Jump to content
CazinNET Forum
Sign in to follow this  
DOCTORE

REVOLUCIJA

Recommended Posts

cao,

evo pala meni ne pamet jedna ideja, dakle jeste li za to da se napravi jedan portal grada cazina, koje ce biti nesto novo sto se tice portala gradova.
ovako moj prijedlog izgleda, da se zakupi jedan dobar, kvalitetan server i da se napravi nekoliko servisa na tome serveru.

evo moj prijedlog servisa:

korisnici mogu slati vijesti, koje ce onda admini odobriti (mogu se i anonimno slati)

forum ce biti povezan sa portalom

irc chat povezemo sa portalom

ogromna galerija slika, dakle da nije potrebno vise slati na mail, nego korisnik sam moze uplodat slike

download zona (skolska pomagala, muzika, programi)

dio gdje ce se moci promovirat firme iz cazin, a za neku dodatno oznacenu promociju morace nesto premakant u bud

Sjedi dole doctore i prawi svoj cazinjani.net il kako vec... hehe

no offensse dude... al vih portala imas na netu pun k... pocev od derneka pa nadalje.. al valjda si skontao da cazin.net nije portal, nego jednostavno prezentacija naseg grada, sa dobrim forumasima...
btw. kad bi se nacin dodavanja slika mijanjao to bi bilo sranje, da prostis - jer dok se ljudi anviknu na taj sistem, pihh.. a bilo bi i svakakvih slika recemo...

jedino sto predlazem i odavno predlaga za cazin.net je da se sredi USER sistem, dakle da se svi mogu loggovati it ek onda davati komentare na slike, jer ste i sami vidjeli, ima sve i svaceg... izgubila se kontrola:P

ovo je fakat cool ideja svaka cast ako mogu kak pomoci bom javi ;)

vec postoji nekoliko tema ako ne iste, onda jako slicne tematike na istom podforumu..

pozz