+picasso 356 Report post Posted June 8, 2004 zanima me imali neko od vas da se bavi elektronskom mzuzikom i dali neko ima software za pravljenje beatova imo sam reason 2.5 , al fali mu neki krack ili sta ja znam koji software preporucujete ? jest vise pitanje muzike, al tamo to ne citaju clanovi koji bi to mogli imati :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Hiv-Pozitivan 1 Report post Posted June 14, 2004 Hmmm Picasso to bi trebao pitat JaguarBoya666 jer on ima tih sitnica sto se tice mjuze... Share this post Link to post Share on other sites
+profac 76 Report post Posted June 14, 2004 dj hary :D Share this post Link to post Share on other sites
makcode 76 Report post Posted June 14, 2004 Hm, TracktorDJ Studio od Native Instruments?? mislim da se stim moze nest praviti. poz makcode Share this post Link to post Share on other sites
Soul 0 Report post Posted March 20, 2007 ako imas magix music maker 11, on mi je najbolji za pravljenje beatova... samo ti treba crack ako ga nadjes onda si kralj imas onda sve zivo.. Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted March 20, 2007 [quote name='rijad' post='151567' date='Mar 20 2007, 06:56 AM']ako imas magix music maker 11, on mi je najbolji za pravljenje beatova... samo ti treba crack ako ga nadjes onda si kralj imas onda sve zivo..[/quote] Ako netko hoce da ga skine evo torrent pa opleti . Share this post Link to post Share on other sites