+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted December 9, 2010 Ima li ko trenutno problema s herpesom? Od čega to nastaje? Share this post Link to post Share on other sites
+Zelka 268 Report post Posted December 9, 2010 Breco ja imam problema inace sa tim herpesom ... jel pijem iz neciste case ili solje ili npr kad imam unutrasnju temperaturu onda mi hoce herpes da oskoci za poludit ... moze i od neopranog voca da iskoci ili sad kad je hladno pa postane sve vise osjetljivo ... ja kad osjetim peckanje ocistim sa muskom vodicom posle brijanja jes da mi tukne po dana onda i stavim kaladonta da odma izsusi ... pomogne ... zato ja u lokalu velim de slamku sence ti ... Share this post Link to post Share on other sites
+Amren 660 Report post Posted December 9, 2010 [quote name='Dobar_Los_Zao' timestamp='1291890682' post='410566'] Ima li ko trenutno problema s herpesom? Od čega to nastaje? [/quote] Znam ja ko ima trenutno.... Nastaje od ljubljena na vjetru...sala mala... Evo nesto ozbiljno o herpsu.... [font="Arial"]Neki se s herpesom susretnu samo jednom u Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted December 9, 2010 [quote name='Amren' timestamp='1291891368' post='410574'] Znam ja ko ima trenutno.... Nastaje od ljubljena na vjetru...sala mala... Evo nesto ozbiljno o herpsu.... [font="Arial"]Neki se s herpesom susretnu samo jednom u 1 Share this post Link to post Share on other sites
+Amren 660 Report post Posted December 9, 2010 [quote name='Dobar_Los_Zao' timestamp='1291892424' post='410579'] hoće Share this post Link to post Share on other sites
+Perviz 122 Report post Posted December 9, 2010 [quote name='Dobar_Los_Zao' timestamp='1291890682' post='410566'] Ima li ko trenutno problema s herpesom? Od čega to nastaje? [/quote] ja imam virus herpes simplex i kad sam prehladjen gripa ili bilo na koji drugi nacin da mi padne imunitet odmah mi se herpes pojavi,a lijecim ga sam kremom Virolex 5 gr.cca 12 KM bude,al meni nema lijeka bez nje 1 Share this post Link to post Share on other sites
+_Gost 348 Report post Posted December 9, 2010 Ne znam da sam ikad imao . Share this post Link to post Share on other sites