+PC_DoctorE 148 Report post Posted June 21, 2008 Daj ljudi imal ko pametnu ideju sta bi moglo biti, moram uvjek ici Zalipi rođo, a i nekako mi je Eglen kutija spora, ko da se sporo refresh-ira, da li to ima neka caka, duram to vec duze vrijeme a nebi rusio system samo zbog toga... P.S. Isto je da li koristim IE7, FF ili Operu, unaprijed hvala! Share this post Link to post Share on other sites
+CAZINJANIN 49 Report post Posted June 21, 2008 e hari to shto je spora to nam je svima jer svi cekamo na makcodeov update a on se ozenio pa ce mo cekat josh vishe a za zalipi rodjo ibro je glavni Share this post Link to post Share on other sites
+PC_DoctorE 148 Report post Posted June 21, 2008 bice Ibri ako ja njemu, ma spominjo sam ja njemu al mi nije nikad dao konkretan odgovor ili ja nisam slusao, fakat neznam u cemu je belaj, al nije mi to a forumu prioritet ba bas i ne forsiram to, u svakom slucaju hvala tecicu na obrazlozenju! Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted June 21, 2008 nemoras na zalipi rodjo mozes i enter hehehehh Share this post Link to post Share on other sites
+CAZINJANIN 49 Report post Posted June 21, 2008 [quote name='breake-dancer' post='242194' date='Jun 21 2008, 16:33']nemoras na zalipi rodjo mozes i enter hehehehh [/quote] pa on pita zashto mora ici na zalipi rodjo jer nece da primi enter kad stisne kao shto pishe al et Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted June 22, 2008 [quote name='CAZINJANIN' post='242203' date='Jun 21 2008, 16:59']pa on pita zashto mora ici na zalipi rodjo jer nece da primi enter kad stisne kao shto pishe al et[/quote] hmmmm nigdje u njegovom postu nisam vidio rijec "enter" haj mozda sam onda drugacije skonto stari se Share this post Link to post Share on other sites
+PC_DoctorE 148 Report post Posted June 22, 2008 ah pa brete, ja sam stara skola mIRC-a i da neskontam tu sitnicu, ENTER, hehe, ima i kafic koji se tako zove, fakat se strai!!! Share this post Link to post Share on other sites
+elo 3 Report post Posted June 24, 2008 forum je spor sam od sebe, prepun funkcija koje niko haman nekoristi a koji vrse stalno sql queries. Zato da se tu nemoze nista, kad je malo vise raje na forumu, i naravno ako se vise koristi eglen kutija Share this post Link to post Share on other sites