesygrin.gif[/img] Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted March 25, 2010 [quote name='lucky' date='25 March 2010 - 17:12 ' timestamp='1269533563' post='366943'] men nijedan od ovih klubova nije mrzak ... moze mi biti krivo kada Celzi pobjedi u engleskom prvenstvu ...al to nije razlog da mi bude mrzak ... kao niti jedan klub sa ove ankete ... mrzak klub mi je dinamo zagreb ... al oni zbog toga sto pokupovase sve igrace u hrvatskoj koji iole je dobar i na taj nacin slabe HNL ... a kada odu u evropu cude se kako gube utakmice ... [/quote] I meni je Dinamo mrzak ali ne zato sto kupuju igrace, ako mogu neka uzimaju, nego zato sto sam Hajdukovac [quote name='sanel87' date='25 March 2010 - 19:40 ' timestamp='1269542437' post='366962'] Real sucks xD, ne volim ih, nikad ih nisam volio, a jes mi drago sto su ispali ahahah [img]http://forum.cazin.net/public/style_emoticons/default/icon_cheesygrin.gif[/img] [/quote] Naravno da ne volis, niko ih sa foruma ne voli, ali sta cu vam ja. 9 rekordnih naslova Lige Prvaka, 31 rekordni naslov Primera lige... Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted March 25, 2010 [quote name='omg-It's-BaroN' date='25 March 2010 - 18:03 ' timestamp='1269543785' post='366968'] I meni je Dinamo mrzak ali ne zato sto kupuju igrace, ako mogu neka uzimaju, nego zato sto sam Hajdukovac Naravno da ne volis, niko ih sa foruma ne voli, ali sta cu vam ja. 9 rekordnih naslova Lige Prvaka, 31 rekordni naslov Primera lige... [/quote] Od stare slave se ne zivi Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted March 25, 2010 [quote name='safet susic' date='25 March 2010 - 20:13 ' timestamp='1269544385' post='366969'] Od stare slave se ne zivi [/quote] Ne bih rekao to se moze primjeniti samo u ratovima Real Madrid je jos uvijek najveci svjetski nogometni brend Share this post Link to post Share on other sites
ŽLBOA 17 Report post Posted March 25, 2010 real.m ----samo zato Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted March 25, 2010 [quote name='Fehim Merdanovic' date='25 March 2010 - 20:31 ' timestamp='1269545472' post='366977'] real.m ----samo zato Share this post Link to post Share on other sites
111111 55 Report post Posted March 25, 2010 ccccccc nemogu vijerovati ....real je najaci klub, pa se vi pusite sada koliko hocete bacio sam glas na barcelonu (jbga) a da imam mogucnost opet glasati i juventus bi kiksao [b]Samo je Real Madrid Original, sve ostalo je Kopija !!!!![/b] Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted March 25, 2010 *ebo klub koji radnim danom igra samo prvenstvene utakmice Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted March 25, 2010 [quote name='safet susic' date='25 March 2010 - 22:17 ' timestamp='1269551870' post='367010'] *ebo klub koji radnim danom igra samo prvenstvene utakmice [/quote] Sta si se ti ufuro, cekaj da vam Barcelona dodje Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted March 25, 2010 [quote name='omg-It's-BaroN' date='25 March 2010 - 21:14 ' timestamp='1269555243' post='367025'] Sta si se ti ufuro, cekaj da vam Barcelona dodje [/quote] Barcelona ili Inter meni je isto.. Gotovo pa dva jednako draga kluba Navijao za Barcu dok Ronaldo nije presao u Inter kasnije za Inter Ronaldo presao u Real ali Inter i Barca ostali brojjedan Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted March 25, 2010 [quote name='safet susic' date='25 March 2010 - 23:24 ' timestamp='1269555899' post='367031'] Barcelona ili Inter meni je isto.. Gotovo pa dva jednako draga kluba Navijao za Barcu dok Ronaldo nije presao u Inter kasnije za Inter Ronaldo presao u Real ali Inter i Barca ostali brojjedan [/quote] bla bla bla samo reci, ne mogu podnijeti da moj inter nije najbolji pa cu biti za barcu jer je ronaldo igrao za nju to je kad ljudi lazu sami sebe nego, jel to onaj Ronaldo sto pokazuje srednji prst na ulici navijacima Corinthiansa? [img]http://www.index.hr/images2/ronaldo_srednjiprst.jpg[/img] Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted March 25, 2010 [quote name='omg-It's-BaroN' date='25 March 2010 - 21:31 ' timestamp='1269556266' post='367036'] bla bla bla samo reci, ne mogu podnijeti da moj inter nije najbolji pa cu biti za barcu jer je ronaldo igrao za nju to je kad ljudi lazu sami sebe nego, jel to onaj Ronaldo sto pokazuje srednji prst na ulici navijacima Corinthiansa? [img]http://www.index.hr/images2/ronaldo_srednjiprst.jpg[/img] [/quote] Eh bas taj najbolji napadač svih vremena.. A Bogam Barca i Inter i nema dalje Share this post Link to post Share on other sites