Jump to content
CazinNET Forum
Sign in to follow this  
_Gost1

Ceca Raznatovic Arkan

Recommended Posts

[quote]Godina 1994. bila je zapamćena po mega koncertu u beogradskoj hali

Neko ko uzdize Arkana mi ne treba i da biram izmedju njezine smrti i zivota, mrtva bi bila
  • Upvote 1

ovdje ima jedan snimak... njen muz, ratni zlocinac Arkan, 1995. godine je postrojio Vojsku RS koja je pobjegla sa polozaja 5 Korpusa Armije BiH negdje izmedju S. Mosta i Mrkonjic Grada. Srbi su prestraseni, umorni od bjezanja a Arkan je izbezumljen i nervozan zeli vratiti izgubljeni moral. Arkan im kaze da je u Bosnu dosao braniti Beograd...

http://www.youtube.com/watch?v=u4LPd3-G-Ek&feature=PlayList&p=4A36AAD2D3E37489&playnext=1&playnext_from=PL&index=19

Ma lipo da Ratko Mladic pjeva onako ko ona ja bi ga slusao. Nit ja placam za njezine cd-ove nit mislim ikad otici na koncert, ali laganini otvorim domaci.de, skinem ako sta nemam na kompu i slusam.. odem u tric, navijem cecu na dzuboksu, opet mi ne smeta... zena pjeva

Halid, Safet, Ceca <3
  • Upvote 1
  • Downvote 3

[quote name='Kemal_S' date='05 March 2010 - 20:18 ' timestamp='1267816731' post='363831']
Kakav stav imate o Ceci? Svjedoci smo da su njene pjesme svuda oko nas u kaficima...

Meni je mrska, ne volim je gledati ni slusati jer cim je vidim nampane mi kako govori kako je njen muz Arkan heroj a ne zlocinac. Odmah mi nampanu jedna od jedinica Arkanove vojske Crvene beretke tj. podjedinica
  • Upvote 3
  • Downvote 3

Ne slušam tu vrstu muzike, ali svakako mi je odvratna baš zbog Arkana, a za njom je Lepa Brena :P
  • Upvote 1

muzika i politika su dva razlicita svjeta i pojma ljudi...

de spustite luptu na zemlju, brojte do tri i da s enapokon i krkvavi balkan malo smrii
  • Upvote 1
  • Downvote 5

poznavao sam je kao djevocicu od 16.god.đubre tad ,đubre sad.a sto se tice da je nevole ni u srbiji sa tim se slazem.
  • Upvote 3
  • Downvote 1

[quote name='_MORRISON_' date='05 March 2010 - 21:17 ' timestamp='1267820235' post='363843']
Vecina naseg maloumnog naroda je voli, sta drugo reci...
[/quote]

Kako te nije sramota nazivati narod maloumnim samo zato sto vole nekog koga ti nevolis.Zar je zbog toga neko malouman.Znas li ti uopste sta znaci rijec malouman?Ako znas znacenje te rijeci odkud ti pravo da kazes vecini da su maloumni ,jesi ti po zanimanju psyhijatar da mozes da odredjujes ko je malouman.
  • Downvote 2

[quote name='EcI PeCi PeC' date='06 March 2010 - 04:21 ' timestamp='1267842119' post='363888']
muzika i politika su dva razlicita svjeta i pojma ljudi...

de spustite luptu na zemlju, brojte do tri i da s enapokon i krkvavi balkan malo smrii
[/quote]

trebala si vidjeti Cecu na koncertu 1996. godine na dan 11. juli u Srbiji se obiljezavao "Dan oslobadjanja Srebrenice". Sve puno cetnika i tri prsta a ona pjeva o djevojcici...

Ako u nekoj muzici zaista uzivam, uzivam u ovoj... podsjeti me na rat kad nas napadaju na sve strane a narod se brani unatoc svemu...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=EbbFHzZ_Zh0[/media]

A, ova pjesma je nastala po istinitoj prici...

• Upvote 1

Samo vi podrzavajte cetnike i cetnikuse i govorite, ja hocu miran balkan. ne razumijem kako mozete podrzavati susati i sta ja znam, nekog ko bi vas poklao sve i vas iv asu porodicu da moze ccccc. De malo dodjite sebi, malo ste se snasli i odma, briga mene ja slusam ovo ono ne smeta itd....
  • Upvote 2
  • Downvote 1

Niko je nepodrzava.. nikad na njemom koncertu nisam bila. al njeno nit icije ime nebi koristila da se ta prokleta mrznja siri.. ljudi znajte ko ste i sta ste.. ali nemojte mrznju siriti.. moje skromno misljenje..

i slobodno minuse djelite.. ta proklestina na krvavom balkanu mora prestati i za to je svako poejdincanco od nas odgovoran.. nebitno na vjeru i naciju..
  • Upvote 1

