+MiSsy^ 0 Report post Posted September 6, 2004 Merso:bas mi sad dosla ideja da otvorimo temu o sexy rublju za zene...a mene sram da bude moja tema posto je nasom mersi neugodno otvorit ovu temu pa cu ja umjesto njega da mu nebude toliko neugodno..pa sad se mi cini,da ga interesuje rublje kod cura,kakvo nose i to..neznam merso pitaj ih.. hehe a naravno i nas cura interesuje za muskarce..sta nose..obicne gace,il boxarce..kakve,..itd.. hehe :oops: Share this post Link to post Share on other sites
Lord 2 Report post Posted September 6, 2004 Moje omiljeno sexi rublje su gace dokoljenke sa nadmudnjakom smb boje....to zenske uvijek pali! Share this post Link to post Share on other sites
Lirux 31 Report post Posted September 6, 2004 ponekad nista ne nosim :hahahaha: Share this post Link to post Share on other sites
Dr.LipSho 0 Report post Posted September 7, 2004 Hehe :hahahaha: _mIssy_ sta kazes na crvene, elasticne boxarice, sa likovima iz crtanog na njima :?: :hahahaha: Share this post Link to post Share on other sites
Charmed 0 Report post Posted September 7, 2004 Hmmmm ma tange su najbolje kod muskaraca,, ccc salim se,, nesvidjaju mi se tange bas nikako kod muskraca,,, najvise volim boxerice i to one skroz uz tjelo a ne one siroke kao sorc... :oops: Share this post Link to post Share on other sites
Dr.LipSho 0 Report post Posted September 7, 2004 Charmed, najvise volim boxerice i to one skroz uz tjelo a ne one siroke kao sorc... To sam i mislijo :) Share this post Link to post Share on other sites
Charmed 0 Report post Posted September 7, 2004 Jojj kako ti citam misli lipsho :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Dr.LipSho 0 Report post Posted September 7, 2004 Hehe A mene bas zanima zasto samo rijetko koja zemska jos nosi one strampice sto su povezane sa trakam na..hmm..gacice :?: Jel to tolko izaslo iz mode :?: Meni je to bas...sexi :) Share this post Link to post Share on other sites
Charmed 0 Report post Posted September 7, 2004 Hmm pa sada te stramice mogu same da stoje bez vezanja,, hehe :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
+MiSsy^ 0 Report post Posted September 7, 2004 Hmmmm ma tange su najbolje kod muskaraca,, ccc salim se,, nesvidjaju mi se tange bas nikako kod muskraca,,, najvise volim boxerice i to one skroz uz tjelo a ne one siroke kao sorc... aj fuuuj,ja isto ne volim tange..boxarce kosto si ti rekle one uz tjelo dr.LipSho pa dobra ti ideja..hehe :) Share this post Link to post Share on other sites
Lirux 31 Report post Posted September 7, 2004 ja nevolim one siroke boxerice iz raloga uvjek moram paziti kako cu sjesti da "malog" ne satarem ili ako ti se pocene dizati onda se to vidi iz aviona. jednom ih obuko i odmah i bacio. usko je prakticnije ali kazu nije zadravoCharmed, imsas dobar ukus. Share this post Link to post Share on other sites
merso 0 Report post Posted September 7, 2004 ali kad smo vec kod teme.....joooj ja prokuham kad vidim crvene tange kod zenskih :shock: :oops: Share this post Link to post Share on other sites
merso 0 Report post Posted September 7, 2004 missy imas li ti crvene :?: :volimte: Share this post Link to post Share on other sites
+MiSsy^ 0 Report post Posted September 7, 2004 hMmmmm....... pa imam,sta crvena ko svaka druga boja..hehe :oops: Share this post Link to post Share on other sites
Charmed 0 Report post Posted September 7, 2004 lirux hvala hvalaaa,,, znamm da imam dobar ukuss.. hehe a znam i sta mi se svidja kod muskarca tako da hmm.. ma salim se :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
merso 0 Report post Posted September 7, 2004 da budem iskren...mene nekako svilene dimije pale, jos kad ima neki tufnica po njima :volimte: ...ko to dozivljaj mora biti kad covjek drisi uckur sa dimija Share this post Link to post Share on other sites
Dr.LipSho 0 Report post Posted September 7, 2004 Charmed, Hmm pa sada te stramice mogu same da stoje bez vezanja,, hehe Znam ja to dobro al meni se svidja vezanje Al haj i tim sto same stoje ne fali nista _m|ssy_, dr.LipSho pa dobra ti ideja..hehe Nije to ideja nego fantazija-fetish :hahahaha: Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted September 9, 2004 Moje omiljeno sexi rublje su gace dokoljenke sa nadmudnjakom smb boje....to zenske uvijek pali! A sta je nadmudnjak??? :?: :?: Share this post Link to post Share on other sites
amela 0 Report post Posted October 25, 2004 Moje omiljeno sexi rublje su gace dokoljenke sa nadmudnjakom smb boje....to zenske uvijek pali! heheheheheh PROBAJ TANGICE OD TIGAR MATERIJAL.TO CE VISE ZENSKE PALITI. Share this post Link to post Share on other sites
+x-men 586 Report post Posted October 26, 2004 pa dosta zensko rublje znaci na djevojci neuzbuduje sve isto // :evil: :evil: Share this post Link to post Share on other sites
+Hugolina 1 Report post Posted March 2, 2008 Mislim da je to bitan faktor kod barkanja Sam pogled na sexy rublje probudi zelju u muskarcu, ne? Boja, materijala, oblika kakvi hoces.. Kako ne bi bilo sexy? Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted March 2, 2008 svakako, probudi zelju, kad nije na zeni Share this post Link to post Share on other sites
+Hugolina 1 Report post Posted March 2, 2008 [quote name='clark gable' post='218848' date='Mar 2 2008, 20:56']svakako, probudi zelju, kad nije na zeni [/quote] Ok, ima 3 stadija: probudi zelju da ga strgas zubima kad ga strgas probudi jos jednu zelju koja vodi onoj trecoj Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted March 2, 2008 ma kakvi, ako je kvaliteto, nema ga sanse strgari zubima a-a ne ide to finije mi je vidjeti zensko u kakvom sexy rublju nego da odmah "srlja" gola na mene onda se probudi masta heheh Share this post Link to post Share on other sites
+DOCTORE 1 Report post Posted March 2, 2008 [quote name='sanel87' post='218854' date='Mar 2 2008, 21:08']ma kakvi, ako je kvaliteto, nema ga sanse strgari zubima a-a ne ide to finije mi je vidjeti zensko u kakvom sexy rublju nego da odmah "srlja" gola na mene onda se probudi masta heheh [/quote] Podpisem [url="http://www.myrelaxplace.com/wp-content/uploads/2007/02/vs1.jpg"]Zar ne izgleda ko paketic, i onda se polako otvara ehehe ... klik[/url] Share this post Link to post Share on other sites