[quote name='TequilA' date='07 March 2010 - 02:33 ' timestamp='1267925618' post='364075']
Samo vi podrzavajte cetnike i cetnikuse i govorite, ja hocu miran balkan. ne razumijem kako mozete podrzavati susati i sta ja znam, nekog ko bi vas poklao sve i vas iv asu porodicu da moze ccccc. De malo dodjite sebi, malo ste se snasli i odma, briga mene ja slusam ovo ono ne smeta itd....
[/quote]

Stavljam na ovo potpis . Prvo jer su mi neki prije govorili svasta na forumu kad sam iste ove recenice napisao na drugoj temi o ovoj prostitutki a drugo slazem se sa sve i jednim segmentom gore citiranog . Vi koji pricate kako joj je dobra muzika i kako nije vazno sta je radila moram se sloziti sa Morrisonom kad vam je rekao da je vecina maloumna a takodjer je Teqilla u pravu jer oni bi poklali vasu familiju a ista ova kurv'''''' bi im dizala moral kao i u ratu . Nikome od nas vjerujem nije do rata jer i ovako zaostajemo 15 godina za ostatkom svjeta jel nam treba jos ? Samo ako bude rata ovaj put cemo biti SPREMNI a vi sto tako razmisljate i idealizirate zivot na Balkanu , otisli ste u inostranstvo , stali malo na noge i pocinjete tu neke rasprave tipa : Srbima treba oprostiti Srebrenicu , GAY je OK i tako to se stisajte , lako je pricati sad kad ste tali 'gore' na noge ali ja , Morrison , Teqiilla zivimo u Bosni i ako dodje do rata mi cemo ostati ovdje i braniti Bosnu a vi cete gore sjediti ko gospoda i jesti 'hape' . Nemojte misliti da ja imam sta protiv tkzv. ' Baustelaca' , mene samo ljute price slicne ovima u kojoj se nama koji zivimo u Bosni prosipaju price kako treba da zivimo i tako dalje .

[quote name='najmladji_sejtan' date='08 March 2010 - 14:10 ' timestamp='1268053849' post='364311']
Stavljam na ovo potpis . Prvo jer su mi neki prije govorili svasta na forumu kad sam iste ove recenice napisao na drugoj temi o ovoj prostitutki a drugo slazem se sa sve i jednim segmentom gore citiranog . Vi koji pricate kako joj je dobra muzika i kako nije vazno sta je radila moram se sloziti sa Morrisonom kad vam je rekao da je vecina maloumna a takodjer je Teqilla u pravu jer oni bi poklali vasu familiju a ista ova kurv'''''' bi im dizala moral kao i u ratu . Nikome od nas vjerujem nije do rata jer i ovako zaostajemo 15 godina za ostatkom svjeta jel nam treba jos ? Samo ako bude rata ovaj put cemo biti SPREMNI a vi sto tako razmisljate i idealizirate zivot na Balkanu , otisli ste u inostranstvo , stali malo na noge i pocinjete tu neke rasprave tipa : Srbima treba oprostiti Srebrenicu , GAY je OK i tako to se stisajte , lako je pricati sad kad ste tali 'gore' na noge ali ja , Morrison , Teqiilla zivimo u Bosni i ako dodje do rata mi cemo ostati ovdje i braniti Bosnu a vi cete gore sjediti ko gospoda i jesti 'hape' . Nemojte misliti da ja imam sta protiv tkzv. ' Baustelaca' , mene samo ljute price slicne ovima u kojoj se nama koji zivimo u Bosni prosipaju price kako treba da zivimo i tako dalje .
[/quote]

Cekaj, koji je "baustelac" sta napisao o tome na ovoj temi?

Znas li da kad nekom napises da je malouman samim tim ga vrijedjas? Vrijedjanje na ovom forumu nije dozvoljeno!

Ta vasa prica o ratu, ostajanju i tim slicnim stvarima je smijesna u najmanju ruku. Krenuli ste u politiku, a jos jedan takav post i svi vam se brisu!

Ja se izvinjavam na off topicu ali i to je nekad potrebno kako bi se ovakvi postovi zaustavili.

Dosta je prica o ratu, kad je rat poceo ti si bio u pelenama i nikad puske u ruci drzao nisi!

[quote name='omg-It's-BaroN' date='08 March 2010 - 17:16 ' timestamp='1268065017' post='364326']
Cekaj, koji je "baustelac" sta napisao o tome na ovoj temi?

Znas li da kad nekom napises da je malouman samim tim ga vrijedjas? Vrijedjanje na ovom forumu nije dozvoljeno!

Ta vasa prica o ratu, ostajanju i tim slicnim stvarima je smijesna u najmanju ruku. Krenuli ste u politiku, a jos jedan takav post i svi vam se brisu!

Ja se izvinjavam na off topicu ali i to je nekad potrebno kako bi se ovakvi postovi zaustavili.

Dosta je prica o ratu, kad je rat poceo ti si bio u pelenama i nikad puske u ruci drzao nisi!
[/quote]

Koliko ja znam nisi ni ti drzao puske ako s ne varam ? Govorio sam uopceno . Mene nervira kad se ljudi prave pametni i pucaju tu neke gluposti a ne osvrcu ci se na realnost . Jel uvreda kad nekom maloumniku kazes da je malouman ili je to samo cisto opisivanje njegovog umnog stanja ?

Mnogi Baustelci nemaju vremena da misle na rat jer rade i dodju sa posla kuci umorni satrani i cekaju sutrasnji dan da idu radit,kad dodje vikend imaju izbor da idu na muziku i da se opuste malo, to radi sebe i imaju izbor dal da idu ili ne,niko nije prisiljen da ide slusat CECU.niko nije zaboravio rat i stradanja al dole kod nas radio neradio mnogi su jos u svojoj glavi u ratu,politika je uzela maha i kod mladjih koji su zaludjeni sa strankama.bolje otic na kakvu muziku nego biti zaludjen nekom strankom,. Edited by x-men

[quote name='x-men' date='08 March 2010 - 18:56 ' timestamp='1268070964' post='364348']
Mnogi Baustelci nemaju vremena da misle na rat jer rade i dodju sa posla kuci umorni satrani i cekaju sutrasnji dan da idu radit,kad dodje vikend imaju izbor da idu na muziku i da se opuste malo, to radi sebe i imaju izbor dal da idu ili ne,niko nije prisiljen da ide slusat CECU.niko nije zaboravio rat i stradanja al dole kod nas radio neradio mnogi su jos u svojoj glavi u ratu,politika je uzela maha i kod mladjih koji su zaludjeni sa strankama.bolje otic na kakvu muziku nego biti zaludjen nekom strankom,.
[/quote]

Slazem se s tvojom zadnjom recenicom , ali ako se vec ' mora' otici na neku pjevacicu jel to mora biti ona ciji su se stihovi orili u cetnickim usima prije masovnog ubijanja Bosanskog naroda ?

Kakve sad veze ima jesam li ja drzao pusku? Ja je necu ni drzati ako se ponovo zarati, u to sam siguran, sta mi je za Bosnom... iskren da budem.

Sto Edo kaze, baustelci su otisli gdje je bolje... Tamo rade po citav dan, ti ako mislis da oni imaju para na razbacivanje, varas se... Ako ljudi idu na Cecin koncert i nema nikakvog drugog u gradu, to je njihova stvar a ne tvoja.

Ceca Raznatovic je najbolja pjevacica sa ovih prostora i ima definitivno najbolje pjesme.

Sad se vrati temi, zadnji ti put kazem

[quote name='omg-It's-BaroN' date='08 March 2010 - 21:59 ' timestamp='1268081997' post='364378']
Kakve sad veze ima jesam li ja drzao pusku? Ja je necu ni drzati ako se ponovo zarati, u to sam siguran, sta mi je za Bosnom... iskren da budem.

[i][b]Sto Edo kaze, baustelci su otisli gdje je bolje... Tamo rade po citav dan, ti ako mislis da oni imaju para na razbacivanje, varas se... Ako ljudi idu na Cecin koncert i nema nikakvog drugog u gradu, to je njihova stvar a ne tvoja.[/b][/i]

[u][i][b]Ceca Raznatovic je najbolja pjevacica sa ovih prostora i ima definitivno najbolje pjesme. [/b][/i][/u]

Sad se vrati temi, zadnji ti put kazem
[/quote]
hahahahaahahaha..............nemoj biti smiješan....džabe njoj pare kad je za nju i KRISTIJAN GOLUBOVIĆ rekao da je zadnji ološ.........
svi mi znamo šta je turbo folk donio na ovim prostorima...i svi bosanci koji imaju bar malo pameti(necu reci da su maloumni)ne bi se ovakvom "ološu" obraćali sa poštovanjem i govorili ovakve gluposti da je ona najbolja pjevačica sa ovih prostora .........
i ewo jos nesto Dragana Mirković(turbo folk pjevačica) je u ratu izjavila "da znam da me balije slušaju ne bih pevala" ....a baš prije 1-2 godine pred tim "balijama " je "pevala" a oni su platili karte ........a ona je njima uzela njihov novac(i onda šta reći za takve ljude) Edited by Fehim Merdanovic
  • Downvote 1

[media]http://www.youtube.com/watch?v=CKgiYaqVVOs[/media]

a sad ce biti da je niko nije nikad poslusao prije nego ce postat cetnikusa.pa ja iskrneo enbi isao na njen koncert jer znam da njoj idu moje pare ali ako iam koja pjesma preko interneta poslusam jer je dzab dzabe,a sisa i oblian vidim svaki dan nemoram cecine gledat,najzad ni negledam je kao pjevacicu nego zensku za istresanje muskosti u nju.
  • Upvote 1
  • Downvote 1

[quote name='Fehim Merdanovic' date='08 March 2010 - 22:42 ' timestamp='1268084543' post='364387']
hahahahaahahaha..............nemoj biti smije
  • Upvote 1
  • Downvote 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

Announcements

• Forum Statistics

• Total Topics
      24065
    • Total Posts
      378